Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 614
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета. Излезе ми резултата от НК клетките 16% и ми назначиха октагам 5 гр. 7 дни преди трансфер. Знаете ли каква му е цената и дали има странични ефекти след вливките?

Цената на 5 гр. октагам е 485лв. Отделно се плаща и 30 лв. за вливане. Относно страничните ефекти - не е задължително да се прояват. При мен обаче се появи главоболие, което се засили на втория ден, втрисане, а на третия ден бях със зверско повръщане и трябваше да ходя в спешното, за да ми включват система с деган. След това имах още два дена общо неразположение.
Късмет  Hug.
Марципан, благодаря ти за изчерпателния отговор. Дай боже да нямам толкова странични ефекти...Wink А кога ти направиха вливането, по кое време на деня...и колко време продължава? Извинява, ако съм те затрупала с въпроси.

# 721
И аз имам 1 вливка Октагам 1000лв ,след което на другия и по-другия ден се чувствах ужасно,без да драматизирам,цялото тяло ме болеше,като,че ли съм спала на силно течение,гадене,главоболие,но ако ми се наложи пак ще вливам с надеждата това да помогне на главната цел-бебче Simple Smile Екики,много е важно вливката да се прави на бавна капка,5гр-2часа иначе се получават страничните ефекти,е не при всеки,но се случва,аз съм момичето с прекалено бърза вливка на макс Cry

# 722
ekiki, вливката на 5гр. октагам продължава два часа. Съотв. ако октагама е от 10 гр. - четири часа. Запази си час на регистратурата за вливка на октагама. Моят час беше 12.30. Ако те интересува нещо друго питай.  bouquet

# 723
  • Варна
На мен 10 гр. ми го вливаха за около 3 часа. Обикновено вливанията ги правят следобед. Може да си запишеш час на регистратурата за вливане. Записванията започват от 13 часа, но ако се примолиш, може и по-рано. Предполагам, че заради пункциите сутрин няма много място в отделенията.

# 724
Аз също вливах октагам 10гр., беше ми изписано 10 дни преди трансфер! Потвърждавам-1000лв струва 10гр. , нямах никакви странични ефекти! Е, при мен вливката се оказа съвсем безсмислена, защото до трансфер така и не стигнах! Перси ми каза обаче, че вливката важи 2 месеца / и в тях не можах да се вмъкна:)/!

# 725
Момичета, благодаря на всички ви за отговорите....Желая късмет и успех на всяка от вас..

# 726
  • София
Питах на регистратурата, Шефкетова утре се връщала от отпуска и е на работа, а Персенска излизала на 16.04.

Много ти благодаря...   bouquet
Ще й пиша СМС утре за резултта от биопсията преди 10 дена. Стискайте палци...  Praynig

newsm10 стискам

allaya, разбрах само, че излиза на 16.04, нямам идея до кога.

# 727
Питах на регистратурата, Шефкетова утре се връщала от отпуска и е на работа, а Персенска излизала на 16.04.

Много ти благодаря...   bouquet
Ще й пиша СМС утре за резултта от биопсията преди 10 дена. Стискайте палци...  Praynig

newsm10 стискам

allaya, разбрах само, че излиза на 16.04, нямам идея до кога.

Перси е в отпуск до 24.04.

# 728
 Lady Be,аз имах назначен неупоген през ден,от началото на стимулацията и до пункцията.За съжаление до + резултата не стигнах и дори ми остана едно деление в хладилника на клиниката Mr. Green newsm78
Желая ти много късмет!
На всички ,момичета Късмет и пак Късмет! Hug Hug Hug

# 729
  • В полите на Пирин планина
m.e.m   Hug Hug Hug Hug

# 730
Момичета, някой пускал ли е МАКС и ИМСИ на "момчетата".  newsm78 За колко време излиза някакъв резултат? Днес ми беше пункцията и утре очаквам обаждане, нали така?!? Заедно за двете неща да очаквам да ми позвънят или отделно ще се разискват?  #Crazy И последно въпросче Simple Smile - Естрофем има ли значение дали се приема преди или след храна?
Аз лично преди и след храна го вземах,само аспирин протекта пише преди хранене.

# 731
Здравейте,

от 3 дни с еопитвам да се свържа с Др Начев - ендокринолога!!! Но няма връзка с този номер! Някоя от вас да знае къде се подвизава тези дни? Къде по принцип мога да го открия днес или утре?

Притеснена съм, защото трябва да ми коригира дозата.......и не знам къде другаде бих могла да отида.....

# 732
  • гр. София
Здравейте,

от 3 дни с еопитвам да се свържа с Др Начев - ендокринолога!!! Но няма връзка с този номер! Някоя от вас да знае къде се подвизава тези дни? Къде по принцип мога да го открия днес или утре?

Притеснена съм, защото трябва да ми коригира дозата.......и не знам къде другаде бих могла да отида.....

Звъня ли му на мобилния?  newsm78

# 733
  • Sofia, Bulgaria
И аз се интересувам как мога да се свържа с доктор Начев, изключен му е телефона   Rolling Eyes

# 734
Здравейте,

и аз не мога да го намеря,но току що си записах час за този четвъртък в клиниката софиа на владимиров:)

Общи условия

Активация на акаунт