КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 617
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Диди,благодаря за темата!Страхотна е!

Аз лично никога не съм пращала смс на такъв тип предавания.Няма и да пускам. Peace

# 16
Аз досега не съм пускала СМС и силно се съмнявам в достоверността на резултатите, особено след онзи път, когато от зрителите беше избрана Кети , доста удобно дойде за раздвижване на шоуто.Мисля, че днес ще са или Вики, или Емо Русев, за да не се повтаря церомонията по забиване на копията от миналата седмица .

# 17
Ако съдим по нашата анкета, днес трябва да е Емил Р.

# 18
И аз мисля , че от продукцията ще сложат Емил Русев като избор на зрителите . Всички , които слагат пред него копията си , ще трябва да мислят нова стратегия . Ако ги сложат пред жена му - един от двамата ще излети.

# 19
  • София
Пльок  и аз тук..
Dee-Dee, благодаря за темата и за труда, който полагаш по нея..  bouquet

Тази вечер ли ще си забиват копията?

# 20
И аз благодаря за новата темичка   bouquet

# 21
  • София
Записвам се в новата тема!  bouquet  bouquet  bouquet-за  Dee-Dee!

Би трябвало утре да забиват копията,днес ще е предверието.Обърках вече тотално,кое кога правят?Вчера уж беше живо предаване,но го нямаше.Днес вече не знам,какво да очаквам?

# 22
Няма ли днес да кажат кой е заподозрян от публиката,а утре копията?  Thinking

# 23
  • София
Записвам се в новата тема!  bouquet  bouquet  bouquet-за  Dee-Dee!

Би трябвало утре да забиват копията,днес ще е предверието.Обърках вече тотално,кое кога правят?Вчера уж беше живо предаване,но го нямаше.Днес вече не знам,какво да очаквам?

Днес-предверие и зрителска номинация; утре-голяма битка и номинация от базата  Peace

# 24
  • София
Диди, благодаря за новата темата!   bouquet

Жабче, честита лентичка!  Heart Eyes

Тази вечер ли ще си забиват копията?

Днес номинират зрителите, утре участниците си забиват копията.

Деситка, писали сме заедно.  Wink

# 25
# 26
Използвам да се запиша с въпрос-вчера са имали мисия, така ли? Изпуснах началото и явно е била тогава. Може ли накратко да ми кажете каква е била? Hug

# 27
Иля мерсии   bouquet
И аз така мисля че днес са зрителските номинации и предверието и някаква мисия видях на промото.
Като си говорим за жокер и изяви по телевизията, направо се изненадах като видях Гери, колко е провокативна в този клип. Всичко й се вижда и ми е интересно Каменов като види как ще реагира.

# 28
Според мен Русев лъже, че е играл с Киряков.
Защото ако Киряков е къртицата, продукцията няма да ни го показата на такъв ранен етап.
Освен това смятам, че Киряков няма качества да бъде къртица.

# 29
  • Pleven, Bulgaria
Да се запиша и аз.Благодаря за новата тема   bouquet
Дано да има повече поводи да коментираме играта,а не интриги,триъгълници,корекции и т.н

Merida,имаха мисия да броят различни неща-скакалци,хлебарки,паяци,очи,бръмбари,жабчета и т.н и маха право само на  три грешки,сбъркаха Бориса,Христина,Емил К, и Борислав и така 1500 отидоха при къртицата
На живото предаване не видях как Марина обърна наргилето,но снощи направо като я видях как стой и се хили, имах чувството,че нарочно го направи. още по неприятна ми стана,покрай нея започнах да харесвам Бориса,въпреки самочувствието и.

Общи условия

Активация на акаунт