Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 787
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
На мен в една друга тема ми казаха,че трамвай 11 директно от гарата мога да хвана и на маршрута ми излиза че има спирка на гарата само трябва да видя къде е спирката..Мерси  little_rabbit    bouquet

# 151
Не, 11 не минава прз гарата (освен ако няма пак някой ремонт)...
Ето:
https://www.sofiatraffic.bg/media/uploads/gradski_transport/tramnovdizain.jpg

Но пък можеш да го хванеш от по-следващата спирка (Надлез Надежда - това е след Транспортна болница, ако я знаеш), а не чак Триъгълника.

# 152
Май ще си хващам автобусчето него поне знам откъде  hahaha  Мерси все пак..Дано няма много закъснения..

# 153
Не, 11 не минава прз гарата (освен ако няма пак някой ремонт)...
Ето:
https://www.sofiatraffic.bg/media/uploads/gradski_transport/tramnovdizain.jpg

Но пък можеш да го хванеш от по-следващата спирка (Надлез Надежда - това е след Транспортна болница, ако я знаеш), а не чак Триъгълника.

Хм, според сайта тръгва от гарата:

http://schedules.sofiatraffic.bg/tramway/11

# 154
Може, значи има причина за това. Но според схемата (а и според моите спомени) отива до Илиенци.

Значи е ясно - от гарата  Grinning

Даже пише, че за 28-32 минути отива до клиниката.

# 155
Да, аз мисля да го пробвам - метро до гарата и после трамвай. Обикновено взимам такси, но сега ще ми излезе златно.

# 156
Що не се уточните за трамвай 11 или за автобус 11 говорите  Naughty

# 157
Що не се уточните за трамвай 11 или за автобус 11 говорите  Naughty

Аз лично за трамвай Peace

# 158
Трамвай 11. Не случайно препоръчвам трамвай, заради ремонтите. Има отделно трасе и не се влияе от тях.

# 159
  • Благоевград
 Joy

# 160
Биопсията ми беше преди две седмици и още нямам резултат. Три пъти съм пускала смс на д-р Стаменов. Преди няколко дни ми върна отговор, че резултатът ще е в неделя, т.е. днес, а все още нямам отговор. Имате ли идеи как да си разбера резултата?

# 161
Биопсията ми беше преди две седмици и още нямам резултат. Три пъти съм пускала смс на д-р Стаменов. Преди няколко дни ми върна отговор, че резултатът ще е в неделя, т.е. днес, а все още нямам отговор. Имате ли идеи как да си разбера резултата?

Другия начин е да отидеш пред вратата и да се молиш като се отвори някой да ти отговори на въпроса.

# 162
Аз лично хващам метрото от гарата до станция Константин Величков и оттам трамвай 11, 19 или 22. Има и директен автобус до гарата 60. А има ли и други с кашлица и хрема след трансфер и как се лекувате. Така и не ми минава,а какво ли те опитвам.

# 163
  • София
д-р Стаменов го нямаше тая седмица, днес май беше за малко.
прати му утре пак смс, вече трябва да е наличен.

# 164
За висенето ми е малко трудно, че съм на другия край на България, но ако се наложи, ще вися.
Бамба, дали няма да е неудобно при положение, че днес пуснах, утре пак да пускам.

Общи условия

Активация на акаунт