Лятото се бързо приближава, Дюкан пък ни вталява - 274

• 47 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia, Bulgaria
Привет дами! Записвам се за стимул и насърчение. Започвала съм Дюкан два пъти, първия карах около 20 дни, после спрях да го спазвам стриктно, но си свалих 20 кг за 3 мес. Ако не беше плюскането през зимните месеци и менопаузата, щях да ги задържа. След 50 години и след менопауза настъпва ужас. Сега, 3 години по-късно започвам пак. Леко отчаяна, но мотивирана. 

# 61
merybo Здравей и Добре дошла   bouquet

# 62
Здравейте момичета,
От днес се включвам към вас - започнах режима и се надявам да успея да сваля всички излишни килограми, да мина успешно през всички фази и да задържа оптималното си тегло.

Нормалните ми килограми са около 60, плюс/минус 1,2 кг., и теглото ми не е варирало много, като изключим периодите ми на бременност. Имам две деца, на 2 и на 4 г. С първата си бременност качих около 30 кг., свалих ги за около 8 месеца, без да спазвам хранителни режими и без особена двигателна активност (като изключим кърменето и грижите за бебето). С втората бременност качих около 10 килограма и след раждането имах само 2-3 излишни такива. И като цяло успях да поддържам добра форма, до момента, в който се върнах на работа....И неусетно за година от 60 кг. станах ..... 85 кг (висока съм 172 см). Прекрасно знам защо и кое ме кара да пълнея, но преминах през доста труден етап от живота си и само храненето ми даваше така необходимия ми комфорт и утеха.

Естествено всички тези излишни килограми, освен че ме карат да се чувствам непривлекателна и тромава, влошават качеството ми на живот, защото бързо се уморявам, нямам енергия и сили. Реших, че достатъчно съм вредила на себе си и трябва отговорно да се отнеса към тялото си. На 34 г. съм и искам да си вляза в старите дрехи, а не да избирам само такива за бременни, защото само те ми стоят горе долу "добре".

Направих калкулатора на Дюкан, ударната фаза ми е 6 дни, след това смятам да продължа с 5П/5ПЗ. Прочетох книгата, заредих хладилника с режимни храни и съм готова Simple Smile Оптималните ми килограми, според калкулатора, са 62.

Успех на всички!

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 11:45 от Just Lora

# 63
  • Русе
Добре дошла  Just Lora, като гледам как си се подготвила, успеха ти е сигурен.

Гала, за теб винаги   bouquet

# 64
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Много изпуснах, но ще гледам да наваксам!
На патерички  - Честит Рожден Ден, Гала! Много щастие, успехи и още по-красива нова визия!     bouquet
Честито, Алис_1 - желая щастлив и безоблачен брачен живот! Много много любов!    bouquet
Фрозен, Аурора, Дейзи,Just Lora и merybo, добре дошли! Успех с превземането на килцата!
Настя, страхотен резултат! Давай по същия начин и стопи и другите 25 килца! Поздравления!
Мис Каприз, Мисти, Цвети, Анче, Майки, Бубка, Ани, Алекс-85, Онли, поздрави за усилията и постиженията!  Hug
На Стайко - най-специални поздрави!!!
При мен - някакъв застой, но съм на ПЗ! Нямам време тези дни да съм в новата тема, а толкоз зор давах за нея! Поздравления, Вещи! Пък на мен този месец точно тази страничка ми трябва - тъкмо да сваля 5 кг! Влизам си иначе в пролетните костюмчета и се радвам много! Сега не е като друга година - тепърва да свалям зимни килограми! От тук - насетне - ще се стига до нови по-малки размери от досегашните и всеки сезон ще радвам душичката си и възнаграждавам усилията си с по някоя нова дрешка! Стимулчета си трябват, момичета и това е! А чувството на лекота и свежият вид си е огромен такъв! Дерзайте! Обичам ви! Целувки! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 13:43 от ArhMih

# 65
  • Зеленият рай в сърцето на България
Nastiya това се казва минус. Браво

Добре дошли merybo и Just Lora.

Ех, че е приятно като влезеш в някои стари омаляли дънки  Grinning

Донесоха ми една чанта спанак и ще търся рецепта за нещо интересно, но не много завъртяно.

# 66
  • Разград
Здравейте!
Преди 5 години бях във Вашите редици и свалих 18кг за три месеца. След години се опитах, но се отказах. Сега, след третото си раждане и второто си момиченце имам доста излишни килограми. Опитах с 90-дневната диета, но нищо, просто, защото не е моят режим. От днес се върнах в режима на Дюкан и съм изпълнена с оптимизъм и воля. Другата неделя ще кръщаваме малката ми дъщеричка и се надявам да сваля 3-4кг до тогава, а до края на лятото, поне, 20кг. Сега съм, около, 85кг, а искам да стана 60кг. Ще ми е трудно, но, само с Дюкан свалям и се чувствам прекрасно. Ще се старя, както и първия път, да не наруша нито веднъж и да сваля всичките качени килограми.

# 67
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug

От няколко дни ви чета и реших вече да се включа.

