ЕЛП - отчетно-потребителска- 42

• 28 292
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
О! Как можа!  Joy Ти как мислиш, дали се пиша?  Mr. Green

# 646
  • n/a
Амииии, едва ли, но никога не е
късно - поне докато премине за-
щотковщината при Кица  Laughing Та-
ка ще можеш винаги да сложиш
точка на изтезанията с "защото
така е направено"  Mr. Green

# 647
  • София
А, грешиш, Ло. Ако човек все пак оживее след двугласен порой от защотковщина, част от която зададена далеч от разбираема логика за построяване на изречение (което е нормално, нещата от живота са толкова сложни, че докато питаш за нещо, веднага се сещаш за още куп неща, които няма проблем отчасти да се вмъкнат във въпроса), та - когато решиш да прекратиш мъките със "защото така е направено", следва въпросът: "А от кого е направено? От Майката-Природа ли? А тя как го е направила? А нея кой я е направил? А защо я е направил? А кога?" и прочие. С други думи, радвайте се, братя и сестри, Бог понякога е милостив  Mr. Green

# 648
Ха така! Добре, че още докато беше бебе напоръчах де що успях от онази английска поредица за науки всякакви, ще си прочета там.  Embarassed Аз иначе много се радвам на това защоткане, забавно е, поразмърдва ми пространството между ушите.

# 649
  • гр. София
Ох, защоткащо Киценце!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 650
  • Пазете Гор
Най-голямата гювечоунищожителка веднъж ме разпитваше за сума неща и явления, фундаментални, от сорта на защо водата е мокра и къде отива акото, откъде идва времето и може ли човек да знае всичко, после се замисли малко и рече "А мравките обичат ли пастет?".

Като рекох мравки - в ъгъла на детската стая има мравешка сватба. Прилича на циганската - безразборно шъкане, много народ, святкащи крила. Само дето музика няма и слава на Бога. Някаква средна черна природа са, сладкоядни като пенсионер, живеят в зида на основата и през повечето време лятос разнасят въшки по слънчогледите и пият нектар от тиквените цветове, но всяка година сватбуват у дома. На сухо и чисто.

Абе колко да е чисто.

Ще ида да им честитя с прахосмукачката.

# 651
  • n/a
Някак ми е леко непознато защотването,
че МиниЛо предпочиташе сама да си на-
мира отговорите и да прави хипотези ...
Мда, и нека ви успокоя - не е много за за-
виждане. По-малко уморително е само на
пръв поглед. На следващ - си е бая нато-
варване, честно  Mr. Green

# 652
Ууу, ще изсмучеш сватбарите! Нищо, те ще се върнат.  Mr. Green Знам, че е досадно, знам.

Лоана, аз доскоро се притеснявах, че не защотка, а сама на себе си обяснява някакви неща, полусвързано, като пиянде.  hahaha И се притеснявах заради форума, щото попаднах на една тема, в която се обсъждаше как да се каже на тригодишно хлапенце защо има само един комплект баба и дядо. Понеже темата е актуална, почетох и взех, че се разтревожих, че не пита, пак естествено. Май никога няма да се науча.  Mr. Green Детето си защотка за нещата, които го вълнуват и толкоз. От друга страна, почти всяка реплика тия дни ѝ започва със "Щотооо..." нищо, че е без връзка с това, което следва. Ей, много е забавно!

# 653
  • n/a
Ир, аз те предупреждавах за най-забавния
период. И съм почти сигурна, че не водиш
записки, а това беше най-най-най-голямата
ми грешка от МиниЛо порастването. Може
просто тук да си пишеш за това, също ще
свърши работа  Wink

# 654
Дааа, очаквах го с нетърпение. Няма за кога да водя записки, тя е като картечница. Жалко, наистина, тук поне да остане.  Grinning

# 655
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
- Мамооо, госпожата не ме разбира (тук едни честни кафяви очи се пълнят като язовири от черешови води).
госпожата, също много притеснена поддържа:
- опитва се да ми обясни някаква дума, но аз не разбирам.

- добре. обясни сега на мен.
- не мога. трябва да нарисувам.
- добре. нарисувай ми.
- не мога. трябват ми цветни боички, а имам само един черен молив.
- добре. рисувай с черния молив, като ми казваш какъв цвят искаш да си представя.
- не мога. това, което искам да нарисувам е черно...

Crazy да продължавам ли?

# 656
 smile3519

След първоначалната реакция "Бегиии!" искам да кажа, че това е възхитително въображение!

# 657
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
уф
забравих
думата е "перспектива"
а иска да я илюстрира с тунел. тъмен. два оттенъка черно и малко по-черен контур. с релси. черни, защото са в тунела.

ЖДНБ  ooooh!

# 658
  • n/a
Добри, какво видяха очите ми  Shocked
Перспектива? И на каква въз-
раст е това чудо?  Hug

Гледам новини и онова за ава-
рията в московското метро. На
една от снимките има надпис.
"ШТАБ". Аййй, нещо като асан-
сьора да ти подмине етажа ...
или автобусът да не вземе за-