Къде да си намеря половинка

• 193 679
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 735
  • КиТ
Ами според мен има  newsm78 Естествено,на всеки му минало през главата различна мисъл,но примерно ти как би реагирал? Thinking

# 3 736

Ами то флирт през нетя не е баш флирт, но понякога е даже по-така. Защото си и ска да се изразиш праворазбран, и си е баш задявка, защо да не я поведем?

# 3 737
  • Пловдив
Същественото според мен е, че съвременните момичета залагат преди всичко на външност и материални облаги, а това не се харесва на никой сериозен мъж. Младите мъже очакват да видят в жените около себе си майките на техните деца, а по-възрастните мъже търсят всеотдайна и любяща жена, а не такава, която да се състезава с него. Докато следвах маниерите на моето модерно поколение, все нещо куцаше в бившия ми брак. Слес смъртта на баща ми прес 2007 година, майка ми, която му беше единствената жена, а и той на нея единственият мъж в живота, му остана вярна в мислите и делата си и до днес. Това ме поразяваше и беше най-добрият ми урок по пътя към моето закъсняло щастие.
Това е моят опит, който ме направи щастлива.
С удоволствие ще отговарям на въпросите ви.
Това са глупости. Говориш за ТВОЯ опит, който не е единствено общовалиден. Аз не съм привлякла мъжа си с желанието си да бъда майка и домакиня, изобщо нямах такова желание. И не се знаеше дали ще мога да имам деца изобщо, имах проблеми от преди изобщо да съм се замисляла за деца. Нито съм му била единствената жена, нито той на мен. А пък всеотдайна и любяща най-малко може да се каже за мен и моя характер. Да не говоря за " съвременните момичета залагат преди всичко на външност и материални облаги" - когато го харесах беше едва завършил, току-що започнал работа след казарма на 25години Simple Smile

# 3 738
Pantea, ти си търсила мъж цели 10 години, търсила си го целенасочено. Аз не искам да търся нищо. Ако нещо ще се случва, то ще ме намери. Това е моето убеждение.  Не се виждам с регистрация в 10 сайта за запознанства и да ми отправят разни нецензурни предложения. Стратегии, тактики, това не е по моята част. Мисля по-скоро, че малко по малко, ще се науча да приемам самотата и да се чувствам достатъчно добре и без партньор.

# 3 739
Не знам какво разбирате под задявка, на мен лично ми е готино да си пиша с вас, а под каква форма ще се случи ми е абсолютно все тая.

# 3 740
Здравейте, искам да ви питам за мнение и съвет. къде в днешно време една жена може да си намери половинката. ходих няколко пъти на speed dating 3. много добре е организирано, но нещо няма сериозни мъже там. чувала съм за истоии как от такава среща са се запознали и всичко е тръгнало като по вода (мои познати даже така са се запознали), обаче още не съм го видяла да ми се случва това. има едни namerime-bg те правят екскурзии за необвързани. сега май месец ще ходя с тях. дано има свестни мъже. ако имате някаква друга идея къде да си срещна половинката, споделете. съвети приемам всякакви. момичета, само не се записвайте за фонтан на щастието (http://www.xn--80aaauo0abafi4aggcr1g.bg/). няколко приятелки се записахме и се оказа че на всички ни е излизал като най-съвместим партньор... създателя на сайта. един александър. докато разбереме какви ги върти 2 от нас бяха излязли вече на среща с него. явно този мъж си е създал сайт само, за да си има постоянно нови жени, с които да излиза, да ги лъже че си търси сериозна връзка и да се прави на плейбой Sick  

Превъзходна идея! Всяка жена да си направи сайт за запознанства и да повтори номера!!:)))))))))

# 3 741
Добре аз да питам мъжката част,която участва тук  Crazy
Ако от листата на приятелите ви едно от момичета,което нито го познавате,нито сте го виждали,но все пак ви е приятелка  hahaha hahaha hahaha Ви пише на съобщение примерно стандартно съобщение:
Здравей
Как си?

Как бихте реагирали  Thinking
Абе айде пиши му вече и да се похвалиш после ако върже. Grinning

Ако му се сториш интересна и те хареса и не е прекалено смотан би трябвало да разбере за какво става въпрос и да ти "налети". Ти нищо не губиш, само може да изгубиш ако не пробваш.

