Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 772
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Кали, ако е само за завишени NK клетки направи вливане на Интралипид. 70 лв. струва доколкото знам. Имуноглобулините действали и на други неща, на мен също ми е изписан октагам.

# 406
При теб това ли се оказа проблемът? Извинявам се за личния въпрос, но искам да се ориентирам. Сега на 15 ще говоря с Шефкетова. Не знам дали е удачно аз да я попитам дали се малага такъв тест, ако самата тя не ми предложи

Не знам как да ти отговоря, при мен NK и Т- клетките бяха малко завишени, съответно когато отидох да си взема резултата доц. си беше написала становището. Д-р Стаменов промени след като видя какво е написала доц. малко рецептата и няколко месеца приемах тези лекарства. Преди няколко седмици пускахме отново контрола 400лв. резултатите са добри. Да се надявам че от нарушенията в имунологията са ставали аборти и повече няма да ги има Praynig
Поговори с д-р Шефкетова тя най- добре ще те насочи.
[/quote]

Благодаря ти много. Аз също имам леки отклонения в  имунологията, за които приемам съответните лекарства. Пише ми и контрола при + тест, но не успях, защото този път нещата приключиха в 6 г.с. още.  

# 407
не успях да се свържа днес с клиниката, но си го и очаквах де. Странно ми е, че в неделя не почиват докторите.. а кога го правят? Наравно с изтървания 2ри ден, днес се събудих и болна. Явно този месец ще го отпиша..

# 408
  • София
почиват 2-3 седмици лятото и по коледа малко.
иначе всеки един май си има по 1 ден почивен в седмицата.

# 409
  • Варна
Кали, ако е само за завишени NK клетки направи вливане на Интралипид.

Това би било решение, но са завишени и въпросните Антитела...  newsm78

# 410
горките! По- напред в темата се коментираше, че прегледите траят средно 5 мин- и моите са по толкова (добре, че не нося чорапогащник та съм бърза). И то като се замисля бързам най- вече заради д-р Персенска.. след 6 изглежда страшно уморена.. да ни е жива и здрава Simple Smile

# 411
Кали, ако е само за завишени NK клетки направи вливане на Интралипид.

Това би било решение, но са завишени и въпросните Антитела...  newsm78

Не съм много наясно, но понеже при мен завишението на същите е с 0,1, имунолога каза, че не е съществено и нищо не се налага. Имало отношение към кръвосъсирването. А аз и без това по други показатели съм за фраксипарин и аспирин протект. Чувала съм, че имунолозите в Надежда дават консултация по телефона, защо не ги питаш за терапията?

# 412
  • Варна
 ooooh! Май ще звъня утре в Имунология... макар, че знам какво ще ми кажат и ще ми стане още по-гадно...

# 413
  • Перник
Момичета аз днес отидох до клиниката, защото продължавам да имам температура. Обясних на регистратура и викнаха лекар от отделението. Прегледа ме и изчезна на някъде. Няма и 5 мин и се връща със Стаменов  Simple Smile, голям късмет извадих. Прегледа ме, изпрати ме на кръв и заключи киста, но не мога на 100% да кажа че възпалението и инфекцията са от нея. Утре те искам при мен, няма Персенска, няма друг при мен. Ако до вторник не спадне темп. влизам за венозни вливания. Ако не овладеят процеса, режем яйчника  Sad. Стискайте палци вс да се оправи Praynig

# 414
  • гр. София
Нежи, дано се оправиш и да не се налага тази интервенция.  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 415
  • на морето
Kali_tod, благодаря за информацията. В петък съм на преглед и ще попштам за епикризата.
Иначе да ви попитам някоя приемала ли е някакви витамини и пр., предписани от док с цел подобляване качество на яйцеклетките?
Neji, мила, стискам палци всичко да е наред!

# 416
  • Варна
Ако не овладеят процеса, режем яйчника  Sad. Стискайте палци вс да се оправи Praynig

Shocked Shocked Shocked
Оле, neji_s, няма да ги пускам...  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 417
  • Перник
Благодаря ви момичета, имам нужда от подкрепа в момента определено  Cry

# 418
neji_s Всички сме с теб и ти стискаме палци Hug Hug Hug

# 419
  • Пловдив
Благодаря ви момичета, имам нужда от подкрепа в момента определено  Cry
Стискам силно палчета бързичко всичко да се оправи!!!  Hug Praynig Hug

Общи условия