Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 589
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Мунка  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet,мерси за темичката!

Момето,и аз под прашеца newsm28 newsm28 newsm28 newsm28,мерси.

Беллла,повечето момичета сме там за по5-10мин макс.И на мен  ми е притеснено ,за другите.Няма как ,иначе д аминат 100човека за деня,пък всяка една от тях има нужда най-малкото да бъде прегледана.Тук от форума можеш да се информираш,а и акушерките са ми обяснявали много подробно,когато не ми е било ясно ,какво ми е казала Перси.

Успех на всички и скоро да видим заветните EFP

# 46
Ей че бърз отговор   bouquet Значи трябва да кажеш на тези, които ти записват час, че си пациент на Надежда така ли?

# 47
  • София
като си кажеш имената си излиза при тях чий пациент си.
аз и името на лекаря не казвам, веднага ме уведомяват кога има за него свободни  newsm78

# 48
  • София
Маймунка,мерси за темата.Нека се напълни само с хубави новини.Мацки,да ви питам горе-долу колко дни преди лапаро се обаждат от клиниката за потвърждение за деня?

# 49
 ...  и аз тук ...   bouquet  Късмет и успех на всички !!! Hug Heart Eyes

# 50
# 51
Запис и от мен.
Моята лапаро и хистероскопия минаха бяха на 25.03. Но сега имам големи притеснения продължава да ми зацапва ама по обилно и от днес следобед имам болки като при цикъл това нормално ли е.
Моля ви някой който са му правили скоро тези манипулации да сподели може и на лични.

# 52
Маймунка, благодаря за темичката.   bouquet  Аз, отново на фронта този месец, ще стреляме пак за ЕЦ... Последният път ми се спукаха фоликулчета /имах 2/ преди пункцията. Преглежда ме не Персенска, а някаква девойка, не знам каква й е длъжността и коментирах с нея кога да се запиша за проследяване, като и казах, че за втори път ми слагат Прегнил /първият път за ИНСЕ/ и пак много рано ми се пукат яйцата. Sad Тя ме посъветва да си запиша проследяването за втори ден. Някой има ли идея защо?!? Така или иначе този месец не мога от 2-ри ден и пак си запазих час на 10-ти ден от цикъла, пък ще видим. Нали, по принцип, след Прегнил до 40 часа май беше се случват нещата, а при мен нещо доста по-рано тръгват. Някакви хрумки? Нещо конкретно за изследване или следене. Така или иначе ще го коментирам с д-р Перси, но да си подготвя въпросите. Wink

# 53
  • София
някаква девойка  Joy Joy Joy
девойката да не е Шефкетова  newsm78

# 54
Маймунка,мерси за темата.Нека се напълни само с хубави новини.Мацки,да ви питам горе-долу колко дни преди лапаро се обаждат от клиниката за потвърждение за деня?
На мен ми се обадиха в 21.03 към 17:45 а бях записала дата за 25.03 , бяха ми изкарали ангелите понеже нали трябва да си в клиниката предният ден.

# 55
Бамба, ами като нищо може и да е Шефкетова  Joy Аз не съм я засичала никога, а Перси беше в стаята и мислех, че тя ще ме преглежда. Легнах на магарето и а... една мила девойка с черна дълга коса. И така! Май тя ще да е била.  Embarassed

# 56
  • София
тази ли  newsm78
Скрит текст:

# 57
Мдааааа, тази...  Hug Ееее, най-накрая!

# 58
Май ще трябва да те черпи  Joy
Два опита имам в клиниката, не са ми искали биопсия за нито един от тях  Peace

# 59
Да попитам, ако има някой запознат: трябва ми медицински документ за предстояща АРТ процедура, за да кандидатствам към общински фонд.Към кого да се обърна да ми я напише?

Общи условия

Активация на акаунт