Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 687
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Аз малко да помрънкам Simple Smile
Когато се обадих исках да си запиша час за д- Стаменов,а на рецепцията ме забаламосаха,че няма никакви часове за него.
Според вас има ли начин да сменя часа при д- Райков...

Амииии.... не, няма!
Повечето пациентки на Д-р Стаменов вече много рядко му "виждат очите", защото по-скоро ръководи болница, отколкото преглежда. И занапред ще е все по-зле в това отношение. И най-вероятно не са те забаламосали, а наистина няма часове за него...

Не го знам този човек добър ли е като лекар..и отзиви има малко за него..даже един много отрицателен.

Това не е вярно...  Naughty
Точно в тази тема преди време "го разнищихме" Д-р Райков и отзиви има много, при това вече все повече положителни!  bowuu

# 616
 stefa и с мен се случи същото Sad
вчера ми дойде и трябваше да запиша час при д-р Стаменов за неделя и на регистратурата ми казаха, че не бил на работа в неделя и ми записаха час за д-р Райков. Да ама не... Като четох тук снощи и разбрах, че ще е на работа в неделя и днес веднага се обадих, за да си искам него, но ми казаха, че нямало и минута свободна за Стаменов и трябва да отида при Райков. Много останах разочарована, защото и аз се притеснявам как ще мине прегледа с него, а утре трябва да започвам стимулация, ако всичко е наред Sad

# 617
Понеделник на пункция! Йеееей! Размърдаха се моите фукита най-накрая, че даже и от Цетротид имали нужда. Имам си едно 18 мм - в него ми е надеждата. Стискам палци на всички и на себе си. Благодаря за подкрепата и инфото последните дни. Имах нужда, че съвсем се бях отчаяла. 
 bouquet  bouquet  bouquet
Вместо Прегнил този път ще съм с Декапептил 2 х 0,1. Някой има ли сблъскък с това чудо. По-бавно действа или какво му е по-различното от Прегнила.  newsm78

# 618
Понеделник на пункция! Йеееей! Размърдаха се моите фукита най-накрая, че даже и от Цетротид имали нужда. Имам си едно 18 мм - в него ми е надеждата. Стискам палци на всички и на себе си. Благодаря за подкрепата и инфото последните дни. Имах нужда, че съвсем се бях отчаяла. 
Вместо Прегнил този път ще съм с Декапептил 2 х 0,1. Някой има ли сблъскък с това чудо. По-бавно действа или какво му е по-различното от Прегнила.  newsm78

Супер, ще си имам компания:)

# 619

Супер, ще си имам компания:)

Да, мила, ще си стискаме взаимно палци.  Hug

# 620
  • София
Дано д-р Райков да е моят доктор...Толкова смених,че съм много мнителна и страхлива..
Успех с пункциите и другите екстри.Прегръщам ви и знам,че мисията за прекрасен ревящ финал ще се сбъдне! Благодаря,че сте направили тази тема-много ми помагате!

# 621
Дано д-р Райков да е моят доктор...Толкова смених,че съм много мнителна и страхлива..
Успех с пункциите и другите екстри.Прегръщам ви и знам,че мисията за прекрасен ревящ финал ще се сбъдне! Благодаря,че сте направили тази тема-много ми помагате!

Stefa, и на теб успех, мила! Все повече са добрите отзиви за Д-р Райков, влиза си достойно в ролята на "избран" за клиниката.  Hug

# 622
Имала съм преглед и пункция при доктор Райков.
Много е внимателен и всичко протече както трябва.
Пациентите станаха много и лекарите имат нужда да се заместват.

# 623
Здравейте,момичета.
Аз съм пациентка на д-р Райков.Мога да кажа само хубави неща за него.Колкото и пациенти да има пред кабинета, винаги е толкова мил и любезен...,никога не отказва да обясни подробно каквото и да го попиташ.Аз лично вярвам и силно се надявам,че това е моя д-р.  Hug

# 624
Момичета да попитам пкк и вирусология колко време важат?

# 625
Вирусологията 3 месеца,ПКК не съм много сигурна ама май месец  Peace

# 626
1 месец  Peace

# 627
Благодаря момичета..

# 628
Амииии.... не, няма!
Повечето пациентки на Д-р Стаменов вече много рядко му "виждат очите", защото по-скоро ръководи болница, отколкото преглежда. И занапред ще е все по-зле в това отношение. И най-вероятно не са те забаламосали, а наистина няма часове за него...

Не съм съгласна, че ръководи болницата Naughty . Д-р Стаменов не спира да преглежда сутрин от 7,00, вечер, докато има пациенти пред вратата му. Освен това прави инсеминации, пункции, операции и всякакви други неща. Причината да няма часове за него е големият брой пациентки.

Смятам, че трябва да си класифицира случаите и жени, които са най-проблемни за забременяване да останат при него.

# 629
И проблемните станаха много Sad

Общи условия

Активация на акаунт