Констатирам Ви всичките,
че да не изпусна някоя от Вас.Винаги съм смятала, че е жалко за актьори/актриси да поддържат връзки с екранните си партньори повереме на даден проект и след края му да настъпи, и край на връзките им. Това според мен не са истински взаимоотношения и истински изживяни емоции а временни произтичащи от обстоятелствата на съвместната им работа. Направо съжалявам такива хора, които изживяват всичко наполовина и с времетраене колкото е самия проект. Практиката рядко показва успешно продължение на дадена връзка преминаваща в семейно огнище и след финала на даден сериал/филм.
Как пък не забъркаха Хазал в подобни любовни отношения, Туба, Берен, Киво и други знайни, и незнайни ми турски актьори/актриси а все едни, и същи лица се забъркват в подобни ситуации, и заемат челни места в пресата с любовните си отношения на сета а не блестейки с таланта си на актьори/актриси.....ноооо както са казали много преди нас-за всяко нещо си има и хора.

СЕТ Явно Еджето няма да ги държи скарани и разделени.

(че за друг нема шанс
Оставяме младите да се натискат и се пренасяме по икиндия за подготовката за Хилс-О...че мноу се отплеснах...
Ти луда ли си ма Феро, нъл ше си дойдИ татю ти и ше те дири къде си се загубила...па трее слъскам чепици да маа те дири по сокаците, па мой да реши да те задоми, а нема за кой баш ся...нема мърдаш от тукя...чу ли ко ти казвам, че ше ти строшим копитцата...
Ферка ич не и пука на папука ко се пени Зехрата, ама кай добре...ти иди да изнесеш боклука, че аз учим за висшО и не мойм сЪ цапотим...и почва сЪ спретва кат фолк певица за събитието...па кат ръгна сума фиби у чумите...лелеллее... 
Па кат се омъкнала с обуща дет ако не беха толко модерни щеше да кай, че я стегат и се изсули из вратата... 

Не и подхождат на продълговатото лице.
отвреме навреме сълзите ми сами се стичат.
От друга страна, Ча наистина не се зори мнгого и както Паф каза, ги намира на една ръка разтояние
Крайно време е да се чуе, че са студенти, но дори и да се чуе, като нищо ще е само за една серия и другарката Едже пак ще се отнесе нанякъде
Много щастливи и усмихнати мигове и много късмет