Преди 3-4 години отслабнах успешно с режима, а сега се завръщам след бременност и кърмене 9 месеца.
На кратко за мен. Забременях 62 кг, преди да родя бях 94  Embarassed Rolling Eyes Почти без усилия стигнах до 72 кг и сега с Дюкан се надявам да стигна до 60  Wink дано да е постижимо (предишния път стигнах до 56-57 кг).

Думите ти все едно са изкарани от устата ми, всички цифри дори съвпадат освен една- при мен кърменето продължава 4 години. Надявам се и аз да стигна до 60кг, започвам от утре!

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 20:34 от escapee

# 68
Здравейте, момичета! От днес и аз съм във вашите редици Simple Smile Поздравления на всички за минусите, а на другите кураж и търпение Stuck Out Tongue
Не съм особен привърженик на диетите, но винаги се опира до тях..
На 23 г. съм и имам 4-5 излишни (според мен) килограма. Искам да попитам момичетата с опит, които са искали да свалят малко килограми, но пък са имали целулит как им се е отразил режима? Аз смятам поне в УФ да притъпявам глада за сладко с Кола Зеро, защото видях, че е позволено, но пък газираното се отразява на целулита.. Съвет?

P.S преди малко ходих на покупки в Пикадили и бях решила да взема охладено пиле, оказа се, че има на промоция на "Градус" и взех... Рядко купувам цяло пиле и не си спомням последния път, когато купих, но когато го отворих миришеше ужасно Sad не на мърша, но на нещо гадно  (тъпчат ги с какво ли не..) Sick докато му махна кожата и го разчленя направо ми прилошаваше.. язък за рекламата.. отраснала съм покрай баба и дядо на село и знам какво представлява истинско пиле, а това определено не беше!

# 69
Mis Kapriz, относно чиата има един сайт droga.bg, които във Варна имат магазини, които обожавам най-вече заради насипните чайове и точно вчера пак си купих 100 гр. насипна чиа за мисля около 3,70 лв.

# 70
 Здравейте момичета Simple Smile
Добре дошли на новите и УСПЕХ  Hug
Днес в диетичния магазин видях това http://bio.kasida.bg/slabin-100-pylnozyrnesto-250-gr-ttm-11-9822.html
Интересуваме дали мога да го взимам допълнително към режима  Rolling Eyes Моля вещите в режима да се намесят  Rolling Eyes
ronche Благодаря ти,ще видя да си взема оттук тъкмо ще си имам за повече време като е по-голям грамажа.Аз имам доста целулит по бедрата и направо дано изчезне с излишните килограми така дано се отмие с тях,че лятото на плажа ще ми се стъжни,пък нали все пак трябва да изглеждам добре Simple Smile
maia_a Успех и на теб и дано скоро повториш резулата от първия път   bouquetfrozenInside да кажеш какво си сготвила със спанака.Аз напоследък съм на скумрия във фолио на фурна,това ми е най-бързо и лесно Simple Smile
escapee чакам те утре на кафенце  Grinning
Just Lora с теб сме момичеее   bouquet  bouquet
ArhMih и ние те обичаме хайде влизай по-често   bouquet

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 21:23 от Mis Kapriz

# 71

ДОБРО УТРО  Grinning
Влизам за бързо,че днес пак задачи.Ще ходя на преглед,заради МЦ,което ме повтори  да видим какво ще каже лекаря.Иначе всичко е ок като изключим малкия запек,който ме е хванал,а в началото не беше така,та затова питах за брашното дали може да го взимам.Продавачката в магазина ми каза,че разхлабвало и било достатъчно сутрин и вечер да се взима по 1 супена лъжица.
Днес ми е пети ден от ПЗ и ще си хапна доста зеленчуци,доста доста - имам марули и краставици.Сега съм нещо на тема моркови,много ми харесва морковена салата Simple Smile

# 72
  • Зеленият рай в сърцето на България
escapee  bowuu Добре дощла. Колко кг си в момента?

ronche  , не ми се сърди, но според мен няма нужда от такъв режим само за 4-5 кг... и все пак добре дошла при нас, щом така си решила.  Hug

Mis Kapriz направих нещо съвсем просто бъркани яйца със спанак и извара (макар, че не обичам извара) За бързо и лесно и аз постоянно хапавам промишлени количества пилешки филенца на скара/тиган и скумрия в хартия/ на скара .... но колкото и да ги обичам втръсва  Grinning
Преди пиех Хуск за разхлабване, не знам дали си пробвала.

П.С. Добро утро, изпревари ме с кафенцето...

# 73
Добро утро Simple Smile
Mis Kapriz, не може този Слабин, то си пише, че е пшенично брашно. За ускоряване на метаболизма някой момичета пият зелен чай с джинджифил.
Трябва да си готвите повече манджички, хем да не втръсва еднообразието, хем да няма проблеми с ВЦ.

# 74
GalaEluard ще го проверя днес този чай.По принцип съм пила зелен чай ,но в комбинация с джинджифил не съм пробвала,затова ще го потърся да си взема.

frozenInside Здравей Simple Smile да пила съм преди години Хуск,заради проблем с корема.Тогава ми го беше преписал хирург и знам,че е едно разкошно средство въобще за организма,но не се бях сетила в момента за него  Rolling Eyes Благодаря ти,че ме подсети ще проверя и за него Simple Smile Извара и аз не обичам много,но пък е страшно полезна,така че трябва да се консумира Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт