КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 642
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
За мен утре номиниран ще е Русев и ще спечели. И после жена му като си тръгне ще измислят пак закачка с Виктория ...
Имам някакво чувство, че къртицата е Киряков.

# 106
Ох, не мога да спра да се смея с този Емил К.  Grinning  Joy

# 107
  • София
Ще умра от кеф ако утре е номиниран Русев!

Peace Това ще е интересно, но според мен той ще се бори до последно да остане, даже и с жена му да са един срещу друг. Но ще прочета утре и ще видим дали правилно мисля  Simple Smile

# 108
Еми то и аз ако играех срещу мъжа си, няма да му клекна, нито пък ще му се разсърдя ако ме победи. В такава ситуация все единия ще падне.Все пак са семейство и е по-добре да остане по добрия, за да има по голям шанс. Пък тая Индира е толкова необзаведена на горния етаж  smile3537

# 109
  • Bulgaria
Малко инфо от паната от мисията в стаята за разследванията

Години   Височина   No        Разбивано    Място на   Обиколка         Брой          Рожд.
                                              Обувки   сърце /бр/   раждане   на глава /       брята/       дати / зодии
                                                                                                   респ. гръдна    сестри

Сано         36            178          43             1         Асеновград      57                   2        02.05.77 - Телец
Бориса      23            179          40            0            София                98               -         11.10.90 - Везни
Евгени      39             210         45             1           София            61                   1        03.06.74 - Близнаци
Ивайла     32             175                                        Варна                90               4        16.07.81 - Рак
Илиян       46             165          42            1        Павликени        57                    1        04.08.67 - Лъв
Боби         28             202          48            1        Казанлък          61                    1        23.03.85 - Овен
Георги     33              167          43            -          Бургас             60                    1         07.07.80 - Рак
Гери         23             164          37            0          София                 89                3                         Рак
Емил К.     33             198          45            2          Враца             58                     0                       Скорпион
Емил Р.     39             181          44            0          София            64                                                  Лъв
Костя        27             170          43           37       Воронеж          60                                                 Овен ??
Марина    26             173          39            1            Ниш                   98                 1                       Близнаци
Хриси Р.    34                                            0          София                 95                 1       06.11.79  Скорпион   
Вики         27            176           40            -           София                90                  1       17.03.86   Риби

Там където нвмс попълнено не го дадоха

# 110
Значи за играта с паната за запаметяване на данните знаят, че Бориса е Везни. Но после, когато съставят въпросите за последните елиминации, пропускат тази зодия като възможен отговор?

# 111
Добре, значи явно продуцкията прави шашми с Бориса. На паната е пишело, че е Везни, а Ники Николов каза че тя в анкетната карта е писала Козирог....

# 112
Добре, значи явно продуцкията прави шашми с Бориса. На паната е пишело, че е Везни, а Ники Николов каза че тя в анкетната карта е писала Козирог....
Не каза това, каза че е писала, че е родена на 11.01, а не на 11.10, което е различно.

# 113
Не каза това, каза че е писала, че е родена на 11.01, а не на 11.10, което е различно.

Същата работа, на таблото е пишело една дата, в анкетната карта друга,а на теста изобщо нямаше везни ...

# 114
Понеже не можах да гледам тази вечер, искам да ви питам казаха ли защо не съобщават кой колко верни отговора има на тестовете? Бяха обещали да го направят при следващия лайв.

# 115
   bouquet Heart Eyes За темата!

Нямам търпение утре да видя Емчо с/у Христина!
Никой няма да йм го спести . Е триото ще бъде разрушено сто на сто.

# 116
Понеже не можах да гледам тази вечер, искам да ви питам казаха ли защо не съобщават кой колко верни отговора има на тестовете? Бяха обещали да го направят при следващия лайв.
Ми казаха някакви неща, но не много точни, че било игра и всичко можело да се използва, че били забранили вътре хората да си казват какви отговори са дали на тестовете, такива неща.

# 117
Гледам рожденните им дати, Пушката е астрален близнак на ММ, само където ММ е с едно 20см по-нисък, и е спортувал друг спорт.

# 118
  • при Дядо Коледа
Вчера не го изгледах до края. Гледах някъде докато дадоха главния редактор да обяснява как на тест къртицата можело някой да я надвие и как тази година много повече се играела самата игра. Смешно ми стана като започна да обяснява,че Кирил бил объркал някои верни отговори за себе си на последния тест и бил по бавен едва ли не. Ами нали на последния тест казаха,че къртицата няма да се състезава с останалите участници за време и отговори,а го слагат на компютъра просто за прикритие. Той няма как да отпадне и при всички случаи остава в играта. След това Кирил опита да обясни,че до него е бил Любо и за това е блъфирал,нали така и така не участва в състезанието. И главния редактор се опита да замаже с нещо от сорта "Хайде сега не се оправдавай".

# 119
Ей, изпуснах Ви! Благодаря за темата!
Снощи ми беше горе долу интересно. Харесаха ми коментарите на Кирил Ефремов и това че позна зрителите кой ще номинират. Искам да видя на тест двамата Русеви.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт