КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 691
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Цитат
според мен зрителите ги дразни Емо Р. , че излезна някакъв мухльо, а не че го мислят толкова за къртицата.

Ами тогава да почнат да мислят малко за Къртицата. Не боли, ако опитат да го послушат за миг. Нека да пробват едната седмица с Георги, другата с Киряков да видим какво ще стане. Но не зрителите са си наумили, че Русев е най-големият манипулатор на света и докато не си тръгне що подозират него или близките му. Не че го защитавам, но нека да сменим плочата и да направим играта интересна.

# 451
  • Варна
little_beauty не съм още решила всичките, остава ми един тест и половина.
dido1302 според мен зрителите ги дразни Емо Р. , че излезна някакъв мухльо, а не че го мислят толкова за къртицата.
Аз се съсредоточих само върху първите 2, тъй като на третия тест първия въпрос "беше ли избрана нова К" и втория "сред първите 8 ли беше по време на новия избор" - което няма как да знаем (защото не излъчиха всички, а и няма как да сме сигурни дали ни ги излъчват по реда на влизане) много объркват резултата, а и обстоятелството че Кети там сама каза, че е объркала отговора със знаменцата (спрямо Каменов, но не знаем дали и спрямо К) ме води до извода, че този тест няма как да е благонадежден критерий  Thinking
Тест 4, пък изначално не е коректен, поради липсата на отговор Везни, а последния с Бориса и Христина беше пълна пародия  Grinning
Та затова ми се струва, че можем да гадаем само по първите 2 теста. Ще ги направя днес в табличен вид и ще ги кача по някое време Wink

# 452
  • IT
Добре, тъкмо ще ги сравним.
Първият път при отварянето на пликовете вървяха по азбучен ред

# 453
  • Варна
Да при първата церемония всичко беше наред, но при втората толкова набързо показаха излизащите и насмотаха  нещата, че направо...  #Crazy

Малко за психопрофилите на участниците според Ани Владимирова:
http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80% … html#.UzoHv_nV-oo
 Сигурно сте го гледали, но ми направи впечатление колко е сгрешила за Сано  Laughing Твърди, че "Той е много потаен и тактичен човек, човек, който няма да ти натрапи оценката си"  Joy

# 454
колко е сгрешила за Сано  Laughing Твърди, че "Той е много потаен и тактичен човек, човек, който няма да ти натрапи оценката си"  Joy

newsm62 newsm62 newsm62

# 455
Като решите тест с даден човек, какво ще разберете? Нито е ясно колко отговора правилни има, нито е ясно с кой точно са играли....

# 456
little_beauty, тогава да поразсъждаваме отново за всички жокери, аз всичките мога да ги свържа само с Киряка както вече казах, Костя само русата перука незнам как да му я лепна..За другите участници ми е мъгла.. newsm78

Може да е като миналогодишните джаги. Руса перука - Русия. newsm78

# 457
  • Варна
Evangelina, разбира се си права, че не можем със сигурност като миналата година да сме сигурни, но можем поне да предполагаме кой е К Simple Smile
Все пак като знаем кой с кого е играл на теста и това дали е отпаднал или останал (или има равен брой отговори) ни дава някаква представа Wink
В първия тест Роксана не беше никак ориентирана с кого да играе, но победи Кети, която игра с Бориса и явно е дала много грешни отговори - Андрей спомена, че разликата е голяма, а Роксана едва ли също е дала много верни. (по моите сметки с верни отговори спрямо Русев Кети има 0).
На втория Кети смени тактиката заради многото грешки и игра с Каменов. Тушева май се беше ориентирала към Бориса. Дават равен брой, но Кети е по-бърза. (по моите сметки пак с верни спрямо Русев се получава точно 3=3)
Но така като го пиша не изглежда много ясно..Табличките са почти готови, там по-добре ще се види Wink

# 458
В първия тест Роксана не беше никак ориентирана с кого да играе, но победи Кети, която игра с Бориса и явно е дала много грешни отговори - Андрей спомена, че разликата е голяма, а Роксана едва ли също е дала много верни. (по моите сметки с верни отговори спрямо Русев Кети има 0).

Роксана каза, че нейните заподозряни са Стоян и Костя. Играла е с един от двамата, но както вече знаем Стоян не е К.

# 459
Ок Simple Smile)  Оценявам труда ви, но според мен всичко е в сферата на вероятносттите ... Но все пак дай да видим табличките и може да се изяснят някои неща Simple Smile)
И все пак не искам да натрапвам мнението си, но имайте едно наум и за Костя.

Жоро не е къртицата - много добре ги манипулира, но не е толкова добър артист да изиграе тази роля. Прекалено е искрен в емоциите си. Когато загуби е бесен, чак толкова добър артист да е - не ми се вярва.... Иначе не е тъпо момчето...
Илиян - също го изключвам, някой беше казал по рано, прекалено е срамежлив, той едвам успява да каже по едно изречение докато забива копието си. Трудно му е да се аргументира. Единственото, за което го подозират за къртица е това, че е все в страни от всичко. И малко подмолно играе, клюкарства, но не е той. Няма потенциала за къртица.
Аз съм на 99% сигурна за Костя Simple Smile Всичко ми сочи към него.

# 460
  • Варна
Да и аз предполагам, че заподозрения на Роксана е мъж и затова дава повече верни от Кети (въпреки очевидното си желание да напусне Къртицата)  Grinning

Пояснение към табличките: С допускането, че Русев е К, съм наложила известните заподозрени на участвалите в теста играчи към отговори спрямо него Wink

(За пръв път ще качвам снимки тук и не съм сигурна, че ще ми се получи  Embarassed Embarassed )

Ето табличките:
Тест 1

Тест 2

* не съм преброила вярно получава се 4=4, от въпроса за професионалния спорт Wink

ПС: За всички , които ще кажат сега защо пък точно с Русев... Наложила съм към него, тъй като моята теория спрямо всички жокери и поведението му ме води натам.
Ще ми е интересно да видя и други предположения от ваша страна  Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 15:47 от little_beauty

# 461
  • София
Някой гледа ли Дневниците на Къртицата? Сега го пускам за първи път, но е нещо като повторение на предишният епизод.. newsm78

Охооо, глеах откъс от следващият епизод.Ивайла май ще бъде следващата номинирана, но си го заслужи след като изманипулира хората, а тя си заби копието на друто място..Мноого глупаво чак ме издразни, като си дал дума ми карай докрай, после само оправдания.. ooooh! ooooh!

little_beauty , страшно много си се потрудила, поздравления...но аз не се ориентирам, как да разпозная кой е К.по тези отговори.. newsm78

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 15:17 от Сърчице***

# 462
  • Варна
Сърчице***, по поведението и жокерите за мен К е Русев, затова в табличката има графа Русев, попълнена с отговорите на въпросите спрямо него.
Ако допуснем, че той е К и следим по отговорите на Кети на първия тест, която играе с Бориса и въпреки че Роксана също не е ориентирана, Кети дава по-малко верни - спрямо Русев се получава, че тя няма нито 1 верен Wink
На втория знаем, че Кети играе с Каменов и че с Тушева (която предполагам играе с Бориса) дават равен брой. По моите сметки спрямо Русев се получава точно 4 на 4 Wink (в табличката не съм отразила вярно (пише 3=3), защото не съм отразила въпроса за професионалния спорт)

От предполагаемото допускане, че е Русев, се получава логичен резултат:
Кети отпада на първия, на втория дава равен брой с Тушева. Wink

Това са моите съображения, надявам се да ги разясних Simple Smile Ще ми е интересно да видя с други допускания какво би се получило  Peace

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 15:49 от little_beauty

# 463
little_beauty , разбрах логиката ти. Добра е Simple Smile Само трябва да сме сигурни с кого са играли и най - много помага, когато има равен резултат. За Тушева сигурно ли е, че е играла с Бориса?

# 464
  • Варна
little_beauty , разбрах логиката ти. Добра е Simple Smile Само трябва да сме сигурни с кого са играли и най - много помага, когато има равен резултат. За Тушева сигурно ли е, че е играла с Бориса?
Тушева не са я питали директно, но по спомени ми се върти, че подозираше Бориса Wink
Между другото и първия тест помага, защото както знаем Роксана искаше да напусне, но с тази 0 верни Кети просто не й е оставила шанс  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт