КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 593
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • IT
За мен  е срамота да не се знаят такива неща от българската история.

# 631
Обаче как се споглеждаха Попай и Костя, като хора с "нацапани гащи"  Laughing

Чувството пред целият свят да се покажеш като интригант и двуличник,
но разбира се, те не са такива момчета в живота, това е само игра.

# 632
  • София
Оооо аз съм убедена, че от продукцията ще покажат днес или утре на живо кой какви дупки и микрофони е запушвал и къде се е крил, едва ли ще го оставят в тайна за участниците и тогава вече ще стане лелел  Joy Joy

gery1, аз пък през цялото време си мислех, че на Вини са му сложили по-тънки стъкла, но това с дистанционното не съм го забелязала..100% съм убедена, че нещо са направили по въпроса, Боби едвам успя да ги счупи, а пък Вини мина през тях като през картон... newsm66

# 633
  • София
Цитат
Ивайла и Попай се изложиха, чак ме е срам...
Лицемерието ни е присъщо. Ние също правим смешни грешки, но се подиграваме на хората само за това, че са сбъркали по телевизията. И ние сме неграмотни, и те.
Не съди за другите по себе си  Mr. Green  tongue

Някой спомня ли си да е гледал клетвите на участниците, че не са къртчета  newsm78

# 634
Не ми е толкова странно, че адвокатите са от една кантора, а това, че и двамата бяха на 100% убедени, че ще спечелят делото. Сигурно са наясно с казуса, и сигурно са си говорили по между си, как могат да са толкова убедени и двамата, че ще спечелят.???

# 635
  • Варна
Ами при положение, че и двамата са колеги от една и съща кантора, при предполагаемо дело, е ясно че кантората така или иначе ще спечели  Joy

# 636
   Екатерина е писала в коментарите (на латиница и изключително неграмотно). Joy Разбира се не се знае дали е тя наистина.
      http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.Uz5ptfl_sTo

# 637
Отново на плаж, отново Ивайла иска да й вкарат айподЪЪЪ.  Smile

# 638
Дадоха ли кой е запушил микрофона в тоалетната? Видях само Костя и Гери, че го видяха, че е запушен...
За рисунките е ясно, Костя ги рисува и даже си е написала "Къртицата беше тук!" Simple Smile
Малко измислена ми се стори тази глоба.
А за изпита на Гери и Емо, те казаха З, а после когато Андрей им каза че е О, те седяха и мълчаха.. Защо ли?

# 639
По стила й на писане и съдържанието на написаното, вярвам, че е тя  Grinning
Между другото Кетито е много активна и във фб страницата им, храни всички участници наред и поства някви измислени жълти статии, в които пише колко била харесвана от зрителите всъшност  ooooh! http://www.kliuki.net/keti-ot-karticata-stana-lyubimka-na-zritel … d=288381481237582

# 640
Само си сля дъската СашУ, другите неща кой шги мие нинам.  Scream

# 641
  • София
И аз обичам много април и май, всичко цъфнало - дървета, птички  Joy
(По Киряка)

# 642
  • Варна
Да, Evangelina , и на мен ми се видя много измъчена тази глоба. Според мен целта й беше да настрои участниците още повече един срещу друг  Naughty

За рисунките на Костя беше адски тъпо - човекът си е артист и твори - какъв им е проблема  Crossing Arms
Другата причина, която беше много измислена беше за "водене на разговори в коридора", а видеото което пуснаха към този аргумент беше с Борислав и Костя, които в хола намекнаха за евентуален бъдещ разговор там...Глобяват ги за нещо, което не се е случило все още или има други, които са го правили вече и ни показват кадри, които не са в касателство с тази хипотеза  Thinking
Сано веднъж на лайф беше казал на Иван "да не е толкова сигурен, че не могат да си говорят някъде без да бъдат записани".

Според мен това че не са се подсигурили организаторите, така че да нямат шанс участниците да водят тайни разговори, си е тяхна слабост и НЕ би следвало да налагат глоби по такива измислени причини Wink

ПС: avalancha , къде се загуби  Hug разгледа ли втория тест, имаш ли някакви нови изводи  Stuck Out Tongue

# 643

Ами впечатлен съм от изключителната проницателност на някои зрители. Впечатляващо, дори и за ФБР и ЦРУ. Уау продуцентите работят с двама адвокати. Единият им участник е клиент на единия адвокат , а другия участник е клиент на колегата му. Впечатляващо откритие.

Искаш да кажеш че е напълно нормално двама адвокати от една кантора да се изправят един срещу друг в съда?
Дидо ти не беше ли юрист? Така се хвърли да ги защитаваш тези двамата че няма да се учудя ако ти си единият юрист от фирмата.

# 644
Аз мисля, че нямат право да си променят отговорите в тези игри и не проумявам как при Емо и Гери се оказа, че са казали "О", когато те казаха "З" newsm78

Общи условия

Активация на акаунт