Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 792
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • София
няма неудобно, на теб ти трябва резултата.
едва ли помни от кой е получил смс, пък и сигурно получава доста на ден.

# 166
Бамба, благодаря ти Hug Притеснявам се, но ще пиша утре пак за да зная какво следва.

# 167
white duck, няма неудобно тук. Както каза бамбарадамбара, този резултат ти е нужен. А ако не можеш да се явиш лично и да си настоятелна, помоли някой, който има час при Стаменов за съдействие. Не зная дали ще помогне, но пък можеш да опиташ.

# 168
Ирина Дачева аз преди трансфера бях много зле, цяла седмица с температура, болно гърло и силна кашлица. Персенска ми изписа антибиотик, който пих 3 дни преди трансфера и се пооправих. остана една силна кашлица, взех сироп Мукоплант на д-р Тайс защото е билков, питах я дали мога да го пия и тя каза няма проблем и след трансфера, защото много кашлях. Помогна ми да ти кажа. От вчера пак съм с болки в гърлото и засега смуча фитолор.

# 169
  • Перник
Момичета помагайте, в събота ми беше пункцията, от вчера съм се издула от страхотни газове, които така ми опъват корема ,че боли доста. Две сутрини по ред се събуждам с оттекли очи. Казвайте какво да правя  newsm78 Thinking

# 170
  • София
звъни по телефона, да те видят ако трябва

# 171
  • Перник
звъни по телефона, да те видят ако трябва
На спешния ли?

# 172
Вчера и днес звънях на спешния аз,незнам кой вдига но ми казаха за моята настинка да ходя при личния доктор,че дори и антибиотик ако пия нямало проблем за тях. Антибиотик 3 дни след трансфер не ми се рискува,а и от вчера съм с болки в корема и главата,незнам дали не е от настинката,че мускулите са ми все свити. С тази настинка резултата незнам какъв ще е с върнато само 1 ембрионче.

# 173
  • Ст. Загора
Добро утро, дами Simple Smile
На последната пункция д-р Персенска извади 2 яйцеклетки и каза, че ако се оплодят и развият както трябва ще ги замразим и да отида на 9-10 ден за ЕЦ, а ако не се оплодят - да отида на 2-3 ден. Замразихме само 1, според вас на кой ден трябва да отида?
Благодаря и спорен ден на всички  bouquet

# 174
  • София
на 2-3 ден.
явно иска да имате 2-3 броя за трансфер.

# 175
  • Ст. Загора
на 2-3 ден.
явно иска да имате 2-3 броя за трансфер.
Благодаря ти, Бамба, лека работа Simple Smile

# 176
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета , да питам някоя от вас дали си слага или си е слага лепенки Тестопач  Thinking

# 177
Някой  има ли инфо д-р Стаменов дали ще излиза в отпуск ? Сега прочетох ,че Шефкетова ще я няма и се притесних ,понеже на 9 ,04 почвам стимулация!

# 178
  • София
Здравейте момичета , да питам някоя от вас дали си слага или си е слага лепенки Тестопач  Thinking
аз слагах едни с тестостерон, ама не помня дали са със същото име  newsm78

# 179
  • Sofia, Bulgaria
аз слагах едни с тестостерон, ама не помня дали са със същото име  newsm78

Същите са Бамби , кажи ми моля те , веднага щом ти дойде ли махна лепенката или когато ти дойде часа за смяна  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт