Къде да си намеря половинка

• 197 230
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 240

Ами човъркам си колата в бокса. Утре, вдругиден ще е готова, всичките й кончета ще са впрегнати и в добър жизнен статус и адиос. А аз съм на 56. С любимата ми сме заедно над 30 години. Анонсът бе към друга потребителка, която не е на 20.

# 3 241
  • Sofia
   Ако е към мен насочен "анонсът" ти, да знаеш, че аз съм малко над 25... newsm53

# 3 242

Малко е понятието, внасящо най-много неопределеност.

# 3 243
Всички ли вече си намерихте половинки и станахте цели? Само аз половин човек ли ще остана? cry

в една друга тема се уговаряме да направим една среща на сериозните и търсещи жени със сериозните и търсещи мъже. имам те в списъка. а иначе  - имам един познат. добро момче, не помня от къде е, но има хубава, стабилна работа, образован. на 33 e. взе си апартамент в квартала, голям щото си мечтае за голямо семейство и сега търси любовта. обича да ходи по концерти - рок музика. ко искаш мога да ви запозная. овен е Wink

# 3 244
   Ако е към мен насочен "анонсът" ти, да знаеш, че аз съм малко над 25... newsm53
не е към тебе. една друга съфорумка беше.  Peace

# 3 245
Всички ли вече си намерихте половинки и станахте цели? Само аз половин човек ли ще остана? cry

в една друга тема се уговаряме да направим една среща на сериозните и търсещи жени със сериозните и търсещи мъже. имам те в списъка. а иначе  - имам един познат. добро момче, не помня от къде е, но има хубава, стабилна работа, образован. на 33 e. взе си апартамент в квартала, голям щото си мечтае за голямо семейство и сега търси любовта. обича да ходи по концерти - рок музика. ко искаш мога да ви запозная. овен е Wink
Ти й го пробутваш защото е овен ли? Joy

# 3 246
  • SF
Голди, в другата тема напълнило ли се е със скучни и скучаещи обвързани, които едва намират време между два секса да напишат нещо във форума? Искам да ме съветват не-пре-къс-на-то. Винаги ми е много полезно и непременно се променям според съветите. Simple Smile

# 3 247
не го пробутвам, хваля го  Peace добро момче е

# 3 248
Ами то и аз съм рогата  Laughing Но, както вече казаха зодиите не са важни  Wink

# 3 249
не го пробутвам, хваля го  Peace добро момче е
Добро момче, ама овен, а? Mr. Green

Я кажи ти коя зодия си търсиш? Аз мога да се вместя в цели две. Sunglasses Grinning

# 3 250
Ако си между дева и везни, по-добре не казвай Laughing

# 3 251
  • SF
Айде още една си хвана гадже!

puppa, стискала съм ти палци, да знаеш!

# 3 252
Добро момче, ама овен, а? Mr. Green

Що бе, какво му е на овена?

# 3 253
Хах, а скоро няма да свикна с новия вид на форума - имам чувството, че пиша в средата на рекламен билборд.  Mr. Green

# 3 254
Я кажи ти коя зодия си търсиш? Аз мога да се вместя в цели две. Sunglasses Grinning

кои са те?

Общи условия

Активация на акаунт