Лятото се бързо приближава, Дюкан пък ни вталява - 274

• 47 423
  • 738
  •   1
Отговори
# 45

Добро утро Simple Smile

WandaJackson много минуси и бързо да свършвате с ремонта  clean
wasntme  lovekiss с теб съм  Flowers Bouquet
Искам да попитам,че от одеве се ровя и чета-във втора позволена ли е тиква ?

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 08:09 от Mis Kapriz

# 46
  • Испания
Добро утро.

...Искам да попитам,че от одеве се ровя и чета-във втора позволена ли е тиква ?

Да. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg27372656#msg27372656

# 47
smileys Благодаря Simple Smile

# 48
  • Испания
За нищо.  Simple Smile

GalaEluard, сложих рулото в темата. Чакам линка за мармалада от тиква и ще кача и тази рецепта.  Hug

# 49
Добро утро Simple Smile
Днес пораствам и по този повод да ви почерпя с режимна тортичка

Смайслче, заповядай   Hug
Хубав и усмихнат ден  Hug

# 50
  • Испания
Ооооооооооо, честит рожден ден, Гала!   bouquet

Да си жива и здрава, весела и щастлива, късметлия и паралия!  Hug Hug Hug

# 51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН GalaEluard

Бъди жива и здрава,много късмет,лично и семейно щастие и скоро да постигнеш целите,които си си поставила  newsm59  ura Tada

# 52
ГалаЧРД да си жива и здрава и много щастлива! bdbaloni
Днес най-после нещата се получават, след моите немръдващи 2,5кг последната седмица съм свалила още 1,4 и така вече -3,9 по-бива. Сигурно организма ми се стресна, че ще му дам някоя торта  Mr. Green

# 53
mysti само така  Laughing говори му ,говори ,че да се стряска и да отслабва  Laughing
Аз излизам по задачи.Отивам да си направя прическа ,докато бебока спи и да си избера тоалет Simple Smile,че след малко като се събуди и не остава време за мен да се пооправя.Вчера излизахме и моя ми вика-Дънките ти стоят много добре и аз направо се изчервих  Embarassed и нарочно се фръцках така пред него,докато той возеше бебка в количката Simple Smile  Laughing

# 54
  • Русе
Вилееее  newsm59  Gift

Аз през уикенда си спретнах много хубави кюфтенца от лопуш и кайма, като лопуша беше два пъти повече. Каймата я използвах за слепване. Станаха много вкусни. Та днес съм на тях + Риба.
От давна не съм готвила пилешко, но ми се е дояло фрикасе. Това, ще готвя след малко.
МЦ днес дойде на гости, много съм хепи, защото пък предния месец не с епояви Sad  , та затова предполагам резултати ще имам утре, вдругите, защото се чувствам вмомента подута като бъчва.
Анчеееееееееее голяма си фиданка. Страхотна си. Даааа  smile3501
Аз не знам, кога ще се престраша да се покажа. Ще видим има време Simple Smile

# 55
Цоп и аз в новата тема.
Честит сватбен ден на Алис 1. Много дълъг и хубав брачен живот желая.
Гала,честит рожден ден! Жива и здрава и най-вече с успешен дюкански финал Simple Smile
Аз заковах точно -30 кг вчера. А днес кантарът ми остана без батерия и цял ден ми е криво както съм свикнала да се тегля всеки ден...
Искам да ви разкажа накратко за себе си. И това ще го направя, за да стимулирам новите момичета. Цял живот съм тежала 70 кг, висока съм175 см и се харесвах на тези килограми. В един момент обаче през 2012 ми сложиха диагноза струма нодоза, която лекуваха с кортикстероиди, много витамини и резултатът незакъсня.От 70 кг станах 95 за няколко месеца. Лошото е, че не спрях до тук с дебелеенето, но не можех да контролирам процесите. Забременях на 122 кг, а влязох да раждам около 140...В болницата не свалих почти нищо, изязох от там 136 кг. С хиляди мъл и усилия го докарах до 125 кг. Тгава започнах Дюки...в момента тежа 95 килограма, като целта ми е отново  да стана 70 кг. Режимът го повтарям, защото 20010го правих, но не успешно. Трета фаза не пазих и килограмите не можах да ги задържа. Сега от септември съм смъкнала 30 кг,а ми остават още 25...Анчето е моят стимул, а Смайлис вдъхновението Simple Smile . Та в общи линии няма да се откажа и ще си стигна килограмите....С всеки изминал ден ставам все по-лека и по-уверена в себе си....

# 56
Добро утро Simple Smile
Благодаря ви момичета за чудесните пожелания   bouquet
Майкии, страхотна изненада ми спретна  newsm51
Вчера от ходене насам натам не бях яла цял ден, вечерта попрекалих с тортата, вярно дюканска, но се поолях, днес няколко грама -. Ще имам торта за цяла седмица  ooooh!
Nastiya, продължавай смело напред и този път направи 3та! Предния път когато спазвах режима, за 9-10 месеца свалих 46кг. после започнах 3та, спазвах 1-2 месеца и му отпуснах края, качвах по малко килца, но в един момент взех да правя глупости, ту да се опитвам да започна отново режима, ту някаква диета и като започна едно рязко дебелеене  Tired Сега от 2 месеца и 2 седмици съм отново на Дюкан, заредена с търпение и инат, знам, че отново ще успея, но този път ме притеснява много повече изпълнението на 3та. Ноо докато стигна да там има време, дано този път се превъзпитам, имаме много стимули и примери за успешно дюканство  Peace
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 57
Добро утрооо  Grinning
Здравейте момичета Simple Smile ето ви и от моите извивки за стимул  Simple Smile
http://aniani139.snimka.bg/cooking/dyukan-06-03-2014.809318.32901896 1234

Много съм щастлива,вчера разходки,кафенца и всеки-Много си красива,ау колко си се вталила,че даже ми дадоха и 24г  Joy  и аз много бързах да споделя с вас и да стимулирам някои Simple Smile
GalaEluard хубав ден и на теб Гала Simple Smile
Nastiya направо ме удиви с твоята воля и търпение и хъс  Grinning само така  Hug
maikinatati хайде престраши се Simple Smile

Вчера намерих Чия в един билкарски магазин-200гр беше 11,50лв ,много изгодно от това,което гледах в нета Simple Smile

# 58
Привет Дами,и на Стайко ако е все още с нас:).Най-сърдечни благопожелания на всички,които са имали поводи за празнуване:) много щастие късмет здраве и любов им желая.
При мен нещата си вървят съвсем лежерно ,но все пак си вървят ,вчера кантара показа минус 0.900 грама и това си е направо супер .Малко по малко с търпение ,ще вляза в ритъм

# 59
Mis Kapriz, скъпичка е при вас чията, тук намерих за 9лв. 200гр. Но пък на мен това количество ми е много и ще си търся 50гр. дано да има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт