Отговори
# 90
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде, видях че и Белл е 4 минути преди мене. Аз гледам от сайта на Стар ТВ.

За Еда точно това имах предвид, че момичето си е био.
Харесва ми как се справя актрисата играеща Ада. Много е добра!  Peace

# 91
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 92
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе,махнете го това чудо на чудесата бе #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Чачко,да не блее баирите с маргаритки,ами да гледа на кое му се вика хубаво момиче  Naughty

# 93
Наде, видях че и Белл е 4 минути преди мене. Аз гледам от сайта на Стар ТВ.

За Еда точно това имах предвид, че момичето си е био.
Харесва ми как се справя актрисата играеща Ада. Много е добра!  Peace
Да и е симпатична Ада, само Сера ми е черна в сериала и не е на място за главна роля-преиграва, лиготи се, но пък като се развика, и като я прихванат нейните, и се получава играта й.
Ирче и Чачо, и Хазал са със странни вкусове към противоположните полове. Mr. Green

# 94
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лек полъх  Joy Joy

# 95
Наде, аз не намирам, че като се развика, и като я прихванат нейните, и се получава играта на Серка. В началото на днешната серия точно ми направи впечатление, че хич не й се получава. Изразът на лицето й си е пак онзи с овчия поглед.
А че и Чачко и Хазал са със странен вкус към срещуположния пол съм съгласна.  Laughing Peace

# 96
  • У Диспансера ...♥♥♥
И един път не докара що -годе,влюбена физиономия,аз като го гледам все такива мимики прави,все едно ще повърне и едвам се сдържа  Mr. Green

# 97
  • в подножието на планината

Наде, Hug Heart Eyes

И един път не докара що -годе,влюбена физиономия,аз като го гледам все такива мимики прави,все едно ще повърне и едвам се сдържа  Mr. Green

Ауууу, с каква любов я гледа... Joy имам чувството, че всеки момент ще й забие един в мутрата... Mr. Green

# 98
Обаче лудия Тав е направо симпатяга пред нашия Халилудко който беше грозен като съвестта на Хитлер. Sick
Звездичкееееее. Hug

# 99
Ааа, Чачко днеска пускаше и влюбени погледи.

Обаче рекламите са  Sick .Бащицата ша са скъса да крещи. Чак мъчно за Серкината реклама ми става. Shocked

# 100
Малиииии Мира с какви цайси е, #Crazy които въобще не и ходят на продълговатото лице. Sick

# 101
Аз ви казвам лека нощ Hug Hug Hug Hug

# 102
  bouquet

Благодаря за пожеланията момичетаааа Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:

Илдееее Heart Eyes Hug нерде си Rolling Eyes Hug

# 103
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Само ако знаете в какъв екшан се вкарах с един паяк, дето го гоних 20мин. ooooh! ooooh! ooooh!
Съзрях го на стената, а той голям, голям #Crazy много голям ooooh! и понеже ми е гаден, не смея го лепна с ръка и най близкото нещо до което се докопах беше като отворя 4екмеджето на нощното шкаф4е, от което добарах накакъв крем. Тръгнах с кутийката, а той пущината досушт кат спайдермен ско4и и се намърда право в отвореното 4екмедже #Crazy Викам, сега да го затворя, по да 4акам мъжо, ама ше избега и нема да знам къде ше се завре. От там продължавам с атаките въоръжена с кутията крем, той изко4и и ми избяга от погледа. По4нах трескаво да го търся с о4и, дръпнах нощното шкаф4е, и го скивах, а той тръгна под спалнята.От там и аз под нея, оба4е се напъхах само до рамената, щото гъза и корема ми спънаха плонжа ooooh! ooooh! ooooh! и се заклещих Shocked Ръкомахах кат отка4ена в опит да го стигна и най-накрая успях  Party PartyНаложи се да надигна цялата спалня с гъза, та да се измъкна ooooh! Но се измъкнах със залепен на кутията паяк newsm44 newsm44
newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 104
  • София
  tiptoe  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт