Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 51 019
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Ами аз имам час за 18.30 при него другата седмица. Ако доживея, ще ти пиша после кога съм влязла Grinning

# 286
  • Sofia
При д-р Стаменов никой не знае в какви ще са закъсненията за конкретния ден. Аз имах час за 19,20 часа, а влязох в 22,50 часа. Много рядко при него закъснението е под 1 час, това по-скоро е изключение. Средно закъснението е около 2-2,30 часа.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 17:15 от max17

# 287
Да, аз най-вероятно ще си отида направо с пижамата Simple Smile

# 288
Буци, прегнила може да ти го бият във всяка поликлиника - казваш "мускулна инжекция, в дупето". Не е нужно да се разкарваш до болницата.

# 289
Само при Стаменов ли има доста закъснение. А при Персенска как стоят часовете например днес. Някой ако е бил Simple Smile на по директно наблюдение Simple Smile Аз утре имам промивка в 15:30ч. , надявам се да мина до 5-6 ч.  newsm78 Laughing / попринцип за мен си е нормално да вляза с до 2 часа след записания ми час , винаги съм си подготвена за таков развой на нещата/. След това най-късно имам превоз в 19:30ч, та на гарата трябва да съм поне към 19:15ч !

# 290
Такаааа Прегнила, ясно ша са дупчим днес за пореден път, ами тия Ка-вит капки, НЕ мога да открия в смотания ни Благоевград! А отплеснах да влеза в аптеката на клиниката да си ги купя и сега фатално ли ще е ако не ги пия и може ли да се замести с нещо друго!!! До сега обиколих 8 аптеки и ги няма!!!  newsm78 общо взето ме гледат като изтребител, само ви тормозя и вас, ма не ми се звъни до клиниката да ги тпитам за това! Въпреки че преди това те ми звъняха да ми кажат че са забравили да ми кажат да си платя Цитротида /май така беше/ и в петък да съм си го платяла на касата...
Красима днес влезнах при персенска с час и половина закъснение, но надникнах в графика преди това и видях че сме записания през 5 мин...напрао нямам думи!!!

# 291
Буци, аз никога не съм ги купувала и не съм ги пила, с тях и без тях все тая   Mr. Green, па и скъпи, аре няма нужда  Naughty

# 292
Ахаааа, демек рекламата им е важна и да се продават!!! Яснооо, демек доколкото разбрах след оцъклените погледи на фармацевтите, туй нещо е витамин К...а на хапчета не може ли да се земе...все пак да не е без хич...ма щом казвате че може и да се НЕ пие значи ОК   bouquet
Благодаря Рапунцел-ченце  Hug

# 293
Да, това са капки винтам К - уж кръвоспиращо. Аз след пункция никога не съм имала кървене, ако е имало е било оскъдно и е спирало и без тия капки Peace. Тези капки като  се отворят и пиеш единия месец два пъти преди пункция и после трябва да ги хвърлиш, защото срока им на годност е толкова и следващия месец пак нови капки, как пък не  Crossing Arms. Варианта за хапове  Rolling Eyes, нямам представа.

# 294
прегледите са записани през пет минути,
закъсненията при персенска варират от 1 час до 3 и половина часа, мисля само два пъти влязох с около 20тина минути закъснение. По мои наблюдения най често закъснението е 1 час и половина

А за капките Ка вит- винаги гия пия( а имам доста пункции), ама не спазвам инструкцията че се държат 1 месец и ги ползвам 2-3 месеца и ги държа в хладилника

# 295
Мерси, момичета, имам си златно "свеървище" намерила ми е капките, незнайно къде и ми ги е купила! Направо да й се неначуди човек! Иначе миналата седмица влезнах при Перси с 20-тина минути само закъснение, даже ме бяха пропуснали измежду капките, а днес час и половина, но четейки или бърборейки в приятна компания, времето минава неусетно, търпение му е майката!

# 296
  • София
Миналата седмица бях към 19 ч. в клиниката и Персенска чакаше последната си пациентка. При Стаменов съм влизала и към 22 ч.
Капките не са чак толкова скъпи -десетина лева са. Пият се заради кървенето.

# 297
  • Варна
Относно Eva Q - тъй като имам склонност да се запичам, по време на трансфера бях питала Стаменов мога ли да го ползвам. Отговорът му беше Ева Q е добро решение. Иначе и при мен в началото добре ми действаше топла вода с мед сутрин на гладно.
Plamuti, д-р Михова преглежда по график от 8.30-9 до 17-18 часа. Със сигурност знам, че по обяд - между 12 - 12.30 и 13 не записват часове. Предполагам има някаква половинчасова почивка, която едва ли всеки ден стриктно спазва във фиксиран час.

# 298
А за капките Ка вит- винаги гия пия( а имам доста пункции), ама не спазвам инструкцията че се държат 1 месец и ги ползвам 2-3 месеца и ги държа в хладилника

Акушерките са ми казвали, че може да се държат в хладилник и много месеци. Имах едни от ноември и ги ползвах чак до фвруари. Имам намерение пак да капя от тях, ако имам пункция скоро.

# 299
Здравейте!
Приятелят ми е с аспермия, от 3 места вече ни казват, че сме за инвитро. От друга страна, когато чета статиите на д-р Стаменов, виждам, че понякога се намира решение за такъв проблем. Запазихме час за спермограма в клиниката, когато попитах "Може ли някой след това да ни консултира?" ми отговорих "Не, не сте наши пациенти". Много странно ми стана, но нищо не казах. Въпросът ми е следният: след като направим спермограмата, определено ще поискаме да се консултираме с някой специалист, но тъй като нямаме час, биха ли ни върнали? Ще чакаме колкото е необходимо, наясно сме, че има много пациенти с час, а те разбира се, са с предимство. Не бихме изпреварили никой, така че, моля, не ме нападайте!

Общи условия

Активация на акаунт