Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 769
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Нежи, стискам всички палци, които имам, да не се стигне до операция.

# 436
Нежи, да ти кажа, че стискам палци е малко Simple Smile Всичко ще е на ред

# 437
Здравейте, мили момичета, моля ви който е правил ин витро на ЕЦ в клиниката да сподели как точно се извършва процедурата. Възможно ли е да се прави ЕЦ без абсолютно никакви лекарства, дори и прегнил? Така бях във старата клиника но искам да се ориентирам към Надежда.  Hug

Първият месец ми сложиха само прегнил, а на втория се наложи освен Прегнила и 1 инжекция Цетротид при мен.

Shokoladche и inca, благодаря ви за помоща. За съжаление не се получи при мен и този път на ЕЦ. Към кой лекар да се ориентирам в Надежда, мислех си за д-р Персенска?

# 438
  • гр. София
Сапфира, аз съм при д-р Персенска и съм много доволна.  Peace  И при друг да се спреш няма да сбъркаш.

# 439
Добре де като стана пак дума за ЕЦ, освен Клостилбегит за т.нар. лека стимулация какви други медикаменти се използват ...че не ми се иска пак да се разкарвам две седмици почти през ден до София и после хоп, фуки ме предал /говоря за напълно ЕЦ/! Абе като цяло ще съм доволна на всякакви мнения, преди да задам и този си въпрос на док! 

# 440
Буцигном, аз имам вече 2 леки стимулации с клостилбегит.Единствено ми добавиха прегнил и по един цитротид.Този вариант го предпочитам пред напълно ЕЦ.
А освен клостил се изписва и аримидекс  или фемара понякога.

# 441
Лилка, а в същия цикъл в който ти правиха стимулацията ли правихте трансфер?

# 442
Ето това забравих да напиша - ние замразявахме яйцеклетки и  клостила не ми е проблем, но когато има трансфер в същия цикъл, тогава дават фемарата или аримидекса, защото не изтъняват МЛ.

# 443
Момичета искам да попитам някой знаме колко време след лапароскопия се започват опити ?
 Колко време трае възстановяването?
   Благодаря предварително !  Heart Eyes  bouquet

# 444
  • София
Момичета искам да попитам някой знаме колко време след лапароскопия се започват опити ?
   Благодаря предварително !  Heart Eyes  bouquet
на следващия цикъл може

# 445
Сапфира, при който й да се ориентираш, при ЕЦ има и голяма доза късмет, още повече, че изпускането на фоликула е срещано явление при всеки док, (независимо от Цитротида и проследяването ). За мен лично комбинациите с лека стимулация - (Клостил, същото плюс Аримидекс, и накрая Цетродид -един брой или два броя) е по-добрия вариант, но винаги е индивидуално. Важното е да се заредиш ама наистина със здрави нерви, ако се решиш отново на ЕЦ. Желая ти успех, какъвто и да е пътят ти!

# 446
Здравейте момичета, днес бях на преглед за проследяване за биопсия, 11ти ден от цикъла ми е.Да отбележа, че съм след неуспешен опит на дълъг протокол. Фоликулчетата обаче са като за 2ри ден, т.е. изобщо още няма яснота кога ще настъпи овулация, за да се следи за биопсията. Това нормално ли е според вас, за първи път ми беше да съм на дълъг протокол.

# 447
g1983 , нормално е всички хормони да са ти объркани след блокажа, месец, дори два, не се тревожи!

# 448
По тази логика овулация може да настъпи много по-късно, ако изобщо настъпи, аз съм с ПКЯ....и тази биопсия нямам никакъв ориентир кога ще бъде.

# 449
   Благодаря предварително !  Heart Eyes  bouquet
на следващия цикъл може
.      
Това е страхотно благодаря ти   , че няма да се налага да чакам.  Heart Eyes
А няма ли опасност за шевовете , особено тези в пъпа?  newsm78

Благодаря !!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт