Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 510
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
  • pomorie
Руж Catrice прасковен два тона,хайлайтер Maybelline colorama,сенки Estee Lauder 18 цвята 45гр
5 бр сенки New Image Make up art-показала съм цветовете на третата снимка
снимка 4-сенки Impala,сенки Bell,пигмент на МАС със брокат
снимка 5-хайлайтера
снимка 6-ружа
снимка 7-моливи,Brooklin бял,Classics 325 купуван е за червилото Golden Rose,Estee Lauder artists eye pencil 08
снимка 8-червило Meybelline watershine 170,Estee Lauder pop pink,Golden Rose ultra rich color 48qGosh Gloss eclat & brillance 02
Скрит текст:

Мога да отсипя и малко количество от прозрачната пудра на Бен Най,ако някой има желание да я пробва  Peace
червилото Estee Lauder -разменено

# 196
  • София
Напомням за тези:

1. Academie Detente et Fraicheur, 50 ml- в тубичка (защото има и вариант в бурканче), ползван 4 пъти. Получен от Ягодка: http://www.academiebeaute.com/en/produit.php?id=58&id_pcat=388&id_menus

2. Elizabeth Arden - Eight Hour Cream - Intensive Daily Moisturizer for Face SPF 15 - хидратиращ крем с фактор, за всеки тип кожа е, но според мен през пролетта/лятото ще е по-удачен за нормална към суха такава. Останало количество- 1/3. За съжаление вече не го откривам на сайта, но тук има мнения на потребители: http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=126554/ … rden/Moisturizers

3. Elizabeth Arden - 2 in 1 Facial Cleanser - гел за измиване и тоник в едно. Много приятен продукт, измива отлично, без да опъва кожата. Останало количество- около 1/3. http://bg.strawberrynet.com/skincare/elizabeth-arden/2-in-1-clea … ser/26555/#DETAIL

4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant - известният многофункционален крем на марката, имам версията, която се води без аромат, но аромат си има, силно медицински Simple Smile В нета е пълно с приложенията на кремчето, аз го ползвах основно за омекотяване на кожичките преди маникюр, както и 1-2 пъти като нощен крем. Пълен е около половината.

Търся си околоочно кремче и козметика за коса (за обем и плътност).

И добавям, че си търся и душ-гел и пяна/гел за почистване на лице на Nuxe.

# 197
разменям това червило,цвят rosewine,ново не е моят цвят, само пробвано
http://www.ivis.bg/revlon-super-lustrous-%D1%85%D0%B8%D0%B4%D1%8 … %D0%BE-p7560.html

# 198
  • Бургас
Разманям мини спирала Tarte Lights, Camera, Lashes чисто нова, неотваряна за също нова мини спирала на DIOR, CHANEL, YSL.

# 199
  • София
Разманям мини спирала Tarte Lights, Camera, Lashes чисто нова, неотваряна за също нова мини спирала на DIOR, CHANEL, YSL.

Запечатана ли е спиралата? Трудно е да водиш една спирала за нова, ако не е фабрично запечатана.

# 200
  • Бургас
Какво значи запечатана - във фолио ли, не не е във фолио. Това е мини/тестова опаковка от сет на Tarte, никога не съм я отваряла и ползвала. Имам още едно мини +една пълноразмерна и искам да я разменя.

# 201

А всъщност,как можах да забравя това,което най-много търся,може би, защото просто не очаквам да го намеря.. Praynig Praynig Praynig

# 202
  • гр. София
А всъщност,как можах да забравя това,което най-много търся,може би, защото просто не очаквам да го намеря.. Praynig Praynig Praynig

