Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 592
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Маймунка 33, благодаря за новата тема  bouquet

newsm79 newsm79 newsm79 малко за късмет

Момичета, моля ви помогнете ми как да разбирам тези резултати( сутринта направих TSH и ST 4 ) но не разбирам нищо от тези резултати.

Резултат    Единици  Референтна стойност
FT4                              pmol/l       12.0-22.0  
TSH                             uIU/ml       0.27 - 4.2  

Момичета, срина ми се Интернета и не можах да допиша - резултатите
FT 4
TSH 1.07
Мисля че някъде бях чела за TSH че трябва да е под 1.00. даите съвет Embarassed

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 19:38 от Maksy

# 61
  • Пловдив
Маймунка 33, благодаря за новата тема  bouquet

newsm79 newsm79 newsm79 малко за късмет

Момичета, моля ви помогнете ми как да разбирам тези резултати( сутринта направих TSH и ST 4 ) но не разбирам нищо от тези резултати.

Резултат    Единици  Референтна стойност
FT4                              pmol/l       12.0-22.0  
TSH                             uIU/ml       0.27 - 4.2  

Момичета, срина ми се Интернета и не можах да допиша - резултатите
FT 4
TSH 1.07
Мисля че някъде бях чела за TSH че трябва да е под 1.00. даите съвет Embarassed
Споко, TSH трябва да е под 2, твоя е супер  Wink

# 62
като си кажеш имената си излиза при тях чий пациент си.
аз и името на лекаря не казвам, веднага ме уведомяват кога има за него свободни  newsm78

Споменавай за всеки случай чия пациентка си.  Grinning
Като записвах час последно попаднах на някакво объркано момиче, след като 8 пъти ме пита и аз отговарях че съм пациентка на д-р Персенска и тя накрая -  такаааа на д-р Шефкетова ли казахте?
 Shocked Tired

И мерси за темата.
Авторката наръси ли ни?
 Rolling Eyes

# 63
  • Пловдив
Задължително ли преди ин-витро се прави биопсия? И понеже гледам, че някои от вас ще правят опити за второ дете, когато веднъж си станал пациент на Надежда вече не чакаш една година така ли?
Аз например отказах биопсия, това ще ми е първи трансфер, ако не се случат нещата, тогава ще го мисля.
Според мен по-добре да направя биопсията сега, защо да губя опит с неуспех, заради 200 лв., по-добре да се знае предварително какво е положението, така ще си спестя и упреквания и обвинения. А и док знае какво прави и щом е назначила сега значи няма място за противоречия! Първи опит ще ми е и искам на 100% каквото зависи от нас и док да сме го направили, другото е Божа  работа!

# 64
  • София
Маймунка,мерси за темата.Нека се напълни само с хубави новини.Мацки,да ви питам горе-долу колко дни преди лапаро се обаждат от клиниката за потвърждение за деня?
На мен ми се обадиха в 21.03 към 17:45 а бях записала дата за 25.03 , бяха ми изкарали ангелите понеже нали трябва да си в клиниката предният ден.
Мерси много

# 65
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

# 66
Запис   bouquet Благодаря за новата тема   bouquet
И да не съм на съвсем гол запис да кажа че в събота /утре/ съм от 11:20 за пръв път при д-р Персенска, поради липсата на Шефи за проследяване на фукита и евентуално пункция следващата седмица на ЕЦ Wink

# 67
Знаете как е събличане, преглед, обличане не повече от 6 минути ( ако съм с чорапогащник 7 минутки  Wink) по принцип питам, но ми става кофти като знам, че отвън чакат още 100 човека и то от минимум 2 часа. Радвам се ви има   bouquet.

Моите прегледи траят най-много 5 минути / и съм с чорапогащник сега зимата /. Винаги се чудя  newsm78 другите какво правят по 10-20-30 или 40 минути вътре и до кога ще записват часовете през 5 минутки ?!?

# 68

Много късмет желая на всички  Hug
  Искам да попитам дали някой е правил микробиологична биопсия на матката, и какво преставлява.

# 69
Знаете как е събличане, преглед, обличане не повече от 6 минути ( ако съм с чорапогащник 7 минутки  Wink) по принцип питам, но ми става кофти като знам, че отвън чакат още 100 човека и то от минимум 2 часа. Радвам се ви има   bouquet.

Моите прегледи траят най-много 5 минути / и съм с чорапогащник сега зимата /. Винаги се чудя  newsm78 другите какво правят по 10-20-30 или 40 минути вътре и до кога ще записват часовете през 5 минутки ?!?

През 5 мин. ли ги записват?

# 70
  • Стара Загора
Запис и от мен  wavey
Успех на всички !

# 71
# 72

Да, часовете са през 5 мин в графика на д-р Стаменов. За другите не мога да коментирам.

# 73

Да, часовете са през 5 мин в графика на д-р Стаменов. За другите не мога да коментирам.

Последният ми преглед при него беше 4 минути. Точно Grinning

# 74
И при Персенска са по 5 минути в повечето случаи  Peace

Авторката наръси ли ни?
 Rolling Eyes
Ето   Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт