Лятото се бързо приближава, Дюкан пък ни вталява - 274

• 47 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Разград
merybo, точно преди 5 години Дюкан ме спаси от спешна операция на жлъчката. Правих кризи по няколко пъти на ден. Влизала съм по спешност в болницата и ми поставяха системи. След Дюкан не съм правила нито една криза. Така че, когато всеки започне да ми говори срещу режима го отрязвам на момента. С пиенето на, поне, 1.5-2.00 литра вода, всичко е нормално.
Успех на всички!

# 91
Привет Дами,и на Стайко ако е все още с нас:).
Здравей, cveteto79!
Тук съм, на балкона, и ви чета.
Честита нова тема и от мен . И аз мисля , че е крайно време да се заема по-сериозно и да преборя десетина килограма, за да падна под 100 кг, което ми е целта за сега и мисля да почна сега, че през юли ще съм в БГ.

# 92
  • Зеленият рай в сърцето на България
Добро утро!

Аз пак да питам Simple Smile Как се прави зеления чай с джинджифил?

# 93
Фроузън виждала съм ти снимките във ФБ  и все се каня да ти кажа, много добре си изглеждаш, и нямаш нужда от отслабване, мацка та дрънкаш. А за какво служи този зелен чай с джинджифил?

# 94
Добро утро Simple Smile
За зеления чай, някой си купуваха такъв с джинджифил, други си правеха зелен чай и в него парченца от джинджифил. Аз пробвах готов зелен чай с джинджифил и ми беше ужасно гаден, по-приятен е този с нарязан джинджифил. Май слагаха и още нещо, но не помня какво е било.
При мен напоследък няма промяна в кг. движат се нагоре надолу, но пък мерките намаляват Simple Smile
Ще помоля хората, които не спазват стриктно режима да не споделят как са яли и пили еди си какво и пак си отслабвали. Не заблуждавайте хора, които имат доста излишни килограми. За тях и най-малкото прегрешение влияе, може да не е на момента, може да не се изрази с покачване на кг., но със сигурност ще последва дооста дълго задържане, което пък ще ги демотивира. Твърдения като "Дюкан препоръчва да се консумират колбаси" е невярно, позволяват се шунки с ниско съдържание на мазнини (до 4%) и пилешки, пуешки кренвирш отново с намалено съдържание на мазнини и сол, по спомен по 1бг. на ден. Лично мое мнение, дори и извън режима, не само в България, колбасите са излишни боклуци. Не се заяждам с никого и не размахвам пръст, само моля да не се пишат подвеждащи постове  Peace
Хубав ден на всички Simple Smile

# 95
Добро утро Simple Smile
frozenInside Благодаря за кафенцетооо  Hug
GalaEluard   Peace
Аз днес съм някакъв си плюс  Rolling Eyes,но не се отчайвам,просто вече няма да се меря всеки ден,ама все се изкушавам и го правя.Смятам да правя пастет с дробчета,само да ми доставят дробчетата,че е студено и няма да излизам с бебето.

# 96
  • Зеленият рай в сърцето на България
Благодаря ти Мисти но съм слагала все снимки дето от ъгъла на снимане ли, от какво ли изглеждам по-добре. Иначе килата още са ми много за моите 162 см  Wink Като седна и се надиплят 3 пласта корем, все трябва да нося туники и широки блузи,за да не личи, а за снимките гълтам корема  Embarassed . Вярно е, че не съм мнОго дебела, но има още какво да се желае. От 2-3 месеца започнах да правя и коремни преси и някое друго упражнение... не винаги остава време с малки, но по 3-4 пъти седмично ги събирам...  не е много, но толкова мога.

Гала Благодаря за споделеното за чая. Напълно споделям мнението ти за колбасите. Изобщо им нямам вяра и откакто съм на режима само веднъж си купих едно пушено пилешкоо филе, а на кремвиршите пък съвсем им нямам вяра   Thinking

# 97
Добро утро и от мен!

Първо да се похваля. За 10 дена на режима съм -6,100 кг  Laughing. Е верно че имам 20 кг за сваляне. Но погледнато от добрата страна ми остават само 14 кг  Joy Аз съм на 2П/5ПЗ, нещо не мога да я карам 5 дни на протеини само, а пък и живея със свекърва която непрекъснато се оплаква че ям различна храна от тях. Е, опитвам се да не и обръщам внимание, ама и вие се сещате че не е лесно!
Що се отнася до колбасите съм напълно съгласна с вас момичета. Ако прочетете съдържанието ще видите че имат много ниско съдържание на месо, по-голямо съдържание на мазнини и сол. Между другото колбасите и кренвиршите имат високо съдържание на нитрити, които са силно канцерогенни  Sick Така че избягвайте колкото се може тези боклуци и не давайте на децата си от тях.
За сега лек и слабеещ ден   bouquet

# 98
  • Плевен
Привет на всички сладури!
Браво за активността! Така ми харесвате, но пък не мога да смогна да ви прочета набързо!
Мисче, благодаря за вниманието!  Heart Eyes
Хубави кафенца правите и поднасяте, момичета!!! Браво!
Фрози, аз си правя най-редовно този чай! Слагам 2-3 чаши вода да заврят; изсипвам около 20 шипки и оставям да поврят самички ~5 минути; спирам котлона, но оставям касеролата на него и изсипвам 1 с.л. дрога от коприва - стебла; 1/2 с.л. насипен зелен чай (с някакви цветчета - купувам си различни видове от тези здравословните магазинчета, за които стана дума по-горе) и накрая прибавям парче от корен на джинджифил, нарязан на тънки лентички с ножчето (не го стържа, а парчето е колкото орех да кажем; после пак си опаковам корена в хартиен плик и стои в хладилника!) Може да се добави и някой и друг резен лимон (когато имам - винаги) Така си го оставям (вечер го правя) и на сутринта го прецеждам и си пийваме по половин чаша със сина преди ядене (кой когато се сети) Взех вече да увеличавам количеството на чая, че той много старателно го употребява, след като му казах, че засилва метаболизма!
Сладурчета, нямам време да пиша, нито да чета, но ви мисля да знаете! Приятен ден и умната с режима! Подкрепям Гала за нейното мнение относно нарушенията - вярвайте - винаги дава обратен ефект било в задържане или качване на теглото... а за демотивацията няма да говоря! Още повече, че наистина не става веднага... Аз тази песен съм я пялааа! А моите килца бавничко си се свалят, но още не мога и не мога да сляза под 80-така, пусто! Сега пак съм на П та се махна плюсчето от ПЗ...надявам се скоро да скокна на седмата пейка!
Интересна снимка е тази с момичетата на 70 кг...И аз съм като Ники, но с тази разлика, че моите кила са ~80 ...хи-хи! (те тези 10 са в бюст, дупе и мускули  Wink - не ми липсва самочувствие, а ? Така си е!!! Laughing)
Стайкооо, хайде, приятелю, давай сериозно, че лятото дойде!
Обичам ви! Целувки!

# 99
Здравей,  ArhMih!
Аз гравитирам около 110 кг и ту съм на 10-та, ту на 11 - та пейка, ама трябва наистина да се стегна!

# 100
Здравейте,
и аз искам много да отслабна,  ама като започна и издържам 4-5 дни и край...
Преди години отслабнах с Дюкан 14кг за 2 месеца и след това върнах 16 кг...
Сега се надявам с Вас да успея...висока съм 165, и тежа 100кг
Днес започнах диетата..успех на Вас

# 101
Здравейте. На мен пък ми е любопитно защо пушеното филе да е боклук... не е кайма или кренвирши, който да имат  сланина, соя, кожа ?  newsm78
Иначе днес съм с някакъв си + ама не се предавам. Сигурно е вода  Wink

# 102
Здравейте,
и аз искам много да отслабна,  ама като започна и издържам 4-5 дни и край...
Преди години отслабнах с Дюкан 14кг за 2 месеца и след това върнах 16 кг...
Сега се надявам с Вас да успея...висока съм 165, и тежа 100кг
Днес започнах диетата..успех на Вас
Добре дошла! Всички сме имали такива неуспехи. Килата се връщат даже с бонус. Диетата е супер, просто прояви инат и се присъедини към нас. Като започнат едни зашеметяващи резултати, ти самата няма да поискаш да се откажеш или да прегрешаваш. Решавай, зареждай хладилника и форума и успех.

# 103
Браво Аурорче. Резултатът ти е повече от страхотен и то за 10 дни   bouquet Продължавай в същия дух.

# 104
  • Пловдив
Привет и от мен, и успех ни на новодошлите! На мен ми е втори ден, имам да свалям 12 кг. Не са много, но не са и малко. Когато бях по-млада тези 12 кг нямаше да ги забележа как ги свалям. Сега обаче е много по-трудно (на 38 години съм). Преди 7-8 години правих Дюкан и отслабнах около 10 кг, бях много доволна. Сега след второто дете, пак имам да свалям килограми и затова я почнах. Познавам диетата много добре, участвах в един блог за нея дори. Обаче имам един проблем - триците. Мразя ги. първия път всяка сутрин ги ядох с кисело мляко, обаче много ми бяха противни. Сега дори не съм ги почнала. Дано няма обратен ефект върху диетата. Някои има ли подобен опит с триците? 

Общи условия

Активация на акаунт