# 3 742
  • КиТ
Не знам да не му се сторя няква луда,това ми е мисълта  Crazy Joy Joy Joy

Между другото Аха.бг го разглеждах преди малко и ми се струва,че не е толкова населен  извратеняци  Thinking Joy Като в гепи ми и тем подобни Rolling Eyes мисля и там да се пробвам  Blush

# 3 743

stass, имаше и още една интересна история – уникално красива и секси мадама, която много искала Ваньо да я освети със свещения скиптър, ама той категорично отказал, 'щото била... прекалено надута, иначе, много му харесвала на визия, ама не, та не. Joy
Абе Ванко, ти не си ли наясно, че най-готините мацки са длъжни да бъдат надути? Все пак ги спират по 10 пъти на ден и ако трябва на всеки да отделят 10 минути в любезности... С това си държания отсяват лузерите. Няма такъв кеф някоя, която е гледала лошо и се е надувала до преди един час да охка, пъшка и да те гледа влюбено, докато я ощастливяваш. Sunglasses Mr. Green

# 3 744
Не знам да не му се сторя няква луда,това ми е мисълта  Crazy Joy Joy Joy

Не знам. Ако те хареса и луда да му се сториш ще му се включат мъжките инстинкти и ще те нападне. Освен, както казах, ако не е от най-инициативните. Тогава най-добре ти да атакуваш, по женски, както вие си знаете. Simple Smile

Дано не е някой като наш Ванко да си каже каква яка мацка му била готова навита, обаче леко ненормална и затова ще пропуснел.

# 3 745
Няма такъв кеф някоя, която е гледала лошо и се е надувала до преди един час да охка, пъшка и да те гледа влюбено, докато я ощастливяваш. Sunglasses Mr. Green

Кефа е да стигнеш до там да я .. и да спреш, да се облечеш и да тръгнеш, е тогава гледай погледи.  Twisted Evil

Joy Joy Joy

Междувременно може да си направил леко снимки/видео, да си освежиш така фейсклюк стената, не че нещо друго.  Laughing

# 3 746
Ако от листата на приятелите ви едно от момичета,което нито го познавате,нито сте го виждали,но все пак ви е приятелка  hahaha hahaha hahaha Ви пише на съобщение примерно стандартно съобщение:
Здравей
Как си?

Как ще ми е приятелка,като нито съм я виждал за да я познавам? Rolling EyesНе познавам много момичета,а и 99,99% от приятелите ми са момчета които ги интересува голямото напушване,напиване или коя игра да си изтеглят.
Но да приемем че нещо такова се случи и получа съобщение.Първо ще се чудя коя е тази тъй като не помня женски имена,а и само физиономии които са ми направили някакво впечатление.После ще и напиша:
Здрасти
Леко съм контузен и накуцвам,но съм си супер иначе
Ти как си?И можеш ли да ми кажеш коя си?  newsm78

# 3 747
  • КиТ
stass гледай го Ванко,верно отблъсква жените  Crazy Joy

Здравей
Как си?

Ти как си?И можеш ли да ми кажеш коя си?  newsm78

Crazy

# 3 748
То май не ти разбрахме много добре въпроса ама ако някой ти харесва, било то в интернет или на улицата не знам защо да не го заговориш, няма да те ухапе..пък може и да вземе и да ТЕ ухапе  Twisted Evil

# 3 749
stass гледай го Ванко,верно отблъсква жените  Crazy Joy

Добре аз да питам мъжката част,която участва тук  Crazy
Ако от листата на приятелите ви едно от момичета,което нито го познавате,нито сте го виждали,но все пак ви е приятелка  hahaha hahaha hahaha Ви пише на съобщение примерно стандартно съобщение:
Здравей
Как си?

Как бихте реагирали  Thinking

Ти как си?И можеш ли да ми кажеш коя си?  newsm78

Crazy

Защо да отблъсквам жените?Нормално е да питам и да знам кой/я непознат/а ми имат номера.То си е зловещо ако незнаеш.Може да е психарка,преследвачка или друга откачалка. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт