КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 601
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Статия от преди три години, в която Бориса разказва, че са били в един хотел. После Бориса каза, че пила там кафе и той минал,а уж не го била виждала на живо.

# 46
  • София
Някога до сега показвали ли са временните резултати от зрителския вот?
Май за първи път виждам снимки...

# 47
  • София
Не е отрекъл. Каза,  че може да се е препознал,  да е била друга жена...
Аз съм сигурна,  че е вярно. Трудното ще е да го докаже.

Именно, това имах в предвид като казах, че добре се измъкна. Но за трудно - може и да е трудно, ако наистина се стигне до дело - но нещо ме съмнява да се стигне до там.

# 48
  • Pleven, Bulgaria
Досега не са показвали снимки

# 49
Бориса изпързаля Емил.

Точно!То човечецът аха да помисли,че му се е разминало с извинението и му изтипосаха адвоката на Бориса TiredМного подло от страна на Иванчо и Андрейчо,за мен те са в дъното на тази пиеска Crossing Arms

# 50
  • Бургас

да правилно не са показвали.чудно ми е каква е целта Thinking

# 51
  • София
Ще уууууумра от кеф с тая статия  Mr. Green Направо й стана лошо!

Ама тя си пила кафето. И тя пелтечеше и се чудеше какво да каже, и Емил К. и той пелтечеше. И двамата не ми беше кеф да ги гледам. Според мен Емил Р. много добре знае какво е видял, но не бе професионално да го казва в ефир.

# 52
Смятам че Емил К. не си е измислил..видял я е...нно сега се уплаши от съд и се отмята..
Надявам се че ще си намери по добър адвокат от на Бориса...а и предполагам че ще се появят и доказателства  Mr. Green
Много надменна го играе но дано си намери майстора..Макар че я харесвах Peace

# 53
  • Sofia
къртичока ще гушне 5ооолв.   трудна е мисията,не мисля,че някой ще се справи Thinking

# 54
Не е отрекъл. Каза,  че може да се е препознал,  да е била друга жена...
Аз съм сигурна,  че е вярно. Трудното ще е да го докаже.
По-лошо щеше да е, ако беше признал, че е истина - щяха да го използват в съда.В този случай е ясно за кого става дума, за разлика от предишния път, когато не спомена имена.Не успяха да го изпързалят Емо, той много умело се измъкна.

А интересно как Бориса е отишла да си пие кафето точно в хотела, където отсядат звездите.Абе за мен е ясна работата - вярвам на 100% на Емил, а и Бориса се оплете в лъжи - не го била виждала Сталоун, после го виждала ooooh!

# 55
Ох, как искам да се обърне вота... Ако Каменов отиде на тест, ще си тръгне. Искам епична битка м/у светата тройца  Mr. Green Битката наистина е трудна... А това с Костя и домашният любимец беше грубо.

# 56
  • in Wonderland
Ееее , тъкмо днес  си мислех , че Катето този сезон не са я викали и ей я на !
Тази мисия ми изглежда мнооого трудна . Едва ли ще се справи някой . Ама да видим .7

Направо ми се иска да пратя един смс за Христина ! Не мога да повярвам , че Емил К. води. в нашата анкета води Христина .

# 57
Eeee, Жоро щеше да успее !  Киряка направи грешка. Каменов вече е с 35 а Русева с 33, има шанс!

# 58
  • in Wonderland
" Русев да кара крана , тъкмо да се отърве от двете и да си тръгне с Бориса!"

Joy Joy Joy Joy Joy

# 59
" Русев да кара крана , тъкмо да се отърве от двете и да си тръгне с Бориса!"

Joy Joy Joy Joy Joy
newsm62

Общи условия

Активация на акаунт