Лятото се бързо приближава, Дюкан пък ни вталява - 274

• 47 425
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Зеленият рай в сърцето на България
Зелен чай с джинджифил в пакетчето или обикновен зелен чай и отделно се купува джинджифил  newsm78  Embarassed ?

# 76
Добро утро и от мен Simple Smile
За проблема със запека - иделно ми действат овесените трици в комбинация с ленено семе. Приготвям си го вечер като слагам 2 лъжици трици и 1 ленено семе (обезателно натрошено-така го продават) в около 1/2 кофичка кис. мляко 0.1%. Ефекта идва на следващия ден, но след няколко дни приемане на закуската Simple Smile При мен бяха 2 или 3 ... не съм сигурна Simple Smile

Става много приятно и с подсладител, но още не съм се снабдила Simple Smile

# 77
Здравейте, момичета! От днес и аз съм във вашите редици Simple Smile Поздравления на всички за минусите, а на другите кураж и търпение Stuck Out Tongue
Не съм особен привърженик на диетите, но винаги се опира до тях..
На 23 г. съм и имам 4-5 излишни (според мен) килограма. Искам да попитам момичетата с опит, които са искали да свалят малко килограми, но пък са имали целулит как им се е отразил режима? Аз смятам поне в УФ да притъпявам глада за сладко с Кола Зеро, защото видях, че е позволено, но пък газираното се отразява на целулита.. Съвет?

P.S преди малко ходих на покупки в Пикадили и бях решила да взема охладено пиле, оказа се, че има на промоция на "Градус" и взех... Рядко купувам цяло пиле и не си спомням последния път, когато купих, но когато го отворих миришеше ужасно Sad не на мърша, но на нещо гадно  (тъпчат ги с какво ли не..) Sick докато му махна кожата и го разчленя направо ми прилошаваше.. язък за рекламата.. отраснала съм покрай баба и дядо на село и знам какво представлява истинско пиле, а това определено не беше!

1.Относно целулита - и аз като теб първия път когато исках да отслабна с 5 кг, без да ислах отслабнах с почти 10.Имах страшен целулит и искам да ти кажа, че изчезна напълно.
2. И преди и сега пия кола (преди лакт, сега зеро) преди я пиех всеки ден, сега 1  на седмица. Нямам проблем ни на килограми, ни на целулит.
3. Скоро си взех дропчета на градус и ми направи впечатление, че на тях пишеше "без хормини..." и още нещо си. Затова ако сега купувам пилешко гледам да е тяхно. На мен скоро ми се случи да си взема вакумирано филе на някаква софийска фирма, с М започваше, но не се сещам цялото й име. Да, беше вакумирано, пишеше, че преди 2 дни е опаковано, а миришеше  на умрели катерички. Отиде в коша. Оттогава сама си приготвям пилешкото. Даже колежката ми като влезе в помещението каза, че канализацията мирише...е, не беше канализацията, а филето.
 PS Съжалявам  за грешките но пиша от мобилния, че нямам време за конпютъра и ви чета в движение

# 78
wasntme , благодаря за отговора ! Насърчи ме! Защото вчера, още първия ден, така ми се одъвкваше, защото от доста време насам винаги имам салата на масата и ми беше трудно, но за 24 ч. е факт -1.5 кг, естествено водорляк, но е окуражаващо Simple Smile  Все пак чакам МЦ тия дни и ще се зацикли. Утре ще видя как е и сигурно ще минавам на втора фаза, защото не мога 5/5, особено когато сега марулките са най-свежи и съблазнителни.

# 79
И аз така. Обичам салатите и това е. Аз карах 3/3 или 3/4 а сега 2/2 2/3 но въпреки това съм доволна. Даже понякога имам по голям минус когато съм хапвала  ПЗ. В събота с Мис Каприз трябва да се отчитаме  Flutter навършваме месец

# 80
Браво на вас!
Четох в книгата, че се препоръчва 2/5, и май точно толкова е и по моите сили..
Аз тъкмо си направих палачинка от трици по една от рецептите някъде и я намазах с "пастет" от намачкани сварени яйца, извара, горчица, к.мляко и подправки и е страхотна Simple Smile

# 81
 Ronche като я спазвах за първи път бях 2/5 и както писах вместо 5 свалих близо 10 за месец и половина

# 82
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, аз от 6 до 30 март карах на нещо като нисковъглехидратна диета - без зърнени и захари, само млечни, месо всякакво, зеленчуци, тук-там фрешове. Кантарът играеше около 90-те и не мръдна надолу, направо се отчаях. Малко ме беше страх да почна Дюк., защото предния път, преди 3 год.,когато я правих, получих първата в живота си жлъчна криза, по-късно още няколко. Давам си сметка, че кризите бяха от храна - първия път голямо количество салата от морски дарове от магазина, втория - едно доста тлъсто уж телешко варено в голямо количество, третия (когато жлъчката ми жестоко се възпали) салата от топлопушена скумрия с много лук. Мислълта ми е, че трябва да се внимава какво ядеш и в какво количество. Д. разрешава шунки, но нашите са наблъскани с толкова Е, че май по-добре да се избягват.
Сега отчет за два дни - първия само колбаси и 1 коф. обезмаслено кисело с 2 л. трици, чаша розе, втория ден - 1 коф. мляко, разделена на два пъти, пил. пържола и едно кюфте, прясно необезмаслено. Въобще - немалко издънки. Но пък кантарчето направо заби на - 1 кг. Обнадеждена съм, като се има предвид, че я почвам за трети път, на 53 съм и без цикъл от 3 год. Желая на всички ви успех и ще се отчитам.

# 83
  • Испания
Настя,  Hug Hug Hug

...
Сега отчет за два дни - първия само колбаси и 1 коф. обезмаслено кисело с 2 л. трици, чаша розе, втория ден - 1 коф. мляко, разделена на два пъти, пил. пържола и едно кюфте, прясно необезмаслено. Въобще - немалко издънки. Но пък кантарчето направо заби на - 1 кг. Обнадеждена съм, като се има предвид, че я почвам за трети път, на 53 съм и без цикъл от 3 год. Желая на всички ви успех и ще се отчитам.

При спазване на режима, без интерпретации, не би трябвало да имаш проблеми.

Още в ударната фаза имаш нарушения. Извинявай, но това не е спазване на дюканския режим. -1 кг е вода.

Режимът е сериозно нещо и трябва да се спазват правилата.  Peace Успех!

# 84
  • Sofia, Bulgaria
 Cry Cry Cry Виноооовна съм

# 85
    Браво момичета,само така!На всички пожелавам само минуси!Бъдете режимни и пийте вода!
Имам -6.400 за 16 дни,въпреки алергията,която за момента е овладяна.Обаче -няма спокойствие,аз явно съм къръка на темата-сега пък се възпали някакъв нерв в областа на главата и съм на много силни лекарства и с почти невъзможност да ставам,но все пак успявам да стигна до хладилника Mr. Greenказах,че съм на хранителен режим и невроложката ми каза,че няма проблем да продължа,пита ме какво ям-аз изброих,но не споменах Дюкан,че всички доктори са много чувствителни на тази тема и ми каза,че се храня разнообразно и здравословно.
    Желая на всички вас лек и отслабващ слънчев ден!

Забравих да напиша,че когато започнах режима преди 2 год и нещо също получих жлъчна криза в самото начало и цикълът ми спря след около година на режима.Въпреки всичко през което минах-смятам,че това е "моят режим" и не само за отслабване-нямам киселини,кръвното ми се нормализира.

# 86
  • Испания
Бубче, не може да си никакъв кърък. Не си го и помисляй!  Hug Стискам палци бързо да се оправиш. Резултатът ти е чудесен.  Hug

# 87
merybo, не съм опитна в тази диета, но много се интересувам какво и как ям. Привърженик съм на здравословното хранене.  Peace Днес ми е втори ден на Дюкан, но преди да започна разрових из нета, форума, прочетох книгата. Ако си решила да спазваш точно протеинова диета, макар и не точно тази, моят съвет е да изключиш фрешовете или ако не можеш без плодове поне да ги замениш с един плод на ден и то цял, не изцеден, защото така не губиш фибрите от плода. Според това, което си описала не ядеш много, но храната ти не е режимна. Не критикувам и не се правя на компетентна. Просто споделям като съвет. Успех!

wasntme, благодаря за споделеното. Ще го имам впредвид и ще внимавам, защото прекаленото не изглежда добре. Аз съм нисичка и 1 кг. нагоре или надолу ми проличава. В тази връзка ето какво видях:
http://www.bgmmodels.com/marie-claire-average-weight-feature/
Според проучване на списание Marie Claire средното тегло на австралийката е 69,4 кг. и на снимката са представени 6 жени, тежащи 70 кг. и са  на различна възраст и различни по височина Simple Smile

# 88
  • Зеленият рай в сърцето на България
http://www.bgmmodels.com/marie-claire-average-weight-feature/
Според проучване на списание Marie Claire средното тегло на австралийката е 69,4 кг. и на снимката са представени 6 жени, тежащи 70 кг. и са  на различна възраст и различни по височина Simple Smile

Аз съм точно като Ники (29 г) даже и възрастта съвпада.

Бубче, кураж ще се наредят нещата  Hug

# 89
wasntme ти с мен на 6-ти ли започна  Rolling Eyesизвинявай ама съм забравила.Аз мислих да се отчитам на 7 - ми сутринта  Grinning,но ако броим 30 дни се пада в неделя сутрин  Laughing няма проблем да си споделя резултата ,защото той за месец е повече от задоволителен и продължавам напред,че до юли трябва да съм ФИДАНКА  Laughing

Скрит текст:
Днес при доктора всичко мина нормално,и помен няма от киста,но изписа Логест-противозачатъчни и ми каза да ги пия 3 месеца ,за да регулираме цикъла и се притеснявам дали няма да ми се отразят на режима  Rolling Eyes.Моля кажете някои от вас приема ли в момента такива хапчета и въобще ако е приемал напълняващо ли действат  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт