Къде да си намеря половинка

• 197 072
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 555
  • Sofia
С непривлекателни пък никога не бих и започнал някакво опознаване, освен ако нямам някакъв сериозен feedback.

Това, последното, мисля, че не го разбрах. newsm78 Не би задълбочил познанството си с физически непривлекателна жена, при положение, че не гледаш на нея сексуално – т.е. с красиви жени си неспособен да поддържаш приятелски отношения, понеже "ще хлътнеш", а с грозни – понеже са ти отблъскващи?

# 3 556
Аз пък дълбоко вярвам в такова приятелство, може би защото от малка съм си играла с момчета. И днес имам приятели мъже, при това доста близки. Някои от тях ми споделят доста лични неща с мен. Също са се отзовавали на помощ в доста неприятни за мен моменти. Естествено имало е и такива, които са показвали и друг интерес и затова с тях не поддържаме вече близки взаимоотношения. Това става ясно доста бързо, повечето мъже време не губят в чудене. А и такива мними приятели автоматично изчезват, когато имаш сериозна връзка с някой.
Просто има един момент на някакво междуполово напрежение, когато всеки се опитва да разбере дали има и нещо друго освен приятелството и когато стане ясно или премине този момент, остават някакви по-трайни взаимоотношения на база общи интереси.   

Подобен опит имам и аз. Това е моето мнение.  Peace

# 3 557
.

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 16:40 от Анонимен

# 3 558
  • SF
Това, последното, мисля, че не го разбрах. newsm78 Не би задълбочил познанството си с физически непривлекателна жена, при положение, че не гледаш на нея сексуално – т.е. с красиви жени си неспособен да поддържаш приятелски отношения, понеже "ще хлътнеш", а с грозни – понеже са ти отблъскващи?

Аз напълно разбрах какво мисли strategos. Но нека той да ти отговори.
Изказа се едно към едно като всички мъже, които дадох за пример - точно така звучат и техните обяснения и на мен са ми логични и разбираеми.

Към такива мъже не бих изпитала сексуално влечение, но пък не виждам и на каква база бих поддържала дълбоко и искрено приятелство с тях. Нито пък те ще имат какво да си споделят с мен.

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 00:42 от Esmee

# 3 559
еми да има сексуално напрежение понякога, но какво от това, не означава, че трябва да му се поддаваш.Например, един от близките ми хора е сърбин, колега. Много атрактивен, винаги сме си имали флирта и закачката, женен с дете. Той между другото е страшен флиртаджия. Още от преди да се ожени се запознах със сегашната му съпруга. Ами тя ми стана също страшно близка, защото е уникален човек. Никога не се е дразнила, че сме приятели с мъжа й. Когато съм била в тежка ситуация именно тя ми е помагала. Страшно културен човек, специалист по модерно изкуство, организира изложби и т.н.. На никого не е пречило, че съм приятелка с мъжа й, който определено е привлекателен, и с който си има физическо привличане. Това не означава, че нещо някога би имало на сексуална основа. Това са флуиди. Нито мъжът хлътва във всяка привлекателна жена, нито женататрябва да спи с всеки мъж, който я привлича. Направо не виждам какво бих спечелила да си сложа граница да не общувам с хора, само защото са мъже и ме привличат или защото аз ги привличам. Сега идвам от обяд с тях и бебето и моя приятел. Със сърбина се познавам от много преди да тръгна с моя приятел, между другото.  Обичам да общувам с много хора, обичам да имам приятели и повече общи интереси имам с мъже, средно. Явно това не важи за всеки. Но жена му, ако тръгне да се вживява в лигавщините му, трябва да го държи заключен вкъщи.
Между другото, била съм сингъл и пак приятелка с тях и просто мъж, който държи на жена си си  личи. Дори да лиртува, дори да се изчука, се усеща че този мъж си обича жената/приятелката, и другото може да е единствено нещо случайно. Аз с него не съм спала (защото много харесвам приятелката му и не само), но знам, че дори да се е забивал с някоя красива студентка, това е просто нещо мимолетно и епизодично.
Аз между другото не бих могла да живея без някаква доза сексуално напрежение. Просто ми е скучно.

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 13:39 от OX'AMAH

# 3 560
Дори да лиртува, дори да се изчука, се усеща че този мъж си обича жената/приятелката

Ама разбира се, с отвращение й изневерява!  Wink

# 3 561
Е, не става дума за това. Просто човекът много ясно показва кой е най-важният за него при все флиртовете, приятелствата и тн. Това си е умения Simple Smile Заради това жена му е спокойна, поне според мен. Дали изневерява или не, нямам идея. Не мисля, че ако тя му казва "С Ох'Аман няма да си говорите" "С Пенка няма да пиете" ще им е толкова силна връзката.

# 3 562
  • Sofia
Между другото, била съм сингъл и пак приятелка с тях и просто мъж, който държи на жена си си  личи. Дори да лиртува, дори да се изчука, се усеща че този мъж си обича жената/приятелката, и другото може да е единствено нещо случайно.

Shocked ooooh!

# 3 563
Хайде сега ми обяснете как може жена да е близък приятел, платонически, с ето такъв мъж например.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/48 … _1831713836_n.jpg

Жасмин, учудена съм от снимката която пускаш като пример. Това, че този мъж има хубаво тяло, не значи непременно, че аз като жена ще изпитвам сексуално влечение към него или пък ще се влюбя в него. Та аз дори не мога да му видя лицето на този господин Grinning .

Имам доста близък приятел, който е спортна натура, с не по-лошо тяло, даже по-хубаво бих казала, а и с много красиво лице, но за връзка сме напълно несъвместими, дори е трудно да си се представя с такъв човек. Не изпитвам сексуално привличане към него, единствено го оценявам естетически.

# 3 564
По-интересно е, че дори мъжът да не е като на снимката, а доста по-неугледен, когато го срещаш често и си изкарвате добре, рано или късно химията се появава, тези неща не стават от пръв поглед. Така че за приятелствата между мъж и жена, които на всичкото отгоре се харсват, ги разправяйте на старата ми шапка. Мине ли достатъчно време, поне единият ще се влюби. А за това, че законната половинка не се дразни, също ще има да вземате - естествено че се дразни, само че знае, че от фасони и ревност полза няма, затова се прави на перде. Играла съм я тази игра с готиния приятел, който взимам по сбирки и водя навсякъде, така че знам много добре. Оженихме се, въпреки че всеки си имаше сериозна връзка, на която държеше. Ох'аман просто съвсем навреме си е намерила гадже, за да спре да бъде ремаркето, което готината жена на сърбина много харесва.

# 3 565
Янечек, аз имам доста приятели и във всички ли да се влюбя, защото има химия? Все пак химия и привличане не е влюбване. Например, на мен ми е невъзможно да се влюбя в мъж, с който не съм спала и то повече от веднъж. Може би заради това наистина нямам проблеми с такъв тип общуване и не ми се е случвало да имам проблеми. За мен влюбването е чисто биологичен процес, който е свързан с моногамен секс с мъж. Другото при мен е харесване, химии, флуиди. Аз такива неща изпитвам към доста хора, и то променливо. Ту един с нещо ме привлича и ме кефи, ту друг и така по 15 пъти на седмица. Това за мен е по-скоро приятно платонично отколкото някакво драматично преживяване. Дори когато съм влюбена в някого, тогава пак си имам емоционални харесвания, с някого виждаме света по сходен начин или имаме сходни интереси...и просто сме си близки като хора.

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 18:23 от OX'AMAH

# 3 566
Колко време трябва да мине, че да се влюбиш в някой, който ти е само приятел ? На мен не ми отнема много месеци или години за да се влюбя в някого. Пък и имам не един, а няколко приятеля. Във всичките ли трябва да съм влюбена Laughing ?

# 3 567
Да,естествено че има понякога междуполово напрежение, но в крайна сметка те отминават с времето.

# 3 568

За да имате пирятели мъже, е трябвало като малки да играете с момчетата - да ритате топка, да играете на челик, да стреляте с прашка и да се суркате с лагерница. От по-късно не става. Ние ги наричаме мъжки момичета. От такива стават добри съпруги в смисъл, че може да се разчита на тях, че няма да те предадат за щяло и нещяло.
Аз съм играла като малка на канадска с момчетата, брои ли се?

# 3 569
Ако си ги побеждавала и по тоя начин травмирала, се брои.
Имаше една Галя в махалата ни, идваше само за лятото. Не знам къде е останала, ама тя беше мъжко момиче. Правеше всичко както трябва, че и по-добре от нас. Пред къщи имаше една черница, един червенокепест кълвач си бе направил дупка и мътеше. А аз взех, че се похвалих.
Тая Галя ми нареди да донеса брадва, запуши с един камък дупката и засяка по-надолу, срещу гнездото. И го извади. Върза му един вълнен конец на единия крак да си го държи, но той я клъвна по ръката и тя го изпусна, отлетя с една педя червен конец. После вечер чувах една птица да крещи, и не знам защо, мислех, че е кълвача. Детски му работи, обаче тая Галя беше фурия.

Общи условия

Активация на акаунт