КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 695
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Скоро Мама жаба беше ни припомнила интересни неща за миналия сезон с това клипче http://vbox7.com/play:fe4f703608 Wink
Ива*, заслушай се питат Кирчо още преди играта дали е съгласен и дали приема ролята (има и опция, ако откаже предлагат на някой друг от подходящите набелязани за Къртица) Wink
Съгласна съм с inaa3 , че е уместно да поразсъждаваме над избора и качествата им, а и тяхната мотивация.
Според мен на първо време можем да изключим възможността да е някой от известните. Първо, защото тяхната мотивация за участие е различна - те вече са получили своето парично възнаграждение под формата на хонорар за участие и ако са къртица нямат достатъчен стимул да саботират и да трупат парички Simple Smile Второ, както и те самите казват са влезли там с имената си (Киряков, Евгени, Ивайла) и искат да направят добро впечатление Wink Трето за тях информацията е много повече като количество и е по-достъпна отколкото за неизвестните и би било по-лесно да се разкрие Къртицата в такъв случай Wink

# 406
  • София
little_beauty, тогава да поразсъждаваме отново за всички жокери, аз всичките мога да ги свържа само с Киряка както вече казах, Костя само русата перука незнам как да му я лепна..За другите участници ми е мъгла.. newsm78

# 407
  • Варна
little_beauty, тогава да поразсъждаваме отново за всички жокери, аз всичките мога да ги свържа само с Киряка както вече казах, Костя само русата перука незнам как да му я лепна..За другите участници ми е мъгла.. newsm78
Да, жокерите са важни, но не трябва да се осланяме само на тях, а да се вглеждаме и в поведението на участниците и да разсъждаваме над тестовете и отговорите на отпадналите участници и  техните заподозрени Wink
Относно жокерите, твърде лесно видима е логиката да водят към Киряков Wink Според мен те са по-завоалирани и моята теория за тяхното значение я дадох на дълго и широко някъде в миналата тема (визирайки основния си заподозрян -Русев).
Костя би бил неочакван и добър избор от страна на Николов и много бих се радвала да е той, но везните ми клонят много повече към Русев засега Wink

# 408
  • София
Не е Русев кърта според мен, просто си мисли, че го е разкрил Naughty
Ивайла е доста манипулативна, ако кара така, със сигурност ще остане до края, стига да не я номинират зрителите.
Пушката също го виждам на финал - харесват го и зрители и къртици.
Борчето, макар да ми е противна с поведението си, е добър играч, но ми се струва, че по-рано ще замине.
Саното да не се е напил нещо, какво беше подпалил Shocked Хем не ще сеири, хем сеири прави Grinning
Аман от псевдоморалисти у тая къртичина.
Фаворити за къртицата си ми остават Киряков, Евгени, Костя и към тях прибавям Ивайла.

# 409
Не мисля, че Киряк е къртицата. Още от самото начало го отричам като вариант.

Боби сега е подхванал Ивайла, ухажва я "жребецът"  ooooh!

http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.Uzl10KiSyHY

Само Герито още не е минала под зоркия му поглед, ама смее ли там..

# 410
  • София
_InkA_, той Боби и майка си щеше да задиря сигурно, ако беше в къртичината  Sick
Защо Кирячето го отричаш тъй?

# 411
Абе и аз Киряка нещо, ама хич не го виждам като кърт. Може, ако си го изберат в последния момент от немай къде Wink Laughing

# 412
Киряков е твърде срамежлив и затова не мисля, че са го избрали за къртицата. Когато човек е срамежлив, има голяма вероятност в пристеснението си да се издаде.

# 413
  • IT
Започнах да отговарям на въпросите на първият тест  с останалите участници и по този повод изгледах първият епизод. Русев казва че заподозряни му били Сано, Коцев , Ивайла и не помня кой. Киряка се справи блестящо на играта, а Ивайла се изложи максимално.

# 414
По-рано днес по програма от сайта на тв7 нямаше предаване в Събота, но вече са поправили грешката.  newsm44

15 мин. до старта на предаването днес.  tv

# 415
  • in Wonderland
Цитат
Според мен на първо време можем да изключим възможността да е някой от известните. Първо, защото тяхната мотивация за участие е различна - те вече са получили своето парично възнаграждение под формата на хонорар за участие и ако са къртица нямат достатъчен стимул да саботират и да трупат парички Simple Smile Второ, както и те самите казват са влезли там с имената си (Киряков, Евгени, Ивайла) и искат да направят добро впечатление Wink Трето за тях информацията е много повече като количество и е по-достъпна отколкото за неизвестните и би било по-лесно да се разкрие Къртицата в такъв случай Wink

Изобщо не съм съгласна , колкото и пари да си получил , още малко ( или много ) никога не биха били излишни  Wink . Кирчо също беше влезнал там с името си и не смятам ,че на някой е направил лошо впечатление . Третото , отново се препокрива с това ,че Кирчо бе Кърта мин сезон .

Но , като цяло , и аз не мисля , че е известен този сезон ,ама да видим .

# 416
  • Pleven, Bulgaria
Тоя Борислав все повече ме дразни.Едновременно играят заедно,едновременно всеки си знае неговото и се опитва да наложи над другите
Борислав като е толкова мъж защо не си заби копието,където си иска,а сега обвинява Ивайла,че не е номинирала Бориса

# 417
  • КиТ
Групичката се разпада  Whistling

# 418
  • Бургас
борисо.... само мъжете ли са важни в този живот за теб ooooh!

# 419
  • IT
Само не разбрах какво написа Бочко на първият ред:"Хриси съм"? Не беше много ясно.

Общи условия

Активация на акаунт