Къде да си намеря половинка

• 197 245
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 210
харесва ми този град. уикендите ще ходиме у градО на по тексаски бургер, а през седмица - при конете и при тексаските крави. важното е да се държи като истински кавалер

# 3 211
Сайбър секс му се вика по нета. Една вечер, когато модовете бяха си легнали, тук ме скъсаха.

Joy

A пък аз си мислех,че му викат Кибер секс  Joy

Не го ли топнеш реално за мен не е секс. Wink

# 3 212
  • София
харесва ми този град. уикендите ще ходиме у градО на по тексаски бургер, а през седмица - при конете и при тексаските крави. важното е да се държи като истински кавалер

Може, може, освен ако....фермата не е на ден път от градО, каквито са случаите в Тексас. При това положение уикенда ти ще премине в отиване и връщане... Laughing Но пък има страхотни пътища в Тексас!

В Тексас се яде САМО стейк!!!

# 3 213
'къв е тоя каубой без хелипад  newsm78

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 01:21 от Golden Heart

# 3 214

Секс на кон е уникално изживяване.

# 3 215
  • София

Дръжки пръжки... Mr. Green

# 3 216
  • Sofia
   Popule, не е нужно на мен да ми обясняваш за Щатите. Wink Била съм там неведнъж и ги познавам по-добре от Б-я. Crazy

Не само Остин, а целият Тексас е считам дори от самите американци за провинциална местност, с всички вървящи с това социо-културни особености (да не говорим за това колко се дразнят на постоянно прииждащите от южната граница мексиканци). Изобщо, жителите на Ню Йорк и Сан Франциско, например, имат много лошо мнение за целия Mid West + още няколко щата (Тексас спада към тях). И там, както и тук, за манталитета е от голямо значение къде си роден и израснал – даже бих казала, че там е още по-решаващо, поради огромните разстояния. Peace

# 3 217

Дръжки пръжки... Mr. Green
Абе друго си е друг да те подрусва, вместо сама да се хендриш. Може батко ти да ти покаже на един арденец за какво иде реч.

# 3 218
  • София
  Popule, не е нужно на мен да ми обясняваш за Щатите. Wink Била съм там неведнъж и ги познавам по-добре от Б-я. Crazy

Не само Остин, а целият Тексас е считам дори от самите американци за провинциална местност, с всички вървящи с това социо-културни особености (да не говорим за това колко се дразнят на постоянно прииждащите от южната граница мексиканци). Изобщо, жителите на Ню Йорк и Сан Франциско, например, имат много лошо мнение за целия Mid West + още няколко щата (Тексас спада към тях). И там, както и тук, за манталитета е от голямо значение къде си роден и израснал – даже бих казала, че там е още по-решаващо, поради огромните разстояния. Peace

Не разваляй майтапа сега. Тексас малко трудно ще е аграрен щат, като имаш предвид, че Хюстън им е космически център, Далас, Денвър град с петролна индустрия, Сан Антонио ми харесва много, китен ми е с реката, Остин не е малък, а и е много приятен град, а и има много военни бази и петрол. Така че, Тексас си е един сериозен щат.

Остави ги тия жабари от Ню Йорк. В Тексас е истината, а и водя тексасец, та съм пристрастна.

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 01:36 от Popule

# 3 219
  • Sofia
   То за големи, може големи да са – за мащабите на България и Плевен и Хасково не са малки, ама са си провинциални, нали?! Wink

За мен хубави (разбирай космополитни) градове в САЩ са само Ню Йорк, Чикаго и Лос Анджелис – може и банално да звуча, но считам всичко останало за компромис. Peace

P.S.: Денвър е в Колорадо.

# 3 220
  • Sofia
   Да разбирам, че мъжът ти е тексасец ли? Ако е така, добре си се ориентирала към американското. Wink Ако не бях сериозно обвързана, и аз бих гледала в тази посока... Laughing

# 3 221
  • София
  То за големи, може големи да са – за мащабите на България и Плевен и Хасково не са малки, ама са си провинциални, нали?! Wink

За мен хубави (разбирай космополитни) градове в САЩ са само Ню Йорк, Чикаго и Лос Анджелис – може и банално да звуча, но считам всичко останало за компромис. Peace

Имат си и в Тексас. Ама там са тия с трудните работи, от риалитито. Дето копаят нефт. Ячки момчета са, стават за секс. Аз по принцип си харесвам Европа повече. Но тук говорехме защо никоя мацка неще да се ожени за селянин - със сигурност има готини селяни. И не знам защо, обаче стана на въпрос за фермерите в САЩ. А то ние и бг фермери си имаме...ергенчета...само градска девойка им трябва и животът им ще е прекрасен!  Grinning

П.С. Имат си и Неапол в Тексас, ама без Везувий.
Ориентирала съм се.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 01:46 от Popule

# 3 222
  • Sofia
   Ако ще е фермер, и аз предпочитам американски, български го не ща. Laughing Mr. Green

# 3 223

Моят избор е Окинава(нещо уникално,а и японките са луди по бели мъжемя и освен това са толкова сладки >>).Лондон(след няколко месеца съм там ) и навсякъде от Нова Зеладния(Прекрасно място.Страната е известна с това че жените са по-настоятелни от мъжете за секс и често те са първите които питат.Освен това нямат никакви задръжки)

# 3 224
  • София

Моят избор е Окинава(нещо уникално,а и японките са луди по бели мъжемя и освен това са толкова сладки >>).Лондон(след няколко месеца съм там ) и навсякъде от Нова Зеладния(Прекрасно място.Страната е известна с това че жените са по-настоятелни от мъжете за секс и често те са първите които питат.Освен това нямат никакви задръжки)

Много са им криви крачетата на японките... Sad

Общи условия

Активация на акаунт