Къде да си намеря половинка

• 201 113
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 000
На 30 г., активно търсеща. Като основен проблем бих определила, че не се запознавам с нови хора. Не си стоя у дома, но компаниите ми са от стари муцуни Laughing

# 3 001
Хайде всеки да мисли и да се притеснява за своя си паркет Wink Щото аман от многознайковци Rolling Eyes

# 3 002
На 30 г., активно търсеща. Като основен проблем бих определила, че не се запознавам с нови хора. Не си стоя у дома, но компаниите ми са от стари муцуни Laughing
То не,че не са ти го казвали вече ,обаче и аз ще го кажа:
Запиши се на нещо,където има и мъже.Асоциация,фен клуб и прочие.
Другият вариант е интернет,но не сайтове а фейсбук групи и форуми по интереси.Аз лично съм намирала хора по всичките тези начини Simple Smile

# 3 003
  • SF

А по-конкретно може ли?

Да не стане като във вица: Пише "МЪЖЕ", а като влязох, то било тоалетна.

# 3 004
  • София
То не,че не са ти го казвали вече ,обаче и аз ще го кажа:
Другият вариант е интернет,но не сайтове а фейсбук групи и форуми по интереси.Аз лично съм намирала хора по всичките тези начини Simple Smile

Абе хора само чувам за "форуми по интереси" какво означава това. Не го разбирам. Нещо като "Направи си сам", "Градината - моя живот", "BMW клуб" и т.н. Пояснете ми малко за този съвет!?! Аз го разбирам така, че тя трябва да се регне във форума...примерно на автомонтьорите и да 'фърля нишани наляво-надясно...Това ли е?

# 3 005
  • София
Хайде всеки да мисли и да се притеснява за своя си паркет Wink Щото аман от многознайковци Rolling Eyes

Не, не...ако си засегната за хороскопите и магесниците, хайде в друга тема да се разправяме #2gunfire.

# 3 006

А по-конкретно може ли?

Примерно приятелка се запозна с гаджето си във фейсбук фен група на любителите на физиката.Друга пък във форум за фенове на Металика.Аз пък във форум на футболни фенове  Laughing

# 3 007
  • SF
Абе хора само чувам за "форуми по интереси" какво означава това. Не го разбирам.

И аз.
Да видим колко хора от нас (или пък техни познати) ЧЛЕНУВАТ в някакви форуми по някакви интереси.
Колко ли да е популярно това. newsm78
Да не говорим за "Асоциации".
"Асоциация на лекарите", "Асоциация на потребителите"... - в нещо такова ли да се регистрирам?
Да не се окаже, че на едно кафе ще видя повече мъже, отколкото са членовете на тази асоциация.

Сега... да не обидя някоя от Асоциациите с нейните членове..., но наистина не знам за какво точно говоря. Само питам, щото ми е абсолютно неясно.

# 3 008
  • SF

А по-конкретно може ли?

Примерно приятелка се запозна с гаджето си във фейсбук фен група на любителите на физиката.Друга пък във форум за фенове на Металика.Аз пък във форум на футболни фенове  Laughing

Аааааааааа... сега стана по-ясно. Интернет запознанства. Както аз тук във форума бг-мама.
Щото за момент реших, че трябва да посещавам сбирките на Асоциацията на автомобилистите или нещо подобно.

# 3 009
Не ,не...просто общуваш с хора по интереси.Сега в бг мама не става,че сме повече жени..обаче примерно за музика има толкова много- уреждате срещи по концерти на сбирки.С футбола е същото - ходим всички на кръчма да гледаме мача.Тези,с които си говорил във форума се запознавате и оттам вече повече ако и двете страни го искат Simple Smile
За фейсбук също има дискусии,виждаш как някой разсъждаваш,виждаш и профилна снимка и така.

# 3 010
Това е за по-отворени и общителни хора. По-срамежливите не знам как ще си уговорят среща с непознати хора.

# 3 011
  • София
Не ,не...просто общуваш с хора по интереси.Сега в бг мама не става,че сме повече жени..обаче примерно за музика има толкова много- уреждате срещи по концерти на сбирки.С футбола е същото - ходим всички на кръчма да гледаме мача.Тези,с които си говорил във форума се запознавате и оттам вече повече ако и двете страни го искат Simple Smile
За фейсбук също има дискусии,виждаш как някой разсъждаваш,виждаш и профилна снимка и така.

Моля те, наистина, дай ми няколко линка към групи и за музика, примерно. Искам да го видя това.

# 3 012
Това е за по-отворени и общителни хора. По-срамежливите не знам как ще си уговорят среща с непознати хора.
В такъв случай може и да се изчака със срещата.А през това време интернет комуникация.

# 3 013
# 3 014
  • SF
Не мога да ги мисля тези, които нямат интереси, как ли точно се женят и кой им прави децата.

Общи условия

Активация на акаунт