Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 582
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Много ви благодаря момичета за бързите отговори. Знаете как е събличане, преглед, обличане не повече от 6 минути ( ако съм с чорапогащник 7 минутки  Wink) по принцип питам, но ми става кофти като знам, че отвън чакат още 100 човека и то от минимум 2 часа. Радвам се ви има   bouquet.

# 31
  • София
... Знаете как е събличане, преглед, обличане не повече от 6 минути ...
като се съгласявате с такива прегледи, такива ще са.  Rolling Eyes
какво като чакат 100 човека, нали и ние чакаме.

# 32
# 33
  • Пловдив
Благодаря за новата темичка, да се разпиша и аз, утре съм на биопсия при Персенска, минала събота бях на преглед за лигавицата 10-ти ден и ми назначи 2х2 утрогестан и утре биопсия, малко ми е притеснено, но нали всичко е за хубав финал. Та в този ред на мисли да питам след колко време излиза резултата и как го получавам?

# 34
За запис и късмет:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 35
  • Живее на Луната
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

Mome  Hug

# 36
  • Sofia
Моме, и аз да загреба малко прашец  Hug  newsm75 newsm75 newsm75

# 37
  • В полите на Пирин планина
Запис и от мен в новата тема да ни е много късметлийска   bouquet   и аз да си смета малко от прашеца   newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

# 38
  • София
Маймунка 33, благодаря за новата тема  bouquet

newsm79 newsm79 newsm79 малко за късмет

Момичета, моля ви помогнете ми как да разбирам тези резултати( сутринта направих TSH и ST 4 ) но не разбирам нищо от тези резултати.

Резултат    Единици  Референтна стойност
FT4                              pmol/l       12.0-22.0   
TSH                             uIU/ml       0.27 - 4.2   

# 39
  • София
резултати не се виждат  newsm78

# 40
Някой знае ли как стоят нещата за донорски ембриони (донорска яйцеклетка и донорски сперматозоид) в клиника Надежда?
Прави ли се?
Каква е максималната възраст на реципиенката?
Каква е цената, след като се заплащат разходите на двамата донори?

# 41
  • Перник
Момичета, утре някой на пункция?

# 42
Задължително ли преди ин-витро се прави биопсия? И понеже гледам, че някои от вас ще правят опити за второ дете, когато веднъж си станал пациент на Надежда вече не чакаш една година така ли?

# 43
  • София
Задължително ли преди ин-витро се прави биопсия? И понеже гледам, че някои от вас ще правят опити за второ дете, когато веднъж си станал пациент на Надежда вече не чакаш една година така ли?
не и не

# 44
  • Перник
Аз например отказах биопсия, това ще ми е първи трансфер, ако не се случат нещата, тогава ще го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт