Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 51 049
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
шоко, честито и от мен, мила...всичко да  е наред до термин, прегръдки

# 241
  • Перник
Моето единствено ембрионче след стимулацията е доживяло до 3-ти ден и днес ще го замразят. Шокооо, честитооо стискам палци вс да е наред до края  Hug Hug Hug

# 242
  • В полите на Пирин планина
neji честита снежинка  Hug

# 243
Neji, Hug Hug Hug Hug Hug

Дано проблемите ти да останат в миналият месец!Честита ти снежинка!
Успех по-нататък!

# 244
Момичета, в клиниката има ли  уролог-андролог? 

# 245
ехсиа, има да д-р Макки се казва
Преди около два часа ми се обадиха да ми изместят часа за утре с 2 часа напред,щял да започва по принцип графика на Перси утре от по късно...на някой друг да са  се обаждали...?

# 246
  • гр. София
Благодаря, момичета.   Hug Hug Hug

Дано скоро всяка се похвали с положителен тест.  Praynig Praynig Praynig

Нежи, честита снежинка.  Hug Hug Hug

# 247
  • Перник
Благодаря момичета,да ви попитам нещо друго, този месец трансфер няма да има. Ще изчакам цикъла и да отида ли на 9-10 ден на проследяване за ЕЦ или да изчакам един месец? Какво ще ме посъветвате?

# 248
  • Перник
Иначе снежинка звучи, много сладурско, имайки предвид, че и истинското ми име е почти такова  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 249
Уролог е д-р Макки и е голям сладур. Наложи ми се да ходя при него и съм доволна Simple Smile

# 250
Д-р Стаменов ми каза вчера че ще отсъства между 10 и 12 април, но ще е там  Mr. Green ...
Joy Joy Joy Joy

понякога се случва и обратното, там е уж си говориш с него, обаче го няма  Crazy

Бамба, това обикновено е около 22:30 - 23:00 часа hahaha hahaha hahaha

Аз имам  час за 18.30ч. другата седмица...ако закъснението е обичайното от 4 часа, ще имам късмета да го усетя и аз Grinning

Шокиииииииии, голямо честито!

# 251
  • София
Благодаря момичета,да ви попитам нещо друго, този месец трансфер няма да има. Ще изчакам цикъла и да отида ли на 9-10 ден на проследяване за ЕЦ или да изчакам един месец? Какво ще ме посъветвате?

neji  аз бих те посъветвала да не си изпускаш месеца.

# 252
  • В полите на Пирин планина

neji  аз бих те посъветвала да не си изпускаш месеца.

И аз мисля така.

# 253
  • Перник
Става въпрос след тази хиперстимулация дали е удачно или трябва да починат яйчниците?

# 254
  • София
oтиди да те прегледат поне, пък в зависимост от прегледа ще те посъветват има ли смисъл да почиваш още

Общи условия

Активация на акаунт