Къде да си намеря половинка

• 197 187
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 315
Йогата действително не е спорт, а е духовна наука.

Да, не е точно спорт, доста хора го приемат като "женски занимания", въпреки, че физическата активност понякога многократно надвишава една фитнес тренировка. Баща ми тренира пауър йога, а позите там не могат да бъдат изпълнени дори от професионални атлети.

Та това, което имам предвид е, че хората често заклеймяват нещо, което не познават добре и почват да лепят етикети.

# 3 316
Та това, което имам предвид е, че хората често заклеймяват нещо, което не познават добре и почват да лепят етикети.
Точно това искам да кажа и аз  Peace

Ох'Аман, Голдън е авторката на темата, в която пишеш  Grinning Дори не разбрах защо цитира поста ми и започна дискусия с мен.Написаното беше адресирано към друг  Grinning

Иначе, да Simple Smile Добре, че сме различни  Peace

# 3 317
Значи ако видиш гаджето си да бърше нещо от пода без да си прегъва краката

Аз точно така си завързвам обувките.

# 3 318
Ох Аман потвърждава предложението ми за търсене на човек в работната среда. В края на краищата, вие сте с тия мъже по 9 часа всеки ден, време, което няма да имате с никой друг мъж, дори и собствения. А то после единият може да смени колектива, фирмата, отдела.

Да, така виждаш човека в контекст и какъв е в действителност, а не какво разказва за себе си на маса в ресторант. В моя случай е малко по-различно, защото ние работим под един и същи шеф, но различни отдели, и това за мен е плюс. Според мен, за да харесваш някого, когото виждаш в прозаична обстановка, редовно, а не само на свещи и рози, тогава наистина има химия.

А и най-важното нещо, делата на мъжа да са това, което са думите му - да има "integrity". Това винаги си личи при дълго познанство и обща среда --репутация на човека, работна и прочее се знае. Иначе всеки може да говори за себе си каквото си иска и да проектира какъвто си иска имидж, да се опознае наистина качеството на човека отнема време.

Аз излизах с разведен човек известно време, преди сегашния ми приятел и той наистина си беше добър човек и умен, хубав, успешен, страшно начетен, с две много красиви умни и здрави деца. Но с течение на времето се оказа, че историята за развода и бившата му жена не е точно такава, каквато той я описваше и, че поне от моя гледна точка, жена му е имала резон да се разведе, и така.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 16:31 от OX'AMAH

# 3 319
Големият ми син е шахматист, надявам се това да пъди простите кифли в бъдеще, защото тъпите момичета традиционно смятат умните момчета за смотани.

абе права си, ама пък много от така наречените от теб "тъпи момичета" /аз не бих употребил чак такъв израз/ са пък много красиви и си е гадно да те мислят за смотан. Тва ти казвам, щото и аз съм шахматист:) т.е. бях, сега не съм:) футболистите са много по-вървежни например;)

# 3 320
И какво от това? Както каза едно барманче, абе натискат ми се 17-18 годишни, но сутринта няма какво да си кажем. Даже на джак ръсела си да говоря ми е по-интересно.

# 3 321
Ама до сутринта си е прекарал приятно, нали? Мани ги тия дето се правят на интересни. Натискали им се били. Жените по принцип не се натискат. Много обичат да се хвалят някои момчета, ама приемат желаното за действителност. И той пък като е барман, сигурно с него много има какво да си каже човек.

# 3 322
  • София
Като вземете да се изживявате като последна инстанция и да обяснявате на хората какво да казват и какво не, сте ми много забавни Joy Та чак и термини от психологията се прилагат.
Оставете я Голди сама да прецени дали да говори за астрология, салса или кълнове Wink

Интересно ми е как се обяснява от психологична гледна точка копирането на тема от друг форум и раздаването на съвети на килограм кой как да се облича  Joy

Ми оставили сме я - де не я влачим за косата я? Нали си е пуснала цяла тема, да не сме и се навряли насила? Иска съвети - получава. Всичко е на шест. Rolling Eyes

# 3 323
Скрит текст:
Големият ми син е шахматист, надявам се това да пъди простите кифли в бъдеще, защото тъпите момичета традиционно смятат умните момчета за смотани.

Даже не знам какво точно да ти отговоря на това излияние Simple Smile

Никак, написах го, само защото спомена шаха, не за да те обидя, не смятам, че си от тъпите  Peace

Цитат
абе права си, ама пък много от така наречените от теб "тъпи момичета" /аз не бих употребил чак такъв израз/ са пък много красиви и си е гадно да те мислят за смотан. Тва ти казвам, щото и аз съм шахматист:) т.е. бях, сега не съм:) футболистите са много по-вървежни например;)

Aз само написах какво се надявам, точно защото синът ми е и футболист, и голям хубавец, така че ако може кифлите да го мислят за смотан, ще съм доволна. Да не говорим, че умните момичета сме по-красиви от кифлите. Особено йогите и гимнастичките Wink

# 3 324
Като вземете да се изживявате като последна инстанция и да обяснявате на хората какво да казват и какво не, сте ми много забавни Joy Та чак и термини от психологията се прилагат.
Оставете я Голди сама да прецени дали да говори за астрология, салса или кълнове Wink

Интересно ми е как се обяснява от психологична гледна точка копирането на тема от друг форум и раздаването на съвети на килограм кой как да се облича  Joy

Ми оставили сме я - де не я влачим за косата я? Нали си е пуснала цяла тема, да не сме и се навряли насила? Иска съвети - получава. Всичко е на шест. Rolling Eyes

Тъй, тъй  Joy

Ама за последното нищо не казваш  Wink

# 3 325
Янечек, според мен нещата са въпрос на среда Simple Smile Общо взето кифлите са си в паралелна вселена от тази на сина ти, сигурно.
А и ти му създай вкус от малък за по-засукани госпожици. Simple Smile

Иначе, шахът е спортът, който аз лично най-много уважавам и имам фетиш към хора, и мъже и жени, които играят шах. В интерес на истината ми е трудно да харесам мъж, който не е поне приличен на шах и покер, защото баща ми е супер на шах, всичко с карти, табла и прочее игри.

# 3 326
...и имам фетиш към хора, и мъже и жени, които играят шах. В интерес на истината ми е трудно да харесам мъж, който не е поне приличен на шах и покер, защото баща ми е супер на шах, всичко с карти, табла и прочее игри.

Сега ме притесни още повече, да вземе да попадне на някоя откачалка фетишистка. Още по-лошо от кифла. 

# 3 327
  • Sofia
   В повечето случаи, при бъдещите свекърви това, от което се страхуват най-много, точно то им идва на главата. Mr. Green

# 3 328
С всичко е така. Едно време татко не ме пускаше да излизам с гаджета с мотори, за да не се пребием някъде. И сега мъжът ми ме прибира от работа с мотор почти всеки ден.

# 3 329
Абе чудесни, ама аз не бих тръгнал с жена, която е "излизала" със 70 мъже за две години;)

Е защо? Няма ли да се поласкаеш от факта, че от 70 мъже тя е харесала само теб?

Общи условия

Активация на акаунт