Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 587
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Деа, не ти ли обясних вече (наистина не помня), че тръби вече рядко се махат, обикновено се прекъсват, което предпазва от хидросалпингс, докато в същото време се запазва кръвоснабдяването на яйчниците.
Всъщност, 99% съм убедена, че съм ти го обяснявала....

# 691
Съжалявам, ако прозвуча агресивно, но ти първо научи ли разликата между антрални и доминантни фоликули, преди да започнеш да даваш сравнителни характеристики на методите на Щерев и Надежда?!
В Надежда нито ЕЦ са ми правили, нито пък оставянето на запушени тръби е в твой интерес.
Не заблуждавай останалите, които четат темата, постовете ти са крайно необосновани и неориентирани  Peace
Звучи както си искаш Момето, не ми се спори с теб Peace Бъди щастлива и успех в това към което се стремиш. Hug

# 692
  • София
Този спор стана малко излишен   Rolling Eyes

Момичета, ще ходя до болницата към 17 ч., ако някоя от вас има питания и не се свързва по тел, да казва.

# 693
Да докладвам-и днешната пункция не доведе до резултат, д-р Райков ми я прави, каза, че не е извадил яйцеклетка..  Sad  Голям карък от ноември...

danny_cat как мина при теб?

Страшно съжалявам, мила!  Ами при мен наизкараха добър брой - шест. Пак с д-р Райков. Явно Перси я нямаше днес. И той и аз сме много изненадани от резултата. Не смея да дишам още и се моля поне едно да става. Предния месец не стигнах до горе, спукали се бяха още предната вечер. А теб стимулираха ли те този цикъл или беше ЕЦ? Много, много успех за следващия тираж!   bouquet Hug

# 694
  • Варна
Момичета, ще ходя до болницата към 17 ч., ако някоя от вас има питания и не се свързва по тел, да казва.

Да, аз имам въпрос... Шефи утре на работа ли е или в сряда?

# 695
Да докладвам-и днешната пункция не доведе до резултат, д-р Райков ми я прави, каза, че не е извадил яйцеклетка..  Sad  Голям карък от ноември...

danny_cat как мина при теб?
Hug Hug Hug Hug Hug
Пробвахте ли с лека ,или комбинирана стимулация?

# 696
  • София

Да, аз имам въпрос... Шефи утре на работа ли е или в сряда?
[/quote

Ще питам и ще пиша.

# 697
Аз не споря - обяснявам как стоят нещата  Peace

# 698
  Момичета , аз имам един странен въпрос . На 01.04. ми беше лапарото , помолих за болничен до края на месеца тъй като работата ми е доста тежка и работя на смени , но те са ми го  написали до 16.04  #Crazy . Дали имам някакъв шанс да им се обадя да ми го удължат , защото личната лекарка не иска да ми го удължи без епикриза  newsm78  . А казаха че епикризата ще е готова чак  другата седмица .  Crazy  Sick

# 699
Хъхххх! Обади им се - имаш право на 30 дни болничен след лапаро.

# 700
Хъхххх! Обади им се - имаш право на 30 дни болничен след лапаро.

Hug  Благодаря ти   bouquet  , то ми беше леко лапарото , но чак пък само 2 седмици  Sick ...
 Не мога да се свържа с регистратурата , вчера пробвах 2 пъти и сега един ...  newsm78 Много тъпо  Rolling Eyes

# 701
За съжаление, понякога са ми трябвали 20 обаждания, за да се свържа. Бъди настоятелна  Peace А нямаше ли някакъв отделен телефон за болнични, нещо такова ми се върти из главата...

# 702
02/ 4417973 - регистратура за резултати от изследвания, болнични и т.н.

# 703
 Hug Hug Благодаря ви момичета   bouquet   bouquet  Ще звънна веднага !  Mr. Green

# 704
За съжаление, понякога са ми трябвали 20 обаждания, за да се свържа. Бъди настоятелна  Peace А нямаше ли някакъв отделен телефон за болнични, нещо такова ми се върти из главата...

Не, като звъннеш просто избираш номер едикой си за болнични и епикризи.

Общи условия

Активация на акаунт