Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 794
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Приемат те един ден преди това за подготовка, на втория ден лапарото и на третия те изписват. Успех.

С този ремонт сега стана сложно, няма ли друг маршрут до там, който да избегне този булевард?

# 121
Приемат те един ден преди това за подготовка, на втория ден лапарото и на третия те изписват. Успех.

allaya - Благодаря !!!   bouquet

# 122

allaya - Благодаря !!!   bouquet

Моля, дано всичко е наред и да разкажеш как е минало.   bouquet

# 123
Буцигном, и аз днес преди обяд бях при д-р Персенска за проследяване на ЕЦ. Направо ми пуснаха ЛХ, Естрадиол, ПКК и вирусология. От манипулационната ми дадоха прегнила, следобяд ми се обадиха да ми кажат да бия прегнила утре в 22 часа. За изследванията платих 110 лв.
Успех на всични момичета!

# 124
  • Варна
Момичета  един въпрос , може и да сте го коментирали аз съм пропуснала ...   Thinking  на 01.04 . съм на лапаро , защо ме викат едни ден по- рано , и в болницата ли се приспива  Mr. Green  ? И още  , колко дена задържат в болницата след операцията ?  newsm78

Благодаря предварително !!!   bouquet

Да, вече се остава от предната вечер в клиниката. Аз миналата година отидох на сутринта направо за лапаро, но вече си ви прибират там от предната вечер. Mr. Green Оставаш и вечерта след лапарото и на другата сутрин те изписват...

Аз да питам за ремоната... До колкото прочетох, този ремонт затруднява движението и се отразява само времево, но иначе няма промени в маршрутите на автобусите 11, 60 и трамвая... Или греша?  newsm78
И спирка Балканкар АД е изместена по-към клиниката, май?  Mr. Green

# 125
  • Варна
Да споделя, че до клиниката днес се стига доста трудно...или поне аз предиобяд се узорих т.к. не съм и от София и си бях малко като шейх в пустиня, но справих се слава на Бога! Някой има ли представа до кога ще продължи този ремонт на пътя и какво изобщо правят та чак и светофарите не работят и всеки си кара където си иска!
Иначе имам и други въпроси, днес бях при Перси за проследяване на ЕЦ /12 ден ми е/ и каза че фуки е 11 мм а в сряда Шефи каза че е 10 мм  Shocked само с 1 мм ли ми е пораснал за 3 дни  newsm78 идея си нямам по принцип, ма ми се стори малко...каза да отида направо в сряда и да пусна и хормони, като ми каза, че като отида на регистратура ще ми кажат какво да пускам в лабораторията, е да ама аз нали забравих да питам дали трябва да съм яла, пила...та някой ако ми подскаже, цена няма да има...и каза евентуално пункция в петък...малко ме е страх да не изтървем момента, ма едва ли съм по-голям специалист от Перси, а и ми е за пръв път!
Попитах я също така дали да замразим сега мат'риал и после да трансферираме евентуално след като съберем още, но тя каза, че това ще се реши в деня на пункцията след като се види и ММ къв мат'риал ше даде /с мъжки фактор сме/, ако е хубав и станат работите - връщаме, ако ли не на следващ цикъл малко стимулация с Клостилбегит и да видим кви ше ги сътворим!!!   bouquet

Буцигном, моят съвет към теб е първо да минеш през кабинета и след това да пуснеш хормони. Два пъти съм се прецаквала така. Единия път док. ми беше казала да направя това, което и на теб. И аз изпълнителна, но фоликулът ми заспа, не щя да порасне повече и парите ми отидоха на вятъра.

# 126
# 127
Благодаря още веднъж момичета  Heart Eyes ще разкажа задължително  Hug  bouquet   
Аз имам вече две коремни операции и пак ме е старах и ми е нервно ...   Confused    Rolling Eyes

# 128
Благодаря още веднъж момичета  Heart Eyes ще разкажа задължително  Hug  bouquet   
Аз имам вече две коремни операции и пак ме е старах и ми е нервно ...   Confused    Rolling Eyes
Успех !Няма нищо страшно и нищо общо с коремна операция!Възстановяваш се много бързо!
Всичко ще е наред!

# 129
Запис, благодаря за темата и успех на всички Hug

# 130
Благодаря на всички отзовали се   bouquet
Ще видя какво ще реша в крайна сметка, ама щом са 110 лв. не ми се рискува да ги дам и после я и има пункция, я не! Ще се преценява в движение! Желая успех на всички Ви  Hug

# 131
Да попитам нещо  Rolling Eyes Видях,че говорите за ремонт на Никола Мушанов,обществения транспорт как е,стига ли до клиниката,че утре ми предстои ходене до там и тъй като не съм от София хващам автобус 60..Ще мога ли да стигна или  newsm78

# 132
Аз да ти кажа честно се сблъсках с няколко автобуса от обществения транспорт, докато стигна до клиниката, но вчера все пак беше и първият ден от започването на ремонта, та не знам дали ще има някакви промени с последствие...
А ето и какво открих:
https://www.sofiatraffic.bg/bg/news/999/za-bul-nikola-mushanov

# 133
Благодаря,Буцигном    bouquet
Май даже ще ме спира още по близо до клиниката автобуса  Simple Smile Само да няма проблеми с разписанията на автобусите..

# 134
  • София
сутринта се разминахме с автобус 60, явно няма промяна. то всъщност не е затворено, само е стеснено, та просто ще има задръствания

Общи условия

Активация на акаунт