И аз ги търся + другата разцветка.  Peace

# 203
# 204
За размяна :
http://prikachi.com/images.php?images/826/7266826q.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/827/7266827k.jpg
1.Нова боя за коса Лореал Продиджи 4.15 ( просто реших,че няма да е този цвета )
2.ББ крем Миша номер 23 ( използвах го само 2 пъти ,поръчах го от любопитство,наистина е хубав,но ми е светъл и не седи естествено на моята кожа)
3.Авен почистващ гел ( на снимката се вижда количеството )
4.Авен термална вода ( използвана 2-3 пъти,пълна си е кажи речи )
5.База Елизабет Арден ( размених я със съфорумка,но мисля,че базата не е подходяща за много суха кожа като моята )

Приемам всякакви предложения.
Бих се зарадвала на : четки за грим,руж,пудра...абе ако си харесате нещо предлагайте пък ще видим  Simple Smile Hug

Извинявам се боята не е за тук,но дано не е проблем.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 21:18 от mishka19992

# 205
Актуализирам!
Моите неща за размяна:
Много харесваните сенки на Адри  на Лореал,
 просто имам много доблиращи се цветове които са ми в палитра и по този начин тези забравям да ги ползвам. Може би 5-6 пъти ползвани.
L'ORÉAL COLOR INFALLIBLE EYESHADOW

L'Oreal Infallible Eyeshadow in Time Resist White

L'Oreal Color Riche Quad - P3 Baie D'émeraudes

Bourjois - руж №41
ето така изглежда

ВСИЧКИ СНИМКИ СА ОТ МРЕЖАТА, ЕТО И МОИТЕ.

Палитрата на ЕЛ е разменена.
Моно сянката на Emite Make Up MICRONIZED също.
Ще отговоря на всяко предложение

# 206
  • sofia
CC cream Clinique superdefese - light medium - пробван само 2 пъти - цвета ми е различен, за кой ли път неподходящ цвят. Кремът е подходящ за всеки тип кожа, oilfree и SPF 30.

Мои снимки.
Скрит текст:

Разменям за  подобен матиращ продукт или фдт,пудра, skinfinish.

# 207
  • Австрия
CC cream Clinique superdefese - light medium - пробван само 2 пъти - цвета ми е различен, за кой ли път неподходящ цвят. Кремът е подходящ за всеки тип кожа, oilfree и SPF 30.

Аааа.. подсети ме  Blush Предлагам същото и поради същата причина, с уточнението, че CC-то на Cliniqie e light  Peace

Следните неща са още актуални:

Спирала Pupa - Vamp! mascara black:

Скрит текст:

на промоция бяха 2бр. Впредвид, че спиралата е леко суха по начало - две са ми много.

Околоочен крем Dior Capture Totale Eyes - ползвала съм го около 5 дни, добро е кремчето, но не и срещу т.нар. 'торбички'

и околоочен крем на La Roche-posay - пробван е в разстояние на 3 дни, достатъчно, за да разбера, че не е достатъчен в борбата с моя проблем (подпухване).

Цветни спирали за мигли на maybelline mascara colossal volum express:

Скрит текст:
лилава

Скрит текст:
тюркоазено синьо

При желание и необходиност мога да направя снимки на цвета върху четчиците на спиралата или върху мигли.

Спиралите са ползвани по веднъж  Peace За съжаление тюркоазеното не ми 'отива' - твърде ярко и в посока синьо и 'се бие' с цвета на очите ми, а лилавото е в посока люляково, а не в желаната от мен виолетово  Crazy

Бих се зарадвала на размяна с Filorga, Talika (подхранване на мигли), Аrtdeko (грижа за ноктите), както и на цветни спирали за мигли.. Всъщност, отворена съм за различни предложения и ще отговоря задължително  Peace

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 13:09 от DimS.

# 208
Разменям:
Гела на Clarins за отоци и тъмни кръгове
http://www.sephora.com/eye-contour-gel-P94820
Ползван 4 5 пъти.

# 209
Разменям
Les voilettes mineral powder Guerlain 02 beige clair, купувана февруари месец, ползвана броени пъти.

Руж на Мак Cream soda

Търся руж Спрингшийн на Мак, ружове на Нарс, новите Метеорити.

Общи условия

Активация на акаунт