Къде да си намеря половинка

• 200 512
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 345
да не е вестник Лична драма? едно време баба го взимаше заедно с 3та възраст.

Хаха, да, същият е. Даже си има и сайт. Но обявите за запознанства могат да се прочетат само в печатното издание.

# 346
Обявите са от типа „Палава вдовица, отлична домакиня, търси себеподобен витален под 80 г."

# 347
Ууууу,много сте изписали,бре!
Аз имам още едно предложение,има един канал "Тянков Тв",та там вървят обяви за запознанства.Млад пенсионер,обезпечен,търси сродната си душЪ Laughing

# 348
Млад пенсионер,обезпечен,търси сродната си душЪ Laughing
с пенсия ли?

# 349
ходих няколко пъти на speed dating 3. много добре е организирано, но нещо няма сериозни мъже там.

Това въобще не ме учудва. Даже ми се струва адски нелепо, ако е това, което си представям.

Води по-активен социален живот, срещай се с много хора, оглеждай се в твоите приятелски и професионални среди.

Но и интернет е добро място за запознанство, умните хора са в нета, не из гората да пасат кози.  Simple Smile

# 350
  • Пловдив
С  моя съпруг се запознахме в сайта на елмаз . Така , че мисля , че си заслужава да се пробва. Не е по-опасно от това да се запознаеш с някого в дискотека, магазин, фитнес зала или др. Всичко е въпрос и на късмет и на лична преценка.

# 351
Ууууу,много сте изписали,бре!
Аз имам още едно предложение,има един канал "Тянков Тв",та там вървят обяви за запознанства.Млад пенсионер,обезпечен,търси сродната си душЪ Laughing

Ха , и аз се сетих за Тянков ТВ , уникални обяви вървят там.

И аз съм по скоро против офисните романси , веднъж имахме заигравка с един колега , но като премислих разбрах , че ще станем основна тема на разговор  и то направо щеше да е дневната доза турски сериал на колегите , та викам по добре не.

# 352
date . com  , ако още съществува.  Peace

# 353
  • Tам през Атлантическия океан
http://love.mail.ru/ru/?

Сайта е руски , има и по държави  Peace
има и за Бг  Peace

Предполагам като го отворите от Бг ще ви се появат профили от/за България  Peace

Ползвала съм го преди повече от 7-8 години , още ми стои профила там  Mr. Green
още не е заприличал като българските сайтове за запознанства които описвате  Wink (всъщност аз в бг. сайтове за запознанства никога не съм била )

# 354
  • SF
как може да те съветват такова нещо. не обидно ами много обидно е даже. никоя необвързана жена не би казала така, а обвързаните - да си следват съветите преди да ги дават като мъдри. как така ще казват да не искаш каквото искаш. това да искаш да си имаш някой с който да се разбирате и да сте заедно не е каприз, или пък някаква мода. то си е потребност.
Трудно е да го разберат. Още по-трудно е да разберат , че една успяла , самостоятелна , можеща сама жена , колкото и да е красива , по-трудно си намира партньор.

Женени-неженени някои хора са си тъпички и нищо не разбират. Други много добре разбират, но някак не им пука. Плямпат си. Правят се на всезнайковци, а всъщност са толкова скучни с изказванията си, че... ooooh! 
А това с червеното…. Такава жена по-трудно се омъжва от една обикновеничка, защото тя иска да има до себе си и съответния партньор. За да стоят адекватно един на друг.
Не казвам, че всички под средното ниво са успели да срещнат човек до себе си и бракът им е гарантиран, нито, че само красавиците са сами, нито общоприетото, че не дотам привлекателните ходят без партньори… Изобщо не правя такива обобщения. Изразявам мнение, че колкото е по-по-най, толкова по-трудно става да се намери още един такъв, за да се получи двойка. Има и много готини мъже, които са сами. Просто понякога съдбата е гадничка и двамата бързат по различни тротоари. И тя никога не си разпилява листовете в краката му...

# 355
  • Tам през Атлантическия океан
Замуж надо выходить по — молодости, по-глупости, по большой любви или по залёту. Потому, что повзрослеешь, поумнеешь и поймёшь, что идеальных людей нет, а неидеальный тебе не нужен. Mr. Green

Wink

# 356
Обявите са от типа „Палава вдовица, отлична домакиня, търси себеподобен витален под 80 г."

хахахаха.....помните ли Адрес 4000?!?!? Joy

# 357
  • някъде там
Като прочетох обяви в сайт и се сетих за адрес 4000
По тоя повод след снощен разговор с един човечец, предвид това , че му казах че не съм за него , най-малкото защото е от друг град и ми е ясно,че на думи всичко може да стане , но до първата или втората среща .... Т.е. докато се стигне до леглото , от там нататък има завоевание и някак не се напъват.... Опс отклоних се  от това , което исках да кажа , а то е , почна да ми обяснява , за какво съм го мислела , той не бил балък , не бил неудачник , толкова хора ръководел и всички го уважавали. Аз съм била строга не знам си още каква , ама той не се отказвал лесно...Хем се забавлявам , хем ми става жал...
Както и да е , сладури се мъжете , не можем без тях , ама и те без нас не могат.... Heart Eyes

# 358

2: В случай, че сте харесали някой индивид ще се наложи да му покажете своя интерес. Сега, това е много важна част. Вие ще му се усмихнете или ще го заговорите, но колкото и очевадни да са намеците ви, мъжа най-вероятно няма да схване веднага за какво става дума и ще очаква от вас да разпънете рекламно пано с размери 10х15 метра в ярък цвят с надписи обозначаващи вашите намерения. След като най-накрая той схване намека , ако не е умрял от срам и притеснение, ще ви покани на среща.

6: Ако започне да говори на теми за футбол, секс или да не дава Господ - казармата, тактично отклонете вниманието на въпросния самец с нещо вкусно от менюто. За секунди ще забрави за какво е говорил. Сипете му бира.

9: В никакъв, ама в никакъв случай не му позволявайте да се обръща към телевизора. Ще вземе да се окаже, че има някой мач и така ще се загледа, че ще забрави за вас.

newsm10

да не е вестник Лична драма? едно време баба го взимаше заедно с 3та възраст.
hahaha hahaha hahaha

Аз пък не съм против връзките, започнали на работното място. Особено, ако човек работи в голям смесен колектив, не мисля, че е проблем. Ясно е, че не е нужно всички, да разбират, нито да се парадира с това и да се мляскаме с избрания в офиса. Дори и да разберат другите, ще се бъзикат 2 -3 дни и толкова. Все пак по - голямата част от живота ни минава именно на работа и контактуване с колегите. Няма лошо според мен.
Аз така се запознах с приятеля ми, но вече не работим на това място.

За сайтовете за запознанства вече си казах мнението. Относно интернет пространството като цяло, обаче мога да кажа, че не е лош вариант на запознанство. Наистина няма значение, дали ще срещнеш някой на улицата, във фитнеса или в някой форум. За мен важното е, да има личен контакт. След запознанство в нета, да се излезе на реална среща, а не виртуално общуване 2 години.
Искам, да кажа и че съм намирала просто приятели (момичета, момчета), а също и гадже в дискотека. Не всички там са пияни - заляни и тинейджъри, търсещи секс за 1 нощ. Има и нормални хорица, веселяци, излезли да пият по нещо с компания.

# 359
ще ги навивам за партито ако искаш. дано така по-малко ме разнасят из фирмата - но се съмнявам  Laughing

вземеш ли ги, идвам и аз Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт