КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 644
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
А тоя изолатор за нищо го нямат вече, уж една седмица щяха да стоят не знам си кво, а Бориса и 48 часа не са я държали.  Shocked

На Бо  Laughing, беше мега тъпня "предизвикателството", да пробва 100 ключа.  doh bash newsm11

# 556
А тоя изолатор за нищо го нямат вече, уж една седмица щяха да стоят не знам си кво, а Бориса и 48 часа не са я държали.  Shocked

На Бо  Laughing, беше мега тъпня "предизвикателството", да пробва 100 ключа.  doh bash newsm11
Поне 1000 да бяха дали.  Mr. Green

# 557
Не харесвам Борислав изобщо. Обаче се опитваше да играе играта по свой си начин, което ми хареса. Според мен обаче, сега с тези агитации ще настрой много хора срещу себе си. Някой беше писал по горе, че му прилича на Любо. За мен нямат нищо общо. Любо не агитираше никои, той по скоро ги предизвикваше и после анализираше реакциите им. Това е по добрата стратегия. Ако след излъчването на тези кадри не се обърнат всички срещу него и ако малко се отдръпне настрани ( както го прави моя заподозрян Илиян) мисля че ще стигне до финал  Grinning

# 558
  • Варна
Да, пролича им много ясно двойния стандарт - Кети с 6 змии, Русев с Вики (което според мен беше по-скоро приятно за него, гледайки го сега без жена си как се увърта все около нея) и накрая Бориса с ключовете  Joy
Чак ми дожаля за леля Кети  Simple Smile

# 559
И супер тъпи са предизвикателствата. На Бориса беше мнооооооого скучно.

# 560
Да, пролича им много ясно двойния стандарт - Кети с 6 змии, Русев с Вики (което според мен беше по-скоро приятно за него, гледайки го сега без жена си как се увърта все около нея) и накрая Бориса с ключовете  Joy
Чак ми дожаля за леля Кети  Simple Smile

Съгласна с теб....... тази жена направо я побъркаха  #2gunfire

# 561
Цитат
Да, пролича им много ясно двойния стандарт - Кети с 6 змии, Русев с Вики (което според мен беше по-скоро приятно за него, гледайки го сега без жена си как се увърта все около нея) и накрая Бориса с ключовете  

Не мисля, че двойният стандарт между Кети и Бориса е нелогичен. Накарай сто мъже да разпределят лесно и гадно изпитание между двете и виж какъв ще е резултата. Съмнявам се и един дори да направи нещо различно от моментното. Виж, ако са жени, Бориса ще бъхти яко, а Кети ще има по-лесна задача. Всички можем да си обясним причините.

# 562
Цитат
Да, пролича им много ясно двойния стандарт - Кети с 6 змии, Русев с Вики (което според мен беше по-скоро приятно за него, гледайки го сега без жена си как се увърта все около нея) и накрая Бориса с ключовете  

Не мисля, че двойният стандарт между Кети и Бориса е нелогичен. Накарай сто мъже да разпределят лесно и гадно изпитание между двете и виж какъв ще е резултата. Съмнявам се и един дори да направи нещо различно от моментното. Виж, ако са жени, Бориса ще бъхти яко, а Кети ще има по-лесна задача. Всички можем да си обясним причините.
Няма значение дали мъже или жени разпределят задачине. И двойният стандарт Е нелогичен. Нали уж всички в базата са равни, а доста явно Бориса е толерирана, което е грозно. Каквато и да е, ако ще да е мис Свят, всички хора са равни, особено в една такава игра където е супер грешно продукцията да показва афинитет към някой.

# 563
Цитат
Няма значение дали мъже или жени разпределят задачине. И двойният стандарт Е нелогичен. Нали уж всички в базата са равни, а доста явно Бориса е толерирана, което е грозно. Каквато и да е, ако ще да е мис Свят, всички хора са равни, особено в една такава игра където е супер грешно продукцията да показва афинитет към някой.

Явно са знаели, че Кети се страхува от змии и така са се опитали да я предизвикат. Ако Бориса не е посочила страхове или не са могли да намерят какво могат да и направят, за да и бъде некомфортно. Да пуснат Силвестър Сталоун ли ?

