Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 791
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Е нали много държаха на TSH Shocked Rolling Eyes

# 481
Е нали много държаха на TSH Shocked Rolling Eyes
.
То няма нищо общо с биопсия и рвмс
пуска се като индикатор за щитовидната и ако е над 2 не се започва стимулация и процедура

# 482
респективно и трансфер Rolling Eyes

# 483
Дда това го знам.Мисълта ми е че преди самия трансфер трябва да ги назначи

# 484

пусни си ги сама за да си спокойна Peace
не разчитай много много на лекаря за тези неща,защото често се пропускат Rolling Eyes

# 485

пусни си ги сама за да си спокойна Peace
не разчитай много много на лекаря за тези неща,защото често се пропускат Rolling Eyes
ако е със стимулация - няма смисъл...
не мога да схвана защо преди пункция точно, назначена при това, ще го пуска? ако е високо - какво ще направи?

# 486
Относно ТСХ трябваше да ми е под 2,за да започна стимулация и когато влязах в норми тогава и започнахме процедура.

# 487
Лейди,аз разбирам,че ще вадят Я на ЕЦ, и има и замразени след като пише че ще правят ЗЕТ
ако тсх е високо просто няма да има трансфер

# 488
разбрахме се вече

# 489
Момичета, не че не го правих преди една година, но съм забравила  Blush За колко време излизаха резултатите от първоначалния имунологичен пълен панел при доц. Балтаджиева?

# 490
Момичета, чувствам се като пате в калчища. Сега пък някакво кървене. Възможно ли е след пункция да има кървене? И то няколко дни след това а не непосредствено същия ден  newsm78 Сега незнам цикъл ли ще ми идва или е от пункцията, усещам и болка в корема като пред цикъл.
Утрогестан нали слагаш, за да нямаш кървене?

# 491
Момичета, не че не го правих преди една година, но съм забравила  Blush За колко време излизаха резултатите от първоначалния имунологичен пълен панел при доц. Балтаджиева?
На мен би бяха готови за 1 седмица

# 492
аз скоро трябва да пускам имунологичен панел който струва 265 лева, и ми казах че е готов до седмица

# 493
аз скоро трябва да пускам имунологичен панел който струва 265 лева, и ми казах че е готов до седмица
, не знам да ли се води пълен панел

# 494
Благодаря, да, същият е - цената и преди беше толкова   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт