КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 597
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Тука има снимка на Бориса и адвоката преди Къртицата , поне така твърдят. Лошо няма , че се познават преди това , но ми остава лош вкус за нагласени скандали и плосък сценарий.

http://www.kliuki.net/deloto-na-borisa-srestu-emil-kamenov-palen … -dokazatelstvata/

# 616
  • Варна
Да, сега остана само "да заповяда многопочитаемата съдия Искра Онцова" и фарсът ще е пълен  Mr. Green  hahaha Joy

# 617
Няма по-смешно и комедийно подозрителен народ от българския. Планът Ран-Ът и всички други планове говорят за това, колко сме убедени, че сме най-красив и умен народ на света, но все някой иска да ни прецака.  Любимата реплика на българина - ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО. Дори и живота ви е нагласен. НЕ мога да повярвам за какви глупости се хващате.  hahaha Друг е въпросът защо българския народ толкова се вживява в едно реалити шоу и очаква от него да му покаже истини за живота и едва ли не да възпитава децата му. Навсякъде по света хората правят телевизия за забавление, а ние искаме да гледаме телевизия с образователна цел. Ама то какво да се учудвам на народ, който масова вярва във врачки и суеверия. Всичко тук е сбъркано.

# 618
  • София
Цитат
Хахахаха, стига бе! Чак такъв театър... Не е истина.

http://omnia-bg.com/home.html

Е вижте в сайта на кантората кой е сред клиентите на Омния. Както виждате и други продуцентски къщи са сред партньорите на Омния. Логично е, ако сме подписали договор с адвокатска кантора тя да ни представлява. Смешни сте с вашите конспирации. Убивам да се смея с вас и с това колко сте мнителни. Никой не ви дължи никакво обяснение. Всичко е повече от ясно, ама вие вечно живеете в някаква теория на конспирацията, в която някой все ви премята нещо и все ви мами. Адвокати като адвокати.

Укроти малко тона, моля. Никакви конспирации не са това, а евтин театър. А и не видях някой да иска обяснение от "мащабната продукция".

# 619
Наистина ни мислят за големи идиоти  Mr. Green

# 620
Цитат
Укроти малко тона, моля. Никакви конспирации не са това, а евтин театър. А и не видях някой да иска обяснение от "мащабната продукция".

ТИ шоу ли гледаш или образователна програма за морал и етика ? Какъв евтин театър те гони ? Напротив знаеш ли колко пари струва на телевизията подобно предаване ? Това да не е един декор и един водещ с написан на лист сценарий ? Театърът, който гледаш, си е направо скъпичък. Да не би като ходите на някое представление да влизате ей така без пари. Всяко представление струва пари.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 22:29 от dido1302

# 621
  • София
Цитат

ТИ шоу ли гледаш или образователна програма за морал и етика ? Какъв театър те гони ?

Joy Joy Joy

# 622
  • Варна
Дидо, както виждаш ние се забавляваме с фарса, който ни предлагат Wink
Смеем се на театрото, а ти опонираш за всичко и правиш някакви глобални заключения - за народа ни Wink
ПС: Звучиш като разочарован емигрант, принуден едва ли не на сила да живее в България  Laughing
Моля те не обобщавай така за българите като цяло в опозиция с ''цивилизования" свят, защото и в България има интелигентни и проницателни хора и не е редно да слагаш всички под общ знаменател Wink

# 623
  • Bulgaria
Скъпи ми/ни Дидо, моля да престанеш да се мислиш за най-умния и най-знаещия. Всеки в този форум изказва някакво мнение, с което може да се съгласиш или не, но не е нужно в почти всеки твой коментар да се заяждаш с останалите участници. Ти и Лиляна много ме дразните с това си поведение. Нямах намерение да пиша имена, но преди няколко дни помолих да няма такива заяждания.  Crossing Arms  ooooh!

Никой не търси конспирации, а просто констатираме някои неща.

И все пак да напомня мотото на Предаването - НИЩО НЕ Е ТАКОВА, КАКВОТО ИЗГЛЕЖДА.

БЛАГОДАРЯ на участниците, които се включват в темата с разсъждения свързани със разкриване на Главния въпрос- КОЙ е Къртицата.   bouquet

# 624
Цитат
Дидо, както виждаш ние се забавляваме с фарса, който ни предлагат Wink
Смеем се на театрото, а ти опонираш за всичко и правиш някакви глобални заключения - за народа ни Wink
ПС: Звучиш като разочарован емигрант, принуден едва ли не на сила да живее в България  Laughing
Моля те не обобщавай така за българите като цяло в опозиция с ''цивилизования" свят, защото и в България има интелигентни и проницателни хора и не е редно да слагаш всички под общ знаменател

Ами впечатлен съм от изключителната проницателност на някои зрители. Впечатляващо, дори и за ФБР и ЦРУ. Уау продуцентите работят с двама адвокати. Единият им участник е клиент на единия адвокат , а другия участник е клиент на колегата му. Впечатляващо откритие.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 22:41 от dido1302

# 625
  • Варна
krasi_dim, съгласна съм с теб, нека си търсим Къртицата и не разваляме хубавата темичка с безсмислени отклонения  Peace
ПС: Дидо, омаловажавайки чуждото мнение, и принизявайки другите, НЕ извисяваш себе си Wink
Аз по никакъв начин нямам намерение повече да се опитвам да водя разговор с теб, защото е безсмислено и неконструктивно Wink

# 626
Цитат
Дидо, омаловажавайки чуждото мнение, и принизявайки другите, НЕ извисяваш себе си Wink
Аз по никакъв начин нямам намерение повече да се опитвам да водя разговор с теб, защото е безсмислено и неконструктивно

Не целя да се заяждам с никого умишлено и се надявам да не съм пресолил манджата. Извинявам се, ако съм засегнал лично някого с коментарите си. Просто съм изразил мнението си.

# 627
  • София
Цитат
Дидо, омаловажавайки чуждото мнение, и принизявайки другите, НЕ извисяваш себе си Wink
Аз по никакъв начин нямам намерение повече да се опитвам да водя разговор с теб, защото е безсмислено и неконструктивно

Не целя да се заяждам с никого умишлено и се надявам да не съм пресолил манджата. Извинявам се, ако съм засегнал лично някого с коментарите си. Просто съм изразил мнението си.

Да се извиня предварително, че ще е спам. Не, не съм типичната според твоето Дидо изказване, българка, която търси под вола теле и никога за нищо не вярва. Но точно за предаването - да за това и да за този сезон - има момент, който знам, че много готино излъгаха зрителите, не съм го писала, защото харесвам този актьор и не ме притесняваше толкова. Но заради теб ще го кажа - мисията, в която чупиха стъкла - когато беше ред на Вини - човекът от екипа, който се вижда през цялото време и върви едновременно с него е човек, който работи в кино центъра в Бояна и отговаря за експлозивите (Да се взривява даден обект дистанционно, преди сблъсък). И на който не му е ясно какво пиша, да си пусне клипа и сам ще види как въпросния, след последното 'счупено от Вини стъкло", си оставя дистанционното на масата. Така, че да, определено мисля, че и доста ни манипулират и заблуждават.

# 628
Най-много се смях на "изпита" по история и накрая при пеенето Каменов с неговото "оо-ооо-оо".  Joy

Следващите два дни е голямата разбивация с живите предавания.  tv

# 629
Най-много се смях на "изпита" по история и накрая при пеенето Каменов с неговото "оо-ооо-оо".  Joy

Следващите два дни е голямата разбивация с живите предавания.  tv
Направо не ми се мисли какво ще им пускат и как ще се гледат след това  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт