Къде да си намеря половинка

• 193 129
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 840
  • SF
Да, ама ако не излизаш и си седиш вкъщи и от работа вкъщи и обратно няма да я срещнеш! Защото има и такива хора.

А къде да ходиш?
Със старите едни и същи приятели навън на кафенце, на кино, на гости... Не дава резултат.

Това с танците, вече го обсъдихме. След една определена възраст и приятели с бебета, трудно ходиш да друсаш телеса из някакви дискотечки, пълни с 18-20-годишни.

Намери си хоби! - фотография, риболов, плетиво, икебана, готвене, домашен майстор - все хобита. Кое ти носи запознанства с гаджета?
Айде като почнете с тези клишета... Grinning Седиш си, седиш си у вас и решаваш "Абе аз защо не взема да стана от утре един запален рибар (или пък цветар), та да се увъртя у жени!"

# 3 841
Аз със моя приятел се запознах преди 6години в сайт и вече от 3 караме 4. Живеем заедно и така нататък.Машко е трудно да ср довериш на непознат,но излез и опитай!Аз при първата среща се отказах и не му звъннах повече... ето че времепо ти каза думата Wink Сега усилено рабптим по въпроса за бебешок!Успех

# 3 842
Има един много лесен и хитър метод жена да се хване с мъж, на мен го прилагат от време на време. Седя си някъде и някоя се втурачва в мен и не отделя поглед. Hug Laughing Правил съм си експерименти и това втурачване може да трае и по половин-един час, така че трябва да бъдете упорити, защото... Simple Smile

Може да бъде практикувано къде ли не.

# 3 843
Има един много лесен и хитър метод жена да се хване с мъж, на мен го прилагат от време на време. Седя си някъде и някоя се втурачва в мен и не отделя поглед. Hug Laughing Правил съм си експерименти и това втурачване може да трае и по половин-един час, така че трябва да бъдете упорити, защото... Simple Smile

Може да бъде практикувано къде ли не.

И накрая се оказва слепец.  Laughing

# 3 844
Добре де - те се вторачват и после какво - ти ли ги заговаряш или те те идват да те заговорят?

# 3 845
То затова е втУрачване. Първо се вторачваш около половин-един час и после се втурваш с главата напред.

А на автора половинка намерихте ли за над 250 страници (че ако трябва да ги изчета всичките, само за да разбера дали е на среща или на риба... Crazy)

# 3 846
  • Sofia
   Ами, "авторът" е писала пост, точно над твоя. Laughing

# 3 847
Важно уточнение. Благодаря.

# 3 848
Добре де - те се вторачват и после какво - ти ли ги заговаряш или те те идват да те заговорят?
Ооооооп, вторачен се пишеше, вярно. Embarassed Simple Smile

Гледаш обекта и чакаш да му светне за какво става на въпрос и да дойде да те заговори. Това е женския вариант, мъжкия е да отидеш при мъжа и да му кажеш колко си влюбена в него. Mr. Green Аз съм старомоден и такива жени не ги възприемам особено положително.

Покажи на някой, че го харесваш, но го направи по-отчетливо, защото огромна част от мъжете са откровено кьорави за тия неща.

# 3 849
Мен ако някой ме гледа вторачено половин час, ще се уплаша, честно казано.
Психари всякакви ходят по белия свят.

# 3 850

И аз така. Направо ще си плюя на петите.

# 3 851
  • Sofia

И аз така. Направо ще си плюя на петите.

+1 Peace

# 3 852

Аватара ти ме гледа от половин час...  Rolling Eyes

newsm62

# 3 853
  • Sofia
   Ами, заговори мацката, готина мадама е, все пак, пък току-виж ти отговорила нещо, знае ли се. Laughing Нали така трябваше да се процедира, когато някой те зяпа? Blush

# 3 854

Покажи на някой, че го харесваш, но го направи по-отчетливо, защото огромна част от мъжете са откровено кьорави за тия неща.

newsm10  точно казано.

Общи условия

Активация на акаунт