# 564
  • София
Цитат

Логично е, ако главният редактор мисли не с ГЛАВНАТА си глава, а с онази долу. Ако не става въпрос за ПРЕДАВАНЕ, а за ЛЯГАНЕ.

Но не е правилно и професионално, когато става въпрос за една игра-състезание, в която отношението към всички участници трябва да е еднакво.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 13:13 от Mari_Mar

# 565
Истината е, че преди вота на зрителите винаги монтират някакви гадни кадри за някой, зрителите го номинират и винаги номинираният от зрителите излиза, не знам защо така се получава.
Според мен излиза този,който продукцията реши,освен ако наистина заподозреният от публиката не играе с къртицата.Те знаят кой с кого ще играе на теста и правят въпросите така,че този който искат да остане да съвпадат повечето отговори с къртицата.Примерно Бориса ако наистина е играла с Георги и къртицата е Евгени,в последните мисии бяха в един отбор,и двамата имат дъщери и т.н.Ама как го обясних  Laughing Надявам се сте ме разбрали  Grinning
Спомням си миналата година всяка седмица 3-ма от заподозрените имаха някакви мисии,пускаха им да ги лазят тарантули,имаше  и едно колело,което ги въртеше с на долу главата ,от долу има6е аквариум пълен с вода и т.н. Тази година изобщо го няма това.  Thinking

# 566
Поне 1000 да бяха дали.  Mr. Green

Един да й бяха дали, ама на дъното на аквариум пълен с пирани.  Twisted Evil  Mr. Green

# 567
  • София
Цитат
Явно са знаели, че Кети се страхува от змии и така са се опитали да я предизвикат. Ако Бориса не е посочила страхове или не са могли да намерят какво могат да и направят, за да и бъде некомфортно. Да пуснат Силвестър Сталоун ли ?

Е ти намери, с какво да я изтезаваш. Плашиш куче, със салам

# 568
  • София
хаххаха Ocaso , много си жесток... Joy Joy И аз съм на мнение, че не е честно това...Тя Бориса им се закани на всичките в изолатора, да видим какво ще направи..

# 569
  • Варна
Не харесвам Борислав изобщо. Обаче се опитваше да играе играта по свой си начин, което ми хареса. Според мен обаче, сега с тези агитации ще настрой много хора срещу себе си. Някой беше писал по горе, че му прилича на Любо. За мен нямат нищо общо. Любо не агитираше никои, той по скоро ги предизвикваше и после анализираше реакциите им. Това е по добрата стратегия. Ако след излъчването на тези кадри не се обърнат всички срещу него и ако малко се отдръпне настрани ( както го прави моя заподозрян Илиян) мисля че ще стигне до финал  Grinning
Ikia, съгласна съм, че втори като Любчо няма (голям ми е Любимец  Peace). Беше изключителен и в мисиите и в играта. Този сезон обаче е много различен - изслушай идеята на гл. редактор този път каква е:
http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.Uz0we_nV-oo
Н.Николов е заложил на интригите и манипулациите този път, искат играта да е "Всеки срещу всеки" Naughty. И както преди бях писала този път със сигурност не са заложили на тиха и "симпатично непохватна К" тип Кирчо, а на някого, в когото са сигурни, че ще лъже и маже без никаква съвест в името на парите Wink (като Русев)
В Борислав има доста неща, които не харесвам, но не може да му се отрече, че освен Жоро няма кой друг да им изнася мисиите и да им печели храна в лова. Тактиката му за Ивайла може би е продиктувана от силно развито чувство за справедливост, защото именно тя и Георги ги убедиха да гласуват за Бориса, а не за Русев както искаха и накрая самата тя не го направи...много подло от нейна страна - останалите се почувстваха предадени Wink
Но и аз си мисля, че ще му изиграе лоша шега, защото зрителите НЕ търсят К, а се изживяват като съдници за морала на участниците и сега с излъчените напоследък кадри умишлено се насочват в посока коалиции и т.н, а не в посока К.  Crossing Arms
ПС: Жабке, Mari_Mar напълно ви подкрепям, не е редно да се толерират някои участници за сметка на други !

Общи условия

Активация на акаунт