Къде да си намеря половинка

• 197 202
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 255
Я кажи ти коя зодия си търсиш? Аз мога да се вместя в цели две. Sunglasses Grinning

кои са те?

Ей тия: Sunglasses Laughing

# 3 256
ауч, на мен асцендентът ми е между дева и везни. но се оказа че съм дева, близо до везните но дева  Peace  ...но нека не  задълбаваме в темата зодии, че пак ще си навлека гнева на правоверните  bouquet

# 3 257
ауч, на мен асцендентът ми е между дева и везни. но се оказа че съм дева, близо до везните но дева  Peace  ...но нека не  задълбаваме в темата зодии, че пак ще си навлека гнева на правоверните  bouquet
Ей сега проверих и се оказа, че и при мен е така.

# 3 258
  • София
То не е гняв, в никакъв случай, по-скоро отегчение и скука. Как да ти дам пример как тия глупости за зодии звучат на нормалните хора, то е като да вярваш, че ако новата ти бензинова помпа на колата е жълта, и е купена в сряда от мустакат мъж роден през декември, чиято леля е червенокоса... то това ще ти помогне да срещнеш мъжа на живота си.

# 3 259
Как да ти дам пример как тия глупости за зодии звучат на нормалните хора

Хайде да спреш да определяш кое, как звучи на нормалните хора ?!

# 3 260
Няма такова нещо "между две зодии", или си дева или везни.Няма и лоша зодия, важно е хората да се допълват  Grinning
Аз лично не понасям близнаци  Sick

# 3 261
При мен драмата е огромна, не си знам асцендента, защото никой не е записал в колко часа съм се родила във Втора градска, нито нашите помнят. Не знам как съм оцеляла досега без това познание...
Само знам, че съм родена сутринта около 6-7 часа, сега погледнах в някакво сметало за асценденти, или съм асц. скорпион, или стрелец, каквото и да значи това.  Rolling Eyes

# 3 262
директна и непостоянна или амбициозна и вярна?

# 3 263
"Асцендент в Скорпион - Жена
Чувствена, изкусителна, загадъчна, тя е хищникът в зодиака. Не се страхува нито от живота, нито от смъртта, няма да се уплаши и от най-екзотичния мъж в стаята. Ще получи онова, което иска от живота, със стратегията на пълководец и дързостта на парашутист. Ако при първата ви среща не впие очи във вашите, почти няма надежда да се сближите с нея. Жената с Асцендент в Скорпион е като пушека над огъня и парата над леда, тя примамва като уханието на мускус и знае всички тайни на сексуалното привличане. Притежава силата да ви потопи в най-дълбоко отчаяние и после пак да ви отведе към върховете на екстаза. Чете мислите ви, хвърля ви в сексуално вцепенение, измъква като с памуче най-съкровените ви тайни, а вие така и няма да разберете какъв е бил животът й, кои са й приятели, от какво семейство произхожда.
Тази жена няма да ви кани на вечери, няма да ви постила памучни чаршафи. Тя е като отвара от любовно биле, като пушени стриди, като кожата на див звяр, метната пред огъня, пукащ в камината. С нея ще се карате като котка и куче и ще се любите до припадък. Събере ли се с някого, жената с изгряващ знак в Скорпион иска да е за цял живот. Няма да се спре пред нищо, за да ви защити, да брани честта ви, да стои до вас. Само да сте посмели да й изневерявате!
Тази жена е най-издръжлива измежду представителките на всички изгряващи знаци, но изневерите ли и с друга, ще разбиете сърцето й и тя трудно ще дойде на себе си. После обаче ще се окопити, ще ви прокълне и отново ще се впусне вихрено в живота. Сред най-прекрасните й качества е нейната желязна воля."

Охо... това обяснява много неща!  Laughing

# 3 264
  • SF
Жасмин, и аз съм във Втора градска.
И моят час на раждане е неизвестен. Да не го правят нарочно??!

Но знам в колко съм родена и съм с асц. Везни.

Ясене, дано да не си и ти във Втора градска, щото няма да можеш да си изчислиш изгряващия знак и сигурно много ще се ядосаш.

# 3 265
Как да ти дам пример как тия глупости за зодии звучат на нормалните хора

Хайде да спреш да определяш кое, как звучи на нормалните хора ?!
Не знам доколко съм нормален, и дали ако се смяташ за нормален, това е за фукня, но на мен ми звучи точно като на Ясен.
Това със зодиите и съдбата е абсолютен ташак. Само жена може да отхвърли един ухажор, и да предпочете друг, по причина, че така й говорели звездите.
Да не говорим, че с Вълчицата сме мъж телец и жена стрелец, абсолютно несъвместими, ама напълно съвместими вече четвърто десетилетие.

# 3 266
Никой не е казал, че ще отхвърли някого заради зодията му!!! Аз имам непоносимост към мъже деви, просто си ме дразнят Wink Но съм излизала на среща, въпреки зодията Laughing

# 3 267
Аз като цяло това със зодиите не го разбирам.
И много мразя като вземат да ме питат коя зодия съм, ама в колко точно часа съм се била родила, ама дали съм се родила с лява свита ръка или с дясна, протегната към Слънцето, а може би Юпитер.
Ако ми се случи мъж да ме попита такова нещо, ще избягам с втора космическа...  Flutter

# 3 268

Ако сте девойка, не залюсквайте тая тема за зодии пред младеж, който харесвате. А също и темата за диетата ви, и за бебе. Това са три теми табу, поне не докато не му наденете халката. Ще избяга.

# 3 269
Това със зодиите и съдбата е абсолютен ташак. Само жена може да отхвърли един ухажор, и да предпочете друг, по причина, че така й говорели звездите.

астрологията, зодиите и съдбата са много различни неща. астрологията не е едното просто - ти коя зодия си, аз коя съм и ако сме и двамата земни зодии, значи много ще се разбираме. това което вие описвате може би е вярно за тези, които звънят на личната си гадателка астроложка всеки ден да знаят какво ще им се случи.

Общи условия

Активация на акаунт