Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 51 043
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Перник
Благодаря за съвета, така и ще направя,  записвам си час на 9-и ден, пък Персенска да решава  Simple Smile

# 256
браво,шоки Simple Smile))лека и безпроблемна и дано повлечеш краче;)
Нежи,нищо не зависи от теб,така че горе главата и си чакай твоя час за трансфер:)все пак не си капо-1 хубава снежинка те очаква да я прибереш:)

# 257
  • София
Нежи, аз не бих пропуснала месеца, пожелавам ти успех Hug
Шоколадче, честито   bouquet по вода да върви всичко до края  Hug

# 258
  • Перник
Момичета, аз като вече имам едно замразено ембрионче и сега това ми е второ какво трябва да платя? За оплождането и за замразяването? Казаха ми ембриолозите да взема анекс, но като цена нищо не ми споменаха

# 259
  • София
250 оплождане и 200 замразяване

# 260
  • София/Стара Загора
шоки, честито мила, нека всичко този път да е наред и безпроблемно 9 месеца  Hug Hug Hug

# 261
  • Перник
250 оплождане и 200 замразяване
Мерсии  Hug Hug

# 262
А кръвна картина и хормони преди евентуалната ми пункция и трансфер някой да подскаже колко струват! Да знам как да съм подготвена утре  newsm78 някой споменаваше за около 110 лв... Thinking

# 263
А кръвна картина и хормони преди евентуалната ми пункция и трансфер някой да подскаже колко струват! Да знам как да съм подготвена утре  newsm78 някой споменаваше за около 110 лв... Thinking

ПКК+фибриногет и протромбиново време с взимане на кръв е 22.
110 са вирусологиите за двамата (по 55).

# 264
ахам...благодаря, ще видим утре какво ще кажат на касата, все пак ще се подготвя и за повече, ако се наложи!!!   bouquet мерси little_rabbit

# 265
  • гр. София
шоки, честито мила, нека всичко този път да е наред и безпроблемно 9 месеца  Hug Hug Hug

Благодаря ти, Манди.  Hug Hug Hug

# 266
И аз се записвам в новата тема   bouquet
Днес бях на преглед и се оказа, че 1 месец след лапаро съм с 4 см киста. Днес трябваше да ми сложат блокиращата инжекция, но се оказа, че ще ме пуснат по късия протокол. Колко яйцеклетки трябва да ми извадят минимум при пункция, някой може ли да ми каже  newsm78

# 267
  • София/Стара Загора
И аз се записвам в новата тема   bouquet
Днес бях на преглед и се оказа, че 1 месец след лапаро съм с 4 см киста. Днес трябваше да ми сложат блокиращата инжекция, но се оказа, че ще ме пуснат по късия протокол. Колко яйцеклетки трябва да ми извадят минимум при пункция, някой може ли да ми каже  newsm78
Ми поне 1   Mr. Green

# 268
Благодаря за бързия отговор  Peace
Вече нямам търпение да се започва, всеки месец все нещо изскача, дано да се пукне гадната киста и да започваме  Hug

# 269
шоки, честито мила, нека всичко този път да е наред и безпроблемно 9 месеца  Hug Hug Hug

Благодаря ти, Манди.  Hug Hug Hug

Шоколадче , честито и от мен ! Simple Smile.  Лека и безпроблемна ти желая  Hug  bouquet
   Момичета моята лапароскопия мина , не мога да повярвам колко добре се чуствам Simple Smile   Е като изключим маките гадости които са неизбежни , но няма как  Crazy  Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 08:12 от BoDill

Общи условия

Активация на акаунт