Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 644
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, някой пускал ли е МАКС и ИМСИ на "момчетата".  newsm78 За колко време излиза някакъв резултат? Днес ми беше пункцията и утре очаквам обаждане, нали така?!? Заедно за двете неща да очаквам да ми позвънят или отделно ще се разискват?  #Crazy И последно въпросче Simple Smile - Естрофем има ли значение дали се приема преди или след храна?

# 706
02/ 4417973 - регистратура за резултати от изследвания, болнични и т.н.

mimikona -  Това е номера  Simple Smile , тук ми вдигнаха веднага без да ме препраща и да говори секретар  ...   За съжаление жената отсреща не можа да ми помогне много , защото вече е късно  Tired  но се зае да ми помогне с отговор за утре  Crazy
  Все пак беше много любезна .

# 707
  • София
Момичета, ще ходя до болницата към 17 ч., ако някоя от вас има питания и не се свързва по тел, да казва.

Да, аз имам въпрос... Шефи утре на работа ли е или в сряда?

Питах на регистратурата, Шефкетова утре се връщала от отпуска и е на работа, а Персенска излизала на 16.04.

Моме, коментарът ми не беше към теб

# 708
  • Варна
Питах на регистратурата, Шефкетова утре се връщала от отпуска и е на работа, а Персенска излизала на 16.04.

Много ти благодаря...   bouquet
Ще й пиша СМС утре за резултта от биопсията преди 10 дена. Стискайте палци...  Praynig

# 709
Персенска до 24.04 ли ще е в отпуск?
Нещо такова прочетох?

# 710
Момичета,
Моля споделете - предписвали ли са ви неупоген и в какъв период от лечението - при стимулация, след трансферр след положителен тест или комбинацияБ

# 711
danny_cat, в какъв смисъл резултат? Ние правихме и двете неща - МАКС е метод, който се пуска преди ИМСИ-то, а то пък си е вид ин витро. Така че да, утре трябва да ти се обадят дали са се оплодили и развиват яйцеклетките.

# 712
На мен след трансфер,след положителен тест продължих и утре на прегледа ще видим какво е положението.за неупогена става дума Simple Smile

# 713
danny_cat, в какъв смисъл резултат? Ние правихме и двете неща - МАКС е метод, който се пуска преди ИМСИ-то, а то пък си е вид ин витро. Така че да, утре трябва да ти се обадят дали са се оплодили и развиват яйцеклетките.

Mometo, не съм си формулирала правилно въпросите. Ама ти ми отговори, де. Wink Тъй като в профила ми в онлайн лабораторията имам статус: MACS - резултат /неготов/ и по инерция го написах...
 Благодаря, значи утре, живот и здраве, вече ще объждаме дали минаваме към следващия етап.   Hug

# 714
Точно така, успех  Hug

# 715
Аз съм слагала неупоген,имах една инжекция по време на стимулацията,и полсе след (+) тест след като пуснах плацентарните молекули и там излезе нужда за фракси и неупоген,редувах през ден около 2 месеца май  newsm78

# 716
Здравейте момичета. Излезе ми резултата от НК клетките 16% и ми назначиха октагам 5 гр. 7 дни преди трансфер. Знаете ли каква му е цената и дали има странични ефекти след вливките?

# 717
Да докладвам-и днешната пункция не доведе до резултат, д-р Райков ми я прави, каза, че не е извадил яйцеклетка..  Sad  Голям карък от ноември...

danny_cat как мина при теб?
Hug Hug Hug Hug Hug
Пробвахте ли с лека ,или комбинирана стимулация?

Не, не сме! Др. месец отивам на 9 ден, пък да видим! надявам се наистина на повече късмет следващия път!

# 718
Здравейте момичета. Излезе ми резултата от НК клетките 16% и ми назначиха октагам 5 гр. 7 дни преди трансфер. Знаете ли каква му е цената и дали има странични ефекти след вливките?

Цената на 5 гр. октагам е 485лв. Отделно се плаща и 30 лв. за вливане. Относно страничните ефекти - не е задължително да се прояват. При мен обаче се появи главоболие, което се засили на втория ден, втрисане, а на третия ден бях със зверско повръщане и трябваше да ходя в спешното, за да ми включват система с деган. След това имах още два дена общо неразположение.
Късмет  Hug.

# 719
  • Варна

При мен нямаше никакви странични ефекти. Останала съм с впечатлението, че повечето момичета нямат оплаквания. Но при някои се случва да ги има, мисля, че неотдавна едно момиче се оплакваше след бърза вливка..

Общи условия

Активация на акаунт