КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 688
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • при Дядо Коледа
Групичката как се наговарят и "подкрепят". Сега хубаво са се обединили срещу тройката,вече двойка,но какво ще правят като ги изгонят? Мисля,че ще се сгромолясат с гръм и трясък след 1-2 седмици,то от сега започнаха-кой кого обещал да номинира,пък не го направил.
Някои с какво самочувствие и сигурност мислят,че ще продължат дълго в играта. Не осъзнават ли,че колкото по малко остават,толкова повече се засилва конкуренцията по между им. Нямам търпение да дойде този момент,тогава ще стане интересно.
Киряков ми е сред заподозрените,личи си,че ситуацията му е изгодна , как леко подпитва и той кого ще номинират тази седмица.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 08:02 от Аn...

# 436
  • София
spoiler]доки днес каза,че №4 ще е момче  Mr. Green[/spoiler]
Честито жабче, да сте живи и здрави желая от сърце bouquet

До края на мащабната продукция не знам дали някой ще остане чист (ако мога да използвам терминологията на Саното), все повече лъсват всичките, явно тактиката в този формат е да спечелят с подлост, лицемерие и манипулации.  Sick

# 437
  • IT
На Мама жаба честито  Hug
По темата- Русев как чак се учуди на това, което му каза Сано-то.
Каменов е първобитен, с някакъв вид морал. На страницата на къртицата има едно клипче, в което се обесняват как освобождават сексуалното напрежение. Боби обеснява, че го прави под душа, Емил казва, че не може, срамота било.На мен все още ми харесва.

# 438
Емил Русев е прекалено смешен и виден лъжец, че да е той къртицата. Интересно е, че и никой в базата не го подозира, а мислят, че е някоя от жените около него, което подсказва, че мислят тях за по-силни и надеждни от него. Каква по-голяма подигравка от това....

# 439
Гери е скрита лимонка, тя изобщо не е тип момиче за Костя, виж само как се облича, какъв й е стила, в какви клипове се е снимала.
Жабке,честито!Чудесен баланс ще създадеш вкъщи!  bouquet

Гери е тиха вода... Wink Хм,знам ги аз такива..Хич не я мислете за много хрисима!

# 440
Големият "лагер " от 8 човека, обвинява малкият "лагер" от 3ма човека в наговаряне Simple Smile Не е ли парадоксално? То се видя кои са мишките, а повечето даже нямат собствено мнение и чакат, някой от другите да им каже за кого да гласуват. Накрая даже не могат да се обосноват като хората.
Ивайла и Жорко не може да им се отрече, добри са  - мотаят ги другите както си искат.
Само Къртичката не е в нито единия лагер. Миналата година забелязах, как Кирчо си забиваше копието, без да даде някаква аргументация относно къртичката. Винаги беше забивам на тоз щот ме кефи или нещо от този род. Сега отново Костя никога не казва забивам на този, защото ще ми помогне да стигна до къртицата или защото го подозирам, че е къртицата.
Сега голямата групичка, като елиминира противниците си, ще стигне и до него. Незнам от продукцията как ще го позволят...
Ще сменят сценария може би Simple Smile Ще ги насъскат в голямата група едни срещу други, за да започнат да се самоизяждат... и да оставят Къртичката още малко да си развява байряка...
Това са моите докадки .... Simple Smile))

# 441
  • IT
Докато гледах старите епизоди да отговоря на вторият тест извадка от разговор, когато разбират че ще влезне Виктория.
Емил Р:Всички я познавяме много добре, знаете как ще се представи, до седмица ще си отиде.
Ти оставаш до финал, докато можеш, аз напускам.
Христина:На мене ми дължиш това нещо.
Емил Р:Да остана?!?Не ни го причинявай!

А каква стана тя.

Другото, което ми направи впечетление е в мисията със сърцата е, че Костя или саботира мисията или наистина не успя. Киряков се съблече, за да е солидарен със своя отбор.

# 442
Живото днес не е съвсем живо. Дават избрани моменти, защото сега участниците били на седмична мисия извън територията на базата.

# 443
  • Варна
Във вчерашния епизод и на мен Ивайла ми направи лошо впечатление. Именно тя и Жоро убедиха останалите играчи в своята стратегия да изпратят Бориса, а не Русев, защото "щял да е 5 гърди напред". А на самите номинации  тя си направи тънката сметка и се опита да излезе "чиста от водата".
Бих я оправдала, защото тя нееднократно е казвала, че според нея К не е Бориса, но не трябваше да постъпва така некоректно, при положение, че именно те с Жоро "дадоха тон" за нейната номинация Wink Другите щяха да номинират Русев, ако не бяха те двамата. Доста са ми противоречиви действията им  newsm78
allexa.7 , реши ли ги вече, много са ми любопитни изводите ти и дали съвпадат с моите Crazy
krasi_dim , (понеже знам, че ти най-прецизно ги следиш  Sunglasses) надявам се и ти да ни споделиш скоро наблюденията си от тестовете  Peace

ПС: Жабке , честито и от мен  Hug

# 444
напълно е възможно да са убедили Русев да остане, като са му обещали да го направят къртица... сега като се замисля... Иначе той наистина искаше да си тръгва!

# 445
А може ли пак анкета - Кой смятаме за къртица на този етап... Като излезе Христина, нейните гласове ще се преразпределят между другите участници. Все пак беше една от най подозираните. На мен ще ми е интересно да видя анкетата...

# 446
Цитат
напълно е възможно да са убедили Русев да остане, като са му обещали да го направят къртица... сега като се замисля... Иначе той наистина искаше да си тръгва!

Да, да и ще оставят Къртицата да бъде номинирана всяка седмица, защото се знае, че никой в базата не харесва ЕМо Русев. Я помисли малко какво печели продукцията, ако всяка седмица един и същ бие в тестовете. Накрая и малко дете ще знае кой е Къртицата.

PS Зрителите да спрат да се правят на големи моралисти и да обвиняват за всички смъртни грехове Бориса и Емо Русев и наистина да проверят дали ни заблуждават или играят честно като подозират Георги. Очевидно той е заподозрян номер 1. Едва ли Бориса би била така усърдна да го пише това на всяко ъгълче от изолатора. Пробвайте с Жоро. От опит не боли.

# 447
  • Варна
Цитат

Да, да и ще оставят Къртицата да бъде номинирана всяка седмица, защото се знае, че никой в базата не харесва ЕМо Русев. Я помисли малко какво печели продукцията, ако всяка седмица един и същ бие в тестовете. Накрая и малко дете ще знае кой е Къртицата.
Продукцията тази година умишлено НЕ съобщават броя верни отговори Wink Миналата година щеше да е рисковано от страна на К да ходи на тест и да дава 10 от 10, но тази въобще не е така. И ако си спомняш точно преди Е. Русев да решава за първи път тест, Иван около 3,4 пъти съобщи, че НЯМА да кажат броя Wink съответно Русев съвсем хладнокръвно и изключително бързо го реши и изглеждаше спокоен и сигурен, че остава Wink А и докато Русев поддържа илюзията, че играе с Киряков (и както виждаш има много хора, които му се връзват) почти никой не подозира самия него Wink

# 448
Цитат
Според мен на първо време можем да изключим възможността да е някой от известните. Първо, защото тяхната мотивация за участие е различна - те вече са получили своето парично възнаграждение под формата на хонорар за участие и ако са къртица нямат достатъчен стимул да саботират и да трупат парички Simple Smile Второ, както и те самите казват са влезли там с имената си (Киряков, Евгени, Ивайла) и искат да направят добро впечатление Wink Трето за тях информацията е много повече като количество и е по-достъпна отколкото за неизвестните и би било по-лесно да се разкрие Къртицата в такъв случай Wink

Изобщо не съм съгласна , колкото и пари да си получил , още малко ( или много ) никога не биха били излишни  Wink . Кирчо също беше влезнал там с името си и не смятам ,че на някой е направил лошо впечатление . Третото , отново се препокрива с това ,че Кирчо бе Кърта мин сезон .

Но , като цяло , и аз не мисля , че е известен този сезон ,ама да видим .

Според мен ако става въпрос за пари е по логично да е известен. В края на предаването по голямата част от зрителите ще са разбрали кой е къртицата и ще му вземат парите. Известните си имат хонорар и са си ок, но ако изберат неизвестен ще бъде много прецакан. Три месеца е бил яко във филма и накрая си тръгва без лев Money

# 449
  • IT
little_beauty не съм още решила всичките, остава ми един тест и половина.
dido1302 според мен зрителите ги дразни Емо Р. , че излезна някакъв мухльо, а не че го мислят толкова за къртицата.

Общи условия

Активация на акаунт