КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 604
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
А евентуално ако телевизора е свързан с годината на раждане на къртицата/примерно/, то и волейбол по едно време много се гледаше. През 94 беше бумът на националния отбор. Аз много не гледам къртицата, това е моето скромно мнение. Но пък зад телевизора имаше нещо. Ама пък жокера единия беше руса перука, така че Евгени отпада май newsm78

# 31
ganu6ka-   bouquet

# 32
Да се запиша и аз.Благодаря за новата тема   bouquet
Дано да има повече поводи да коментираме играта,а не интриги,триъгълници,корекции и т.н

Merida,имаха мисия да броят различни неща-скакалци,хлебарки,паяци,очи,бръмбари,жабчета и т.н и маха право само на  три грешки,сбъркаха Бориса,Христина,Емил К, и Борислав и така 1500 отидоха при къртицата
На живото предаване не видях как Марина обърна наргилето,но снощи направо като я видях как стой и се хили, имах чувството,че нарочно го направи. още по неприятна ми стана,покрай нея започнах да харесвам Бориса,въпреки самочувствието и.
Абе и двете не ги харесвам  Mr. Green Голямо самочувствие и лиса на грам акъл.

# 33
Как се надявам Христина да поведе. Не мога да повярвам, че Каменов води.   Shocked

# 34
Мерси за новата тема   bouquet

# 35
  bouquet    за темата.

Каменов ли води? Rolling Eyes Голямо извинение. Joy

# 36
Ще уууууумра от кеф с тая статия  Mr. Green Направо й стана лошо!

# 37
  • Pleven, Bulgaria
Айде сега ново 20,Каменов отрече да е видял Бориса.Дали го хвана страх?
Едва ли Бориса няма друг познат адвокат,че избра този,който предложиха И и А

# 38
  • София
 Joy Знам, че гледам Къртицата и е друга идеята на предаването, но не мога да се сдържа да не изкоментирам: Бориса предния път каза как Силвестър Сталоун не го била виждала на живо никога, а сега - да на 20-30 метра. И Емил К. не го харесвам много, ама добре се измъкна  Laughing Относно временните резултати - не съм изненадана, но дано Христина дръпне и е заподозряна  Wink

# 39
Айде сега ново 20,Каменов отрече да е видял Бориса.Дали го хвана страх?
Едва ли Бориса няма друг познат адвокат,че избра този,който предложиха И и А
Просто признаха, че Иван е спечелил дело срещу жълтата преса с него.
Joy Знам, че гледам Къртицата и е друга идеята на предаването, но не мога да се сдържа да не изкоментирам: Бориса предния път каза как Силвестър Сталоун не го била виждала на живо никога, а сега - да на 20-30 метра. И Емил К. не го харесвам много, ама добре се измъкна  Laughing Относно временните резултати - не съм изненадана, но дано Христина дръпне и е заподозряна  Wink
Тя само като видя статията и усмивката й изчезна  Mr. Green Ама аз, ама такова. И тя и Каменов пелтечеха в дадени моменти.  Mr. Green

# 40
Еее,ама как може така да унижават човека  #Cussing out Щели да му осигурят и на него адвокат...ама другия път ooooh!

# 41
Бориса изпързаля Емил. Притиснаха го да се
отрече от думите си и той надявайки се, че извинението му ще е достатъчно, призна, че е сгрешил. И сега ще го използва в съда.

# 42
  • София
Не е отрекъл. Каза,  че може да се е препознал,  да е била друга жена...
Аз съм сигурна,  че е вярно. Трудното ще е да го докаже.

# 43
  • Бургас
ех тази бориса как се прави на богоизбрана. а емил ми падна в очите защо се държи като женчо и стана червен като емил русев Sick

# 44
Извинете, но за каква статия става дума, дотегна ми в един момент и превключих  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт