Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 802
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
сутринта се разминахме с автобус 60, явно няма промяна. то всъщност не е затворено, само е стеснено, та просто ще има задръствания

И съответно закъснения.
Предполагам с какъвто и транспорт да се движиш по булеварда трябва да се предвиди двойно повече време.

# 136
сутринта се разминахме с автобус 60, явно няма промяна. то всъщност не е затворено, само е стеснено, та просто ще има задръствания

И съответно закъснения.
Предполагам с какъвто и транспорт да се движиш по булеварда трябва да се предвиди двойно повече време.

Е, това няма да е проблем, защото и в клиниката винаги има закъснение Mr. Green

# 137
Здравейте, мили момичета, моля ви който е правил ин витро на ЕЦ в клиниката да сподели как точно се извършва процедурата. Възможно ли е да се прави ЕЦ без абсолютно никакви лекарства, дори и прегнил? Така бях във старата клиника но искам да се ориентирам към Надежда.  Hug

# 138
  • гр. София
Здравейте, мили момичета, моля ви който е правил ин витро на ЕЦ в клиниката да сподели как точно се извършва процедурата. Възможно ли е да се прави ЕЦ без абсолютно никакви лекарства, дори и прегнил? Така бях във старата клиника но искам да се ориентирам към Надежда.  Hug

Първият месец ми сложиха само прегнил, а на втория се наложи освен Прегнила и 1 инжекция Цетротид при мен.

# 139
  • Перник
Може ли да ми кажете цената на трансфер при не замразени и замразени ембриони. Благодаря  Simple Smile

# 140
  • гр. София
Замразен трансфер - 450 лева
Пресен трансфер - 600 лева
Смесен трансфер - 800 лева

# 141
  • Перник
Замразен трансфер - 450 лева
Пресен трансфер - 600 лева
Смесен трансфер - 800 лева
Блаагодаря ти шоки  Hug

# 142
  • гр. София
Моля.  Hug Hug Hug

# 143
Възможно ли е да се прави ЕЦ без абсолютно никакви лекарства, дори и прегнил? Така бях във старата клиника но искам да се ориентирам към Надежда.  Hug

Това не се практикува в "Надежда", не знам какви са аргументите, но дори на прегледът да се установи, че фоликулът е над 20 мм, хормоните са тръгнали нагоре, т.е. овулацията предстои съвсем скоро, не се практикува да се насрочва пункция на следващия ден, а се поставя Прегнил, и евнтуално Цитротид,. Разсъждавала съм си, най-вероятно причината не е организационна, а се цели пълното узряване на яйцеклетката.

# 144
Здравейте, мили момичета, моля ви който е правил ин витро на ЕЦ в клиниката да сподели как точно се извършва процедурата. Възможно ли е да се прави ЕЦ без абсолютно никакви лекарства, дори и прегнил? Така бях във старата клиника но искам да се ориентирам към Надежда.  Hug

Първият месец ми сложиха само прегнил, а на втория се наложи освен Прегнила и 1 инжекция Цетротид при мен.
       При мен беше обратно- въпреки Цитродита Ф се беше спукал,затова втория път изтеглихме пункцията 1 ден по-рано и бях само с прегнил 5000.Мисля че прегнила е задължителен

# 145
  • Перник
На мен току що ми звъннаха биолозите от клиниката от 5 извадени само 1 се е оплодила  Sad Обясниха ми, че вс останали били на различни стадии на развитие и не ставали. Да питам има ли стимулация само с хапчета без инжекции, че явно при тази която правих няма никакъв смисъл,  само дето дадох доста пари?

# 146
Аз правих само с клостил - от общо 8 яйцеклетки се оплодиха 5, казаха, че вички били зрели и съвсем добре развити, но е факт, че 3бр. не се оплодиха изобщо.

# 147
Здравейте момичета и от мен. И моят резултат е: от 21 яйцеклетки 17 оплодени и в петък трансфера на 5-и ден само на 1 ембрион. Бях като попарена,защото очаквах поне 3. Заради това, че Естрадиола ми преди пункцията бил близо 8000 рисковано било повече от 1 да ми се върне. С 1 незнам какъв шанс ще имаме ,замразиха още 6 на стадий бластоцид. Бях по фонда и този опит го чаках близо 1,5г. А от 1 седмица съм с кашлица и хрема,гледам да я карам на природолечение но нещо няма ефект и това ме притеснява. Чудя се дали да звъня на спешния.

# 148
  • София
Момичета, някои от вас днес около 15h. с час в клиниката случайно, да си правим комкания? Embarassed newsm78

# 149
Да попитам нещо  Rolling Eyes Видях,че говорите за ремонт на Никола Мушанов,обществения транспорт как е,стига ли до клиниката,че утре ми предстои ходене до там и тъй като не съм от София хващам автобус 60..Ще мога ли да стигна или  newsm78

Маймунчице, 60 и без това минава на високосна година (мисля на 30 минути по разписание), а с този ремонт ще е още по-бавно. Ако вървят трамваи, на твое място бих предпочела тях. Ако хващаш 60 от гарата, спокойно можеш вместо него да вземеш трамвай 12 (в посока Илиянци) до Триъгълника, а от там - 11 (в посока Никола Петков) - от отсрещната спирка, който те води до клиниката. В отделни участъци трамваят има собствено платно и не зависи от задръстванията на другите ППС, както и няма да му пречи ремонта на Никола Мушанов.
Другият вариант е с метрото до Вардар и от там - 45, но той ще се задръсти на Мушанов.

Общи условия

Активация на акаунт