Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 990
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Перник
О , на мен много отдавна ми дадоха картонче с такъв код. Тогава жената на регистратурата ми каза, че когато си записвам час,било по лесно да казвам него. Но досега, когато съм звъняла или лично си записвам час ме питат име и ЕГН . Това картонче си ми седи в протмонето, за всеки случай или за спомен най-вероятно  Laughing
 Аз да се похваля и да се оплача хаха. Вчера бях за промивка след Хистеро при д-р Персенска в 15:30ч. Влезнах в 16:45ч. Даже можеше да мина и по-рано, но тя беше излезнала за няколко минути, после преди мен влезнаха няколко жени , без да имат номер. А , да се оплача от ремонта по пътя . Заради него, чаках 20 мин. най-малко автобус 60 за Централна гара. Най-накрая се качих и по средата на маршута , спря на една от спирките и ни свали всички, да чакаме другия автобус, че той се връщал. Та си изпуснах влака, та почеах за последния ....хаха Просто да споделя оплакването си.
 А как силно ме заболя след промивката не е истина, 5 мин. се въртях в кръг на спирката , за да си олекотя поне малко болката. Е, сега се чувствам добре. От снощи слагам вагинално Гинексид
Сори мила, една от жените вероятно съм била аз чаках там от 14:30 с температура за да вляза и Персенска да ми каже, ама аз не ти ли изписах миналия път
антибиотик???

# 346
Е , няма какво да ми се извиняваш Simple Smile Когато някой има проблем, нека влиза. Аз не се сърдя на тези, който са влезли без час или номер. Може и на мен да ми се случи. Там всички чакаме, пък и дали ще почакаш 15-30 мин. или час-два.... Аз си подраних и бях там още в 13:40ч , та си почаках, но беше добре , защото само 45мин. по-късно влязох от дадения ми час. А мен ме е яд на късмета ми вчера. Всичко беше против мен след като излязох от болницата. Даже и влака в 19:30ч незнайно защо, тръгна в 20ч, та в къщи си бях чак 11:15ч

# 347
  • на морето
Този уникален код е нещо като customer number.  Thinking
Епикризите се взимат от регистратура, ама не си спомням за колко време ставаха готови май между 14-21 дни.  newsm78
Благодаря, Shokoladche Hug

# 348
Някой знае ли какво значи аденоматозен ендометриален полип?

# 349
нямам на представа , но ми звучи щякаш на 28.03 като ми мина Хистерото, Персенска ми каза същото. Уф, че съм една, така и не можах да е разбера/дали че бях излязла от упойката/ пък и не запомних. Чакам си епикризата да видя. Поне тя ми каза тогава , че не е фатално и всичко ми е изчистила.

# 350
В хистологията пише и лекостепенна аденомиоза+аденоматозен полип на ендометриума

# 351
Най-добре когато си на преглед, питай лекуващия ти лекар. Аз така мисля да направя, когато получа епикризата.

# 352
Момичета да ви питам нещо. Вчера съпруга ми е отишъл да плати за оплождането на ембриончето и за замразяването и му казали, че понеже правили опити и още една Я трябвало да плати оплождане и на нея, нищо, че не са се получили нещата. Той попитал, дали не би трябвало да се плаща на свършена работа, жената на регистратура казала, ами понякога вземаме пари , понякога не???!!! Изумена съм сериозно!

при едната от пункциите ми изкараха 2 яйцеклетки, пробвали са и двете с Икси,но в последствие се оплоди само една, ние платихме оплождането на 2те яйцеклетки

# 353
Кети, за аденомиозата -  това е вид ендометриоза, но на матката е обаче, лекува с хистеро- или хормонални препарати, но щом е лека степен е добре, иначе е коварно нещо. За полипът, че е   - аденоматозен - мисля, че означава, че не е нещо злокачествено, доброкачествено образование, с две думи - всичко е ок.

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 21:53 от inca

# 354
krasima84, inka много ви благодаря момичета   bouquet

# 355
Здравейте момичета, във вторник правих пункция на ЕЦ, но на следващия ден ембриолозите ми се обадиха, че яйцеклетката е била с добро качество, но не се е развила. Дали дължа такса оплождане в такъв  случай?

# 356
Когато бях на ЕЦ имах яйцеклетка,която се оплоди и на 2 ден ми се обадиха,че не се развивала..Не съм плащала такса оплождане,но не знам дали продължават да процедират така..Чела съм,че на някои им искат такса оплождане дори и да не се е развила..

# 357

Аз да се похваля и да се оплача хаха. Вчера бях за промивка след Хистеро при д-р Персенска в 15:30ч. Влезнах в 16:45ч. Даже можеше да мина и по-рано, но тя беше излезнала за няколко минути, после преди мен влезнаха няколко жени , без да имат номер.
Аз преди 3-4дни  имах час за 13.40,а влязох в 16.30...Направо бях бясна  #Cussing out и за капак-КИСТААА.Сега съм на Дуфастон,дано да се спука тая киста,че направо не ми се мисли... Cry А и заповедта ми изтича в края на месеца... За една година само две биопсии и това е... Да попитам дали някоя от вас си е удължила заповедта след тая 1 година,щото ходих при Силвия и тя ми каза,че няма вече такава опция и да отида във Фонда на другия ден след като ми изтече заповедта и да си подам молба за удължаване и да чакам  ooooh! Ами,ако не ми я одобрят к'во правим?  Rolling Eyes

# 358
daine , заповедта не може да бъде удължена след тази една година.
Една година е доста време, така, че трябва да се вмъкваме в него.

# 359
Ами,ако не ми я одобрят к'во правим?  Rolling Eyes

Кандидатстваш наново или правиш процедура със собствени средства.

Общи условия

Активация на акаунт