Къде да си намеря половинка

• 192 966
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 375

Да си сингъл има страхотни преимущества, обаче. ето 10 факта.
1:Като ми се дожени, аз лично, разхвърлям чорапи из стаята, цопвам се по боксерки пред компа и паля цигара. А, да видя коя ще ми позволи такива извращения!
2: Освен това не обичам студени крака. Нали се сещате. ................

Joy Joy Joy

Готино!

Но описаните неща са слаба работа. Могат да се на творят къде-къде по-големи дивотии. понякога си давам сметка, че съм като природно бедствие.  Laughing  

# 376
  • SF
Хм, след като най-упорито изчетох всичко достигнах до няколко извода.
1: Сайтовете за запознанства не са това което бяха.
2: Не знам какво е спийд дейтинг, но звучи ужасно.
3: Извънземните ме наблюдават и ще ме уредят с някоя девойка точно когато не го очаквам.

Да си сингъл има страхотни преимущества, обаче. ето 10 факта.
1:Като ми се дожени, аз лично, разхвърлям чорапи из стаята, цопвам се по боксерки пред компа и паля цигара. А, да видя коя ще ми позволи такива извращения!
2: Освен това не обичам студени крака. Нали се сещате.

След като те похвалих публично за начина, по който разсъждаваш, това ли намери да напишеш??? Надявам се, че е казано с цялото ти чувство на хумор.
Сценката с чорапите из стаята и боксерките пред компа с цигарата, ще я издържи такава жена, каквато ти не искаш да имаш! Wink

# 377
  • Русе
Че защо, тя не е нищо чак толкова тежко такава сцена...

Аз наистина познавам един, който си хвърля чорапите в мивката за пране. Където стоят ведно с мръсните чинии. Накиснати.

# 378
Че защо, тя не е нищо чак толкова тежко такава сцена...

Аз наистина познавам един, който си хвърля чорапите в мивката за пране. Където стоят ведно с мръсните чинии. Накиснати.

сега ако кажеш, че си има и жена... Ще се гръмна

# 379
  • SF
Stambuli, свят голям, хора всякакви! Може и жена, и 2 любовници даже да му се натискат. Но пък има и такива, които като ги видят и си запушват носовете. И ако са сингъл, предпочитат да са си сингъл forever!
Виж, Кoronis също се чуди какво му е толкова на сценката. За някои хора това си е окей. За всеки си има половинка или половинкИ на този свят. И мърсоците също си имат.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 19:36 от Esmee

# 380
Esmee, много си права, ама само като си го представих, и си оставих вечерята...

# 381
Порове всякакви,добре че не съм попадал на подобни Simple Smile

# 382
  • Русе
stambuli - има си. Да не мислиш, че сам си ги пере така. Пък може и той да е де, не съм разпитвал кой, ма ме съмнява...

Esmee - чак пък неописуема мръсотия... мнозина спят само по боксерки. Събува си чорапите на пода, сяда малко пред компютъра (цигарата не ми се връзва, ама айде, непушач съм, сигурно някои нямат нищо против да си пушат дори вътре в жилището), после става да ляга и отива до банята преди това, като взема чорапите да ги метне в коша. Какво чааак толкова възмутително виждаш в такава сцена?

Разбира се, ако ти си представяш някой, дето цяла седмица всеки ден си хвърля миришещите чорапи навсякъде и вечер кисне 3 часа пред екрана, почесвайки онази си работа през пожълтелите слипове, това е изцяло различна бира Wink

# 383
В работата е същото - ако си там от години, познавате се перфектно, няма как изведнъж да те удари светкавично просветление, че Пешо от IT е мъжът на живота ти  Laughing

Joy Joy ох, истинска забава е тази тема, направихте ми деня!  Hug
По принцип е точно така, или става отведнъж, или хич.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 19:53 от Анонимен

# 384
Не знам, не разбирам аз. Наскоро попаднах обаче на такава "чистофайница", че се втрещих. Бях забравил, че има и такива жени   newsm78

cacharell - е щом поставяш така нещата: снимка.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 19:59 от Pluckmuckel

# 385
  • SF
Кoronis, с тези доуточнения оплеска целия разговор.
Никъде не съм използвала израза "неописуема мърсотия". И това, което е непоносимо за едни, за други си е нормалната среда на съществуване. Не повдигам никакъв спор по темата. Напротив - приемам, че ти имаш различно отношение по въпроса. bowuu И изобщо няма да обяснявам какво толкова възмутително....  Който разбрал - разбрал.

И да не говорим повече за мърсотия в тема за любов и половинки.

# 386
Момичета,намерих мъжа на мечтите ни в обява залепена на дърво Laughing
"Синеок,175/65 - търси слаба
Жоро се казва има и чилифон Laughing

# 387
Слаба на какво? Билярд, шах, народни танци?

# 388
Слаба на какво? Билярд, шах, народни танци?

Не е уточнил,милия Laughing
А ся,де иди,че гадай Laughing

# 389
И мърсоците също си имат.

Joy

Това е готино. Мърсоци от мърсок ли идва?

Общи условия

Активация на акаунт