КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 598
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • in Wonderland
Ами и аз така знам, но по-горе се писа, че зрителската номинация е днес и като проверих програмата-за събота Къртица няма...  Rolling Eyes

Ами не зная , до сега беше както го написах , ако нещо са го променили отново, нз .

# 601
  • Варна
Да, днес си е обикновено дейли. 
Щели да ги "върнат в първи клас" Simple Smile Любопитно ми на какво ще ги изпитват и кой колко знае   Mr. Green

# 602
  • София
В инфото на телевизията пише, че днес е от 20,30ч. до 22,30ч.

# 603
http://tv7.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0_l … e.05-04-2014.html
Програмата - има Къртица в събота. Едва ли ще се състезават с Нико Тупарев за рейтинг ...

# 604
Тоя па Жоро, що се мисли за много умен??? Коцето е номер едноо!

# 605
Дали ви се струва възможно толкова честен човек на пръв поглед като Киряка да се е съгласил да бъде къртица ?

# 606
  • IT
Според мен не!
Ивайла и Попай се изложиха, чак ме е срам...
Сано  пак влезна във филм.

# 607
Според мен не!
Сано  пак влезна във филм.
Изпуснах,Сано защо пак се ядоса,защо са се изложили Попай и Ивайла

# 608
Цитат

Вярно направиха грешки, ама айде не се срамувайте толкова. Заливам се от смях, когато разни хора само чакат някой известен да обърка нещо и му се нахвърлят при положението, че повечето от самите зрители също щяха да направят една камара грешки. Лицемерието ни е присъщо. Ние също правим смешни грешки, но се подиграваме на хората само за това, че са сбъркали по телевизията. И ние сме неграмотни, и те. Разликата е, че тях ги дават по телевизията, а нас зяпачите не. И понеже ние се скрити от камерите можем да се правим на много начетени и възмутени.

PS И повярвайте познавам изключително достойни, честни и възпитани хора, които цял живот са работили здраво и са осигурили спокоен живот на семействата без да имат и най-малка представа кой е генерал Вазов и кой е спасил българските евреи.

# 609
  • Bulgaria
Тези двамата познахте ли ги?

линк http://omnia-bg.com/about.html

# 610
А ясно,то да бяха адвокати от различни кантори,много тъпо театро
Тия двамата И и А,направо се излагат,много подценват публиката.
Няма да се учудя ако всичко м/у Емил и Бо е също театър

# 611
  • София
Тези двамата познахте ли ги?

линк http://omnia-bg.com/about.html

Хахахаха, стига бе! Чак такъв театър... Не е истина.

# 612
Като обърнахте внимание на адвокатите се сетих - много се забавлявах Андрей като представи адвокат МИлан Зарев , с ударение на И . Окъде , накъде , не е ли името МилАн ? По европейско може би , или не е с булгарски произход адвоката ? Mr. Green

# 613
Цитат
Хахахаха, стига бе! Чак такъв театър... Не е истина.

http://omnia-bg.com/home.html

Е вижте в сайта на кантората кой е сред клиентите на Омния. Както виждате и други продуцентски къщи са сред партньорите на Омния. Логично е, ако сме подписали договор с адвокатска кантора тя да ни представлява. Смешни сте с вашите конспирации. Убивам да се смея с вас и с това колко сте мнителни. Никой не ви дължи никакво обяснение. Всичко е повече от ясно, ама вие вечно живеете в някаква теория на конспирацията, в която някой все ви премята нещо и все ви мами. Адвокати като адвокати.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 22:14 от dido1302

# 614
  • Варна
krasi_dim, както винаги си изключително наблюдателна   bouquet

Интересно ми е само как биха обяснили водещите това "съвпадение"  Thinking
Уж щяха да предоставят на Емо К. възможност за избор сред проявилите желание да го защитават адвокати във ФБ...
В крайна сметка явно единствените адвокати, които проявяват интерес към "заплетения" казус, работят в една и съща кантора, която е и в отношения с продуцентската им компания   Joy

Общи условия

Активация на акаунт