"Като две капки вода" - сезон 2, серия 2

• 38 879
  • 778
  •   1
Отговори
# 705
  • Varna, Bulgaria
В понеделник ще има ли шоу? newsm78
Обявиха че ще почиват в Понеделник , на 12 май ще е следващото предаване

аааааааа не съм изпуснала начииии  Thinking

# 706
  • Испания
Гледам наградите на "БГ радио", та си мисля: "Защо не сложат на рулетката към бутона Камелия Тодорова за имитация?"  newsm78

Естествено, че бутонът е бутафорен. Гледам стари програми на предаването в Испания и, разбира се, личи, че е така. Рулетката не спира веднага след натискане на бутона /това е най-незначителното/, всеки изпълнител за имитация има горе-долу фигурата, формата на лицето на участника в предаването... Така че, "нищо ново под слънцето" у нас.  Wink

Маме, ще пускаш ли анкета?  Rolling Eyes Не че е от някакво значение. Просто питАМ.   bouquet

# 707
Въпрос:    Кои ще са в ТОП 3 днес - Вашите очаквания?

Стефания - Стенли    - 7 (8.1%)
Мая - Бритни Спиърс    - 8 (9.3%)
Павел - Мишел Тело    - 17 (19.8%)
Нети - Барбара Стрейзън    - 24 (27.9%)
Къци - Фреди Меркюри    - 7 (8.1%)
Неве - 100 кила    - 4 (4.7%)
Деян - Depeche Mode    - 15 (17.4%)
Иво - Петя Буюклиева    - 4 (4.7%)

Общ брой гласове: 34

Пуснах новата анкета......

# 708
Гледам наградите на "БГ радио", та си мисля: "Защо не сложат на рулетката към бутона Камелия Тодорова за имитация?"  newsm78

Албена, ако не се лъжа беше миналата година Кеми ТодороФ, помня понеже оригиналът не беше на кеф от имитацията  Mr. Green

# 709
Павел - Tom Jones
Стефания - Kiss
Неве - Cher

# 710
  • Испания

bouquet

Нети, Неве, Деян /чудех се дали той, дали Павката/. newsm78

Албена, ако не се лъжа беше миналата година Кеми ТодороФ, помня понеже оригиналът не беше на кеф от имитацията  Mr. Green

Май имаше нещо такова... Embarassed

# 711
  • гр. София
Гласувах за Павел, Стефания и Нети. Струва ми се, че добре им пасват изпълнителите и ще се справят добре.

# 712
Започна! Първи ще е Иво, но както се очакваше точно преди изпълнението му на сцената прекъснаха за реклами Crossing Arms Да видим как ще се справи с танците Lord of the пън.

# 713
Дано стане хубаво предаване.....

Въпрос:    Кои ще са в ТОП 3 днес - Вашите очаквания?  (Гласуването приключва: Вт., 13 Май 2014, 09:29)

Деян - Amy Winehouse    - 6 (11.1%)
Иво - Bruno Mars    - 1 (1.9%)
Мая - Lisa Stansfield    - 4 (7.4%)
Къци - The Cranberries    - 4 (7.4%)
Павел - Tom Jones    - 9 (16.7%)
Стефания - Kiss    - 6 (11.1%)
Неве - Cher    - 16 (29.6%)
Нети - Montserrat Caballé    - 8 (14.8%)

Общ брой гласове: 19

Малеййййййййййй......Том Джонс по-скоро е Иво.......Павел очаквам да е Бруно Марс.....

# 714
  • DE
А кой измисли подходящото лорд оф дъ пън? Не ми казвайте, че е бг мамма  Shocked

# 715
Ужасен Иво. Нито енергия, нито емоция, нищо. Rolling Eyes

# 716
нЕТИ  в лицето е като надуваема с..кукла.. Sad

# 717
Едвам ги издържах... височините. Голяма воля ми трябваше. Confused

# 718
Няма по-голяма наглост от тази на Нети - да ме прощават феновете й.

Все са получавали артистите рамо, но да си направиш дует с Фреди Меркюри - истинският Фреди!!!!
В състезание, в което трябва да оценяват нея!!!!!

Аз съм без думи  - обожавам Фреди, никога не бих отказала да чуя още едно великолепно изпълнение от него, но това не са аплодисменти за Нети, а за Фреди. И ако някой глaсува ще гласува за Фреди, не за  Нети.

Най-хубавото от всичко беше, че въобще не забелязах виещата Нети, докато се наслаждавах  на Фреди.

А подигравката с "оценяването" на Фреди от журито - това ми идва в повече. Съжалявам, но съм възмутена  Crossing Arms

# 719
Lord of the пън го спомена Иво на своята видео визитка в първия епизод за този сезон. А Нети имам чувството, че и тази вечер ще спечели.
Хайде сега гост звезда Джордж Майкъл ooooh! Вече го имитираха този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт