Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 51 035
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Имам едно питане,макар и малоумно да е - денят на трансфера брои ли се при положение че е бил следобяд. Днес ми е 5-и ден след трансфера(1 ембрион на 5-и ден) и тази сутрин видях едно кафеникаво зацапване. Рано ми е още за датата на цикъла и дали е от имплантацията не знам. А кръвен мисля да правя на 11 април. А и тази моята кашлица не ме оставя още,не знам дали има нещо общо с това зацапваве. А ходенето до тоалетна ми е голям проблем,от трансфера не ми се е случвало.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 08:52 от Irina Dacheva

# 271
И аз имам едно питане понеже за пореден път ми отмениха часа, а и не съм от София и се пада точно преди Великденските празници. При положение че часа ми е от 17.30, а знам че има много голямо чакане евентуално към 22 -23 часа ли ще вляза. Просто трябва да знам дали да остана в София вечерта.

# 272
Ирина,денят на трансфера не се брои-от следващия се смятат 14 дни при Т на 3дех и 12 при Т на 5 ден за тест.може да се пое по 1 парацетамол на ден-питала съм на спешния,отделно ми бяха давали аспирин протект.
По форумиъе съм чела,че е разрешен дуфлак,но не съм питала нашите доктори-нека момичетата да споделят

# 273
И аз имам едно питане понеже за пореден път ми отмениха часа, а и не съм от София и се пада точно преди Великденските празници. При положение че часа ми е от 17.30, а знам че има много голямо чакане евентуално към 22 -23 часа ли ще вляза. Просто трябва да знам дали да остана в София вечерта.
при др Персенска последните остават докъм 8,за другите не знам

# 274
  • София
Имам едно питане,макар и малоумно да е - денят на трансфера брои ли се при положение че е бил следобяд. Днес ми е 5-и ден след трансфера(1 ембрион на 5-и ден) и тази сутрин видях едно кафеникаво зацапване. Рано ми е още за датата на цикъла и дали е от имплантацията не знам. А кръвен мисля да правя на 11 април. А и тази моята кашлица не ме оставя още,не знам дали има нещо общо с това зацапваве. А ходенето до тоалетна ми е голям проблем,от трансфера не ми се е случвало.

здравей,
за запека си вземи дуфалак и виж хапвай сушени плодове. Не е добре да се запичаш така. Може и едни свещички EVA Q- аз лично не ги харесвам и не ги предпочитам.
За кашлицата аз докато бях бременна се оправях от мед с канела- към 3с.л мед слагаш 1 чл канела. Действа много добре.
Успех и гледай да лежиш заради зацапването и най добре звънни на спешния да ти кажат какво да правиш.

# 275

здравей,
за запека си вземи дуфалак и виж хапвай сушени плодове. Не е добре да се запичаш така. Може и едни свещички EVA Q- аз лично не ги харесвам и не ги предпочитам.
За кашлицата аз докато бях бременна се оправях от мед с канела- към 3с.л мед слагаш 1 чл канела. Действа много добре.
Успех и гледай да лежиш заради зацапването и най добре звънни на спешния да ти кажат какво да правиш.

query,ти питала ли си нашите доктори за дуфалак и ева?

# 276
  • София

здравей,

query,ти питала ли си нашите доктори за дуфалак и ева?

за Eva Q съм чувала и в много тежки случаи съм ползвала през бременността, но не ви я препоръчвам, не е особено приятно.
за дуфалак знам че може, да лекарите ми казаха. През бременността си го пиех и сега даже ако ми се наложи (а кърмя).
Но честно казано най-добре май ми беше от топлата вода или мляко с мед  сутрин на гладно. Изчаквах около 30 мин и после закусвах.

# 277
Обадих се на спешния и ми казаха да не се притеснявам че е нормално и че обикновено тестовете били положителни и да почивам повече,от трансфера ме гони едно безсъние,а днес само ми се спи ли спи. Ох дано да е на добро  Praynig Мислих вече да започна да се разхождам по малко,но поне още 2-3 дни ще почивам.

# 278
  • София
Обадих се на спешния и ми казаха да не се притеснявам че е нормално и че обикновено тестовете били положителни и да почивам повече,от трансфера ме гони едно безсъние,а днес само ми се спи ли спи. Ох дано да е на добро  Praynig Мислих вече да започна да се разхождам по малко,но поне още 2-3 дни ще почивам.

аз след последния трансфер много ми се спеше  и спях Simple Smile  и резултат има Simple Smile.
Успех и на теб и спи щом ти се спи

# 279
  • Перник
Момичета, някоя от вас да е вдигала темп при подуването от стимулацията? Вдигам около 37,2-37,5 с с парацетамол спада? Болките в яйчниците са сравнително по-малко, но още не са отшумели, подуването още е налице  Thinking

# 280
Момичета днес бях на преглед и си имам 18 см фоликулче и ми биха нещо си започващо с цитро....и ми дадоха прегнил за довечера в 22.00, само че не запомних къде да кажа да ми го бият... newsm78 някой ще помогне ли? Simple Smile

# 281
В дупето ще ти го бият  Mr. Green

# 282
Момичета, имате ли представа д-р Михова всеки делничен ден ли преглежда и в какви часове ориентировъчно? Благодаря и успех на всички

# 283

Ааааа мислех че може да извадя късмет, да ми го бият в поликлиниката, ма уви, ще тряя си пожертвам дупито hahaha мерси мумун

# 284
при др Персенска последните остават докъм 8,за другите не знам
A за д-р Стаменов някой знае ли?   Tired

Общи условия

Активация на акаунт