Къде да си намеря половинка

• 193 129
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 150
Според мен в нет-пространството се завързват доста интересни контакти..все пак е вид контакт...като за първа крачка..бива..но друго си е...да се огледаме в очите си! Peace

# 151
  • SF
Пък аз не мога да разбера какво някои толкова се пазят като дявол от тамян от интернет! Нали хората ползващи интернет, са същите, ходещи по улиците ?! С тая разлика, че в интернет можеш да срещнеш хора, които иначе по-трудно би срещнал в ежедневието, дори малко вероятно да срещнеш, ако не ти е такава средата или направо нямаш среда.
Интернет не е само "сайтовете за запознанства".
Дразня се някой като вземе да омаловажава нещата, щото видиш ли "запознали се в интернет", значи или са задръстеняци, имащи проблем в "реалното общуване", или са грозни, дебели, или са извратеняци, или друг вид психопатия имат...
То пък да отвисяваш по бардаците /да се разбира барове, дискотеки и подобни свърталища/ и да киснеш по селски кръчми и квартални кафета, много хубаво щото... Все едно по такива места ще срещнеш супер извисени и на много високо ниво люде.
Или да се заприказваш идиотски малоумно за времето или за глобалното затопляне със седящия до теб на пейката в парка, в метрото, чакащия на опашката и подобни неадекватни места за завързване на смислени отношения. Там пък от 5 километра ще си личи, че е супер отчаяна жената, заговорила непознат, фамилярничейки и лигавейки се.

Абсолютно!

Интернет си има своите предимства. Ето, ние, непознати хора, а вече се заговорихме и имаме обща тема. Това няма как да се получи в кафенето, седейки на различни маси. Или може, да не бързам и аз обобщенията, ама по принцип трябва чудо да стане. На мен поне не ми се е случвало. С психопат можеш да се запознаеш и на гости с приятели, и в клуб, и на плажа. Психопат може да се окаже и таксиметровият ти шофьор, и съседът от отсрещния прозорец.

# 152
Общи са,защото за  всеки човек смятам,че е индивидуално.Все тая,просто си изказах мнението.Лека нощ.

# 153
Ехх ама се захапахте значи..идеи много..места също... Peace приятни сънища..дами!

# 154
  • SF
Е ти откри топлата вода!

Сега остава да кажем и кое е подходящото място и време и така да отговорим на въпроса, който задава авторката на темата.
Е..то това ще е вече..следя с интерес..хихи Peace

Няма да има какво да следиш. Никой няма да е в състояние да даде отговори на тези въпроси. Тази тема приключва в момента, в който се изръси подобен съвет.

# 155
  • Пловдив
Цитат
Аз не чакам ти да напишеш, че се имаш за голяма иноваторка, за да коментирам твое изказване.
Написала си някакви общи лафове за точното време, точното място и може би точния човек… Все съвети, които НЕ работят.
Напълно подкрепям. Кое е подходящото време - между 23часа  и 4 часа сутритнта по
Цитат
бардаците /да се разбира барове, дискотеки и подобни свърталища/ и да киснеш по селски кръчми и квартални кафета
Ама не... Не са искали да кажат това. Трябвало човек да се разхожда, да отиде на кафе, да се занимава с фитнес, хобита и т.н.
Може би някой от пишешщите познават Пловдив.
Ще ви опиша ситуация от 2008 - 2009 г. Неподходящо време очевидно е било и не подходящо място или това не е излизане. Разказа:
Всеки петък и всяка събота (или поне единия от тези дни) в 10 часа сутринта започвам аз разходка от ресторант "Стадиона" по Шести септември, после през целия център до пощата, връщане по "Отец Паисий", всичко това със съответното посещение на магазини, на връщане и зеленчуков пазар дори, сядане на поне 1 кафе, сядане някъде за обяд и завръщане около 16 часа. За така отделените 6 часа в никой от дните (в продължение на месеци) не намерих половинка. Не съм излизала, не е било в подходящото време и на подходящото място. Много обичах във форуми да ми пишат:
Цитат
Излизай и на подходящото място и време ще стане ,колкото и банално до звучи.  Peace
До днес ми е любима реплика макар да съм намерила половинка.

# 156
Авторката нещо не се включва вече....Иначе за интернет правилно е казала AQUА, стига да не се завреш в разни сайтове за запознанства, си е едно много хубаво място за създаване на контакти. Пък дори и в такива сайтове стават приятни връзки и познанства, но си трябва много внимаване и пресяване....
Ето дори и в тази тема има доста необвързани - направете си среща за по кафе, може пък да се съберете благодарение на форума...

# 157
poohito, подкрепям напълно , това със случайните запознанства ей така на услицата ми се вижда по скоро изключение от колкото правило. Е и аз живея близо до ресторант Стадиона , и горе долу  навсякъде си ходя пеша. И на фитнес ходя и на курс и до сега не съм намерила подходящото място и време. Сега може да ме контрирате , че има вероятност да не съм привликателна , но е факт, че винаги , когато съм излизала с хора от интернет после е имало доста настоятелен интерес за нещо повече , тъй че не съм съвсем за изхвърляне. Laughing

# 158
  • Galaxy 13197853088
Това, че една жена е привлекателна не означава,
че подходящия за нея човек ще я спре на улицата
, но увеличава  шанса да  се случи. Статистически,
колкото повече хора среща  толкова  по-голям  ще
шансът и. И ще намалява  в  пъти повече, ако личи
че го търси.

# 159
Не мисля, че по улицата някой ще те заговори. Вероятността да го отрежеш е огромна. Поне при мен е така  Grinning Дори и навремето, като не бях женена, отговарях "Омъжена съм! Благодаря Ви!". Как ли не бих тръгнала на кафе с някой непознат директно от улицата.... Crossing Arms Naughty Whistling
Иначе, ако те заговори на друга тема - например колко е часа или подобно, няма лошо, но не върви да ти поиска телефона, а вероятността да се засечете пак не е голяма.
Затова - излизане на заведения, дискотеки, кафенета ми се струва по-добрия вариант от мотане по улиците. Поне в кафенето може да завържеш смислен разговор....

# 160
Поне в кафенето може да завържеш смислен разговор....

Ама как? Сядаш на неговата маса и го заговаряш ли?  Crazy

# 161
Поне в кафенето може да завържеш смислен разговор....

Ама как? Сядаш на неговата маса и го заговаряш ли?  Crazy

Разбира се, че не. Но, ако се засичате няколко пъти в едно и също кафене, поне можеш да разбереш дали има интерес към теб - по погледи, усмивки (няма да те уча...). Ако те харесва, може да завърже някакъв непринуден разговор, който ти да подхванеш (или обратното).... На улицата това е невъзможно - всеки бърза нанякъде.
В дискотека може би е още по-лесно, но пък там не може да си чуете приказката... Grinning

# 162
първо си зададох въпроса тези младежи какво търсят в този сайт, пък после си казах, ми аз като не съм мама, кво правя тук...Луда работа, сайтът ми харесва, има много полезна информация, а и повечето жени са доста добронамерени. За мъжете не знам...доколко са необвързани.

# 163
"дерзайте, пиктограми" много ми хареа: супер свежо и оптимистично Simple Smile

айде, мъжете из темата с кратко представяне и покани за лс  Mr. Green
[/color]

Така ме разсмя  Joy hahaha

# 164
Цитат
Аз не чакам ти да напишеш, че се имаш за голяма иноваторка, за да коментирам твое изказване.
Написала си някакви общи лафове за точното време, точното място и може би точния човек… Все съвети, които НЕ работят.
Напълно подкрепям. Кое е подходящото време - между 23часа  и 4 часа сутритнта по
Цитат
бардаците /да се разбира барове, дискотеки и подобни свърталища/ и да киснеш по селски кръчми и квартални кафета
Ама не... Не са искали да кажат това. Трябвало човек да се разхожда, да отиде на кафе, да се занимава с фитнес, хобита и т.н.
Може би някой от пишешщите познават Пловдив.
Ще ви опиша ситуация от 2008 - 2009 г. Неподходящо време очевидно е било и не подходящо място или това не е излизане. Разказа:
Всеки петък и всяка събота (или поне единия от тези дни) в 10 часа сутринта започвам аз разходка от ресторант "Стадиона" по Шести септември, после през целия център до пощата, връщане по "Отец Паисий", всичко това със съответното посещение на магазини, на връщане и зеленчуков пазар дори, сядане на поне 1 кафе, сядане някъде за обяд и завръщане около 16 часа. За така отделените 6 часа в никой от дните (в продължение на месеци) не намерих половинка. Не съм излизала, не е било в подходящото време и на подходящото място. Много обичах във форуми да ми пишат:
Цитат
Излизай и на подходящото място и време ще стане ,колкото и банално до звучи.  Peace
До днес ми е любима реплика макар да съм намерила половинка.Как сме се  разминали..не знам..ии азз обикалях в  същия периметър,че и по същото време....хиихх..

Общи условия

Активация на